presseticker

Skip to main content

I ti år har Circle K samlet inn penger til kreftsaken i Norge. Nå går selskapet inn i et storstilt samarbeid med stiftelsen Aktiv mot kreft.
En brukervennlig app som skal motivere flere til å gi blod. En verktøykasse som lar folk beskrive smerte uten å bruke ord. Disse to masteroppgavene hedres nå med DOGA-merket nykommer.
Oslo: Bedre kvinnehelse. Smartere helseroboter. Mer helhetlige helsetjenester. Enklere ortopedi. Urbane eldreboliger. Disse fem prosjektene mottar innovasjonsmidler fra DOGA i år.
Tre helseprosjekter mottar mer enn 1,1 millioner kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Andrea Kristine Lysgaard har laget en løsning som gjør det enklere å følge opp tidligfødte barn utenfor sykehuset. Nå får hun utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Laerdal Global Health har laget et måleapparat som kan redde tusenvis av nyfødte i utviklingsland. Nå får de DOGA-merket.
I løpet av 10 år har stasjonene til Circle K samlet inn om lag 36 millioner kroner til Rosa sløyfe. I år var det en stasjon i en østlandskommune med 6595 innbyggere som samlet inn aller mest i hele Norge.
Folkehelseinstituttet (FHI) står bak en løsning som har fått avgjørende betydning for Norges håndtering av koronasituasjonen. Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet har laget en portal som samler alle bekymringsmeldingene til barnevernet. Nå kjemper de om Digitaliseringsprisen 2021.
En enorm Rosa sløyfe-aksjon skal gjennomføres ved hundrevis av landets Circle K Norge-stasjoner gjennom hele oktober.
Laerdal Global Health har laget et måleapparat som kan redde tusenvis av nyfødte. Nå får de DOGA-merket.
Holmen Crisp har skapt en serie med glutenfritt mel som er både nostalgisk og moderne. Nå mottar de DOGA-merket.
Teknisk løsning ZEVS AS