presseticker

Skip to main content

Selv om landets største virksomheter ofte samarbeider med oppstartsbedrifter, kommer det lite verdifullt ut av det. Mye av feilen ligger i toppledelsen, mener norske innovasjonseksperter.
Kundene til Sjøfartsdirektoratet skal få en enklere digital hverdag. Sopra Steria skal hjelpe til å modernisere flere omfattende, digitale løsninger hos Sjøfartsdirektoratet.
Hege D. Olsnes er ny leder for forretningsrådgivning i Sopra Steria. Olsnes vil med det også få plass i den norske og skandinaviske konsernledelsen.
Takket være et genialt digitalt verktøy slipper byggebransjen å bruke unødig mye tid og ressurser på miljøsertifisering. Nå hedres Kvist Solutions med DOGA-merket for design og arkitektur.
En innovativ, norskprodusert filmlampe kan utkonkurrere internasjonale utstyrsgiganter. Nå hedres Kelvin Epos 300 med DOGA-merket for design og arkitektur.
De har forsket og designet seg fram til en banebrytende redningsbag for nedkjølte pasienter. Nå hedres Thermosaver og SINTEF med DOGA-merket for design og arkitektur.
Ved hjelp av lokal digital valuta kan nordmenn bli langt mer bærekraftige forbrukere, mener Glenn Sæstad. Nå får han det høythengende DOGA Hedersmerket.
Sanntid på legevakta. Digitale penger koblet til klima- og miljømål. Disse to innovative designprosjektene belønnes nå med DOGA-merket nykommer.  
Glem solcellepanelene som vagler på hustakene. Et norsk-tysk innovasjonsprosjekt bygger solceller inn i selve taksteinen. Nå hedres produsenten Skarpnes med DOGA-merket for design og arkitektur.
En løsning som gir 113-operatørene øyne på stedet. Et verktøy som hjelper myndighetene med smittesporing. Et program som gir gründere kontroll over det vriene bedriftsregnskapet. Disse tre IT-prosjektene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
Sopra Steria er kåret til «best i klassen» i Europa på konsulenttjenester innen bærekraft.
Teknisk løsning ZEVS AS