presseticker

Skip to main content

Det nye, døgnbemannede sikkerhetssenteret til Sopra Steria skal redusere cyberrisikoen i privat og offentlig sektor. Den aller første eksterne kunden er Utlendingsdirektoratet (UDI).
Lillian Røstad er ny leder for forretningsrådgivning i Sopra Steria. Røstad vil med det også få plass i den norske og skandinaviske konsernledelsen.
Utlendingsdirektoratet (UDI) har valgt Sopra Steria som sin strategiske IKT-tjenesteintegrator og digitale transformasjonspartner for de neste 4 til 7 årene.
Prisen for beste bidrag til Forsvarsmateriells plan- og designkonkurranse knyttet til Militær anvendelse av skytjenester (MAST) gikk til Sopra Steria.
I disse dager jobber Statens vegvesen og Sopra Steria med å utvikle et nytt teorisystem for alle slags førerkort. Målet er å sikre at de som tar teoriprøven faktisk kan det de skal.
Oslo: Den ene er Norges største bank. Den andre er landets største bedrift og jobber med selve grunnlaget for nasjonens oljeinntekter. Felles for begge er at digitalisering går som en rød tråd gjennom forretningen.
Før sommerferien fullførte over 1000 landbaserte ansatte i Aker BP kurset «digitalt førerkort», som er en viktig del av oljeselskapets digitaliseringsreise.
Sopra Steria blir en strategisk Statnett-partner på infrastruktur og applikasjonsutvikling.
Konsulentselskapet Sopra Steria blir premiumpartner for Google Cloud Managed Service Provider (MSP).
Oslo: Enda sunnere, roligere dyr og mer effektiv gårdsdrift. Det er noen av fruktene av den store landbruksdigitaliseringen i Norge.
Oslo: Noen hundre liker-klikk på Facebook kan si mer om personligheten din enn hva selv ektefellen din klarer. Det er ikke bra for personvernet, men kan gi et mer velfungerende demokrati.
Teknisk løsning ZEVS AS