presseticker

Skip to main content

Hvert år kårer ODA, Nordens ledende nettverk for kvinner i teknologibransjen, landets fremste rollemodeller for likestilling i teknologibransjen. I år var det direktør for Business Consulting i Sopra Steria, Lillian Røstad, som vant prisen Oda Award Woman.
I går gikk finalen i det globale hackathonet til ServiceNow, The Knowledge 2020, av stabelen. I bankkategorien gikk det norsk teamet fra Sopra Steria til topps.
I konkurranse med mer enn 20 000 deltakere fra hele verden vant den norske startupen HoloCare, med et team fra Sopra Steria og Oslo universitetssykehus, førsteplassen i kategorien «effective remote working» i hackathonet EUvsVirus.
Oslo: Etter å ha vunnet en omfattende driftsavtale skal Sopra Steria spille en sentral rolle i digitaliseringen av organisasjonen til Bane NOR de nærmeste årene.
Sopra Steria har sikret seg en av de største og mest ettertraktede IT-avtalene i Trondheim.
Piql har utviklet en billigere og mer brukervennlig lagringsløsning for bedriftsmarkedet. Reaktor har laget et gratis AI-kurs som skal få folk flest til å skjønne hva kunstig intelligens er. Avo Consulting bruker design for å unngå voksesmerter. Nå mottar alle tre DOGA-merket.
5. mai var det finale i norgesmesterskapet i javaprogrammering, Rosing Coding Challenge. Blant 185 deltakere og 15 finalister, var det Even Bruvik Frøyen fra Sopra Steria som stakk av med seieren.
Fiskehelsetjenesten i Åkerblå og IT-konsulentselskapet Sopra Steria har nettopp gjennomført et nyskapende pilotprosjekt for å finne ut om hologrambriller og utvidet virkelighet kan gi bedre helsekontroll ved oppdrettsanleggene.
Oslo: Inven2 og Sopra Steria stifter aksjeselskapet HoloCare AS som del av en offentlig-privat satsing på helsehologrammer.
Wiral Technologies har laget et innovativt kamerasystem som er enkelt, kompakt og rimelig. Lightcircle står bak et smartprodukt som gir tryggere lading. Confrere har utviklet et videokonferansesystem for sensitive samtaler. Nå får selskapene utmerkelsen DOGA-merket.
Et norsk-finsk, gratis AI-kurs skal få folk flest til å skjønne hva kunstig intelligens er. Nå er prosjektet nominert til DOGA Hedersmerket.
Teknisk løsning ZEVS AS