presseticker

Skip to main content

Oslo: I seks år har han vært en ustoppelig innovasjonspådriver i Kværner ASA. Nå er Frode Strand kåret til Årets IT-direktør.
Oslo: Et helt nytt konsept i regi av konsulentselskapet Sopra Steria skal være et brohode mellom nye, norske innovasjonsbedrifter og noen av de største teknologikjøperne i Norge, Tyskland og Storbritannia.
Oslo: Konsulentselskapet Sopra Steria skal forvalte en portefølje med forretningskritiske applikasjoner for Telenor.
En blanding mellom hologram og virkelighet skal hjelpe politikere med å fatte viktige beslutninger i forbindelse med by- og knutepunktutvikling ved Sundvollen langs Ringeriksbanen.
Dersom norske bedrifter og organisasjoner skal ta en lederrolle på innovasjon, må det skje gjennom en hel masse prøving og feiling. Det er to ledende innovasjonskapasiteter enig i.
Aker BP gir Sopra Steria, Norges største IT- konsulentselskap fornyet tillit i opptil fem nye år.
Årslønnen til en leder i IKT-, elektro- og energisektor ligger i snitt på 757 000 kroner, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Det siste året har Sopra Sterias infrastrukturmiljø vært opptatt med å sette sammen en leverandøruavhengig skytjenestekatalog: Sopra Steria RightCloud.
Skattedirektør Hans Christian Holte er fast bestemt på å ikke la teknologiske nyvinninger gå på bekostning av god datasikkerhet.
Aker BP gir Sopra Steria, Norges største IT- konsulentselskap fornyet tillit i opptil fem nye år.
For andre år på rad har sikkerhetsekspert Lillian Røstad blitt kåret til en av landets fremste teknologikvinner. Sopra Steria har lykkes i å få flere kvinner inn i IT-bransjen enn de fleste i Norge. Les mer om seks av dem her.
Teknisk løsning ZEVS AS