presseticker

Skip to main content

Oslo: Den ene er Norges største bank. Den andre er landets største bedrift og jobber med selve grunnlaget for nasjonens oljeinntekter. Felles for begge er at digitalisering går som en rød tråd gjennom forretningen.
Oslo: Noen hundre liker-klikk på Facebook kan si mer om personligheten din enn hva selv ektefellen din klarer. Det er ikke bra for personvernet, men kan gi et mer velfungerende demokrati.
Oslo: Sopra Steria er Norges beste arbeidsplass, ifølge Great Place to Work. For første gang har en større bedrift vunnet kåringen tre år på rad.
Sopra Sterias forretningsrådgivningsenhet har vokst kraftig de siste årene. Nå skal Leon Engesæth lede veksten i Sopra Steria Business Consulting i Norge videre.
Med kunstig intelligens og langt bedre brukeregenskaper skal de nye hologrambrillene til Microsoft ta mixed reality (blandet virkelighet) inn i en rekke yrker og bransjer i løpet av kort tid, ifølge mixed reality-ekspert Scott Leaman i Sopra Steria Norge.
Den norske havovervåkingstjenesten BarentsWatch har inngått en ny strategisk avtale med konsulentselskapet Sopra Steria.
Ved hjelp av en app digitaliseres alle flytårn i Norge. All dokumentasjonen flygelederne i tårnet trenger ligger nå i en iPad.
Konsulentselskapet Sopra Steria har for andre år på rad kommet med på klimatopplisten til den grønne stiftelsen Carbon Disclosure Project (CDP).
Microsoft Norge har gitt prisen Årets digitale transformasjonspartner til konsulentselskapet Sopra Steria.
Et nytt samarbeidsprosjekt skal hjelpe 10-13-åringer med å ta bedre og tryggere valg på nett, uten å være belærende. Programmet «Er du sikker?» lanseres under Safer Internet Day i dag, tirsdag 5. februar kl. 13 på Kulturhuset.
Når broen over Bjørnafjorden skal bygges, får den en digital dobbeltgjenger. Det øker sannsynligheten for å bygge riktig første gang, og reduserer risiko for feil i byggefasen.
Teknisk løsning ZEVS AS