presseticker

Skip to main content

Nytt digitalt barometer
Oslo: En økende andel nordmenn mener offentlige aktører tilbyr mer avanserte digitale tjenester enn hva næringslivet gjør. Det viser en fersk europeisk undersøkelse gjennomført av Sopra Steria og Ipsos.
En tjenesteleverandør som ønsker å fylle kompetansegapet mellom IT-support og IT-brukere er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Det nye, døgnbemannede sikkerhetssenteret til Sopra Steria skal redusere cyberrisikoen i privat og offentlig sektor. Den aller første eksterne kunden er Utlendingsdirektoratet (UDI).
Før sommerferien fullførte over 1000 landbaserte ansatte i Aker BP kurset «digitalt førerkort», som er en viktig del av oljeselskapets digitaliseringsreise.
Sopra Steria blir en strategisk Statnett-partner på infrastruktur og applikasjonsutvikling.
Konsulentselskapet Sopra Steria blir premiumpartner for Google Cloud Managed Service Provider (MSP).
Logistikkselskapet Wallenius Wilhelmsen legger alle sine IT-systemer i skyen - med Sopra Steria som los.
Lillian Røstad er ny leder for forretningsrådgivning i Sopra Steria. Røstad vil med det også få plass i den norske og skandinaviske konsernledelsen.
Utlendingsdirektoratet (UDI) har valgt Sopra Steria som sin strategiske IKT-tjenesteintegrator og digitale transformasjonspartner for de neste 4 til 7 årene.
Prisen for beste bidrag til Forsvarsmateriells plan- og designkonkurranse knyttet til Militær anvendelse av skytjenester (MAST) gikk til Sopra Steria.
I disse dager jobber Statens vegvesen og Sopra Steria med å utvikle et nytt teorisystem for alle slags førerkort. Målet er å sikre at de som tar teoriprøven faktisk kan det de skal.
Teknisk løsning ZEVS AS