presseticker

Skip to main content

Oslo: Etter å ha vunnet en omfattende driftsavtale skal Sopra Steria spille en sentral rolle i digitaliseringen av organisasjonen til Bane NOR de nærmeste årene.
Oslo: Inven2 og Sopra Steria stifter aksjeselskapet HoloCare AS som del av en offentlig-privat satsing på helsehologrammer.
Wiral Technologies har laget et innovativt kamerasystem som er enkelt, kompakt og rimelig. Lightcircle står bak et smartprodukt som gir tryggere lading. Confrere har utviklet et videokonferansesystem for sensitive samtaler. Nå får selskapene utmerkelsen DOGA-merket.
Et norsk-finsk, gratis AI-kurs skal få folk flest til å skjønne hva kunstig intelligens er. Nå er prosjektet nominert til DOGA Hedersmerket.
Oslo: Skatteetaten gir igjen Sopra Steria jobben med å drifte skatteinnkrevingssystemet SOFIE. Hvert år håndterer applikasjonen mer enn 800 milliarder kroner for fellesskapet.
Oslo: En økende andel nordmenn mener offentlige aktører tilbyr mer avanserte digitale tjenester enn hva næringslivet gjør. Det viser en fersk europeisk undersøkelse gjennomført av Sopra Steria og Ipsos.
Sopra Steria har sikret seg en av de største og mest ettertraktede IT-avtalene i Trondheim.
Piql har utviklet en billigere og mer brukervennlig lagringsløsning for bedriftsmarkedet. Reaktor har laget et gratis AI-kurs som skal få folk flest til å skjønne hva kunstig intelligens er. Avo Consulting bruker design for å unngå voksesmerter. Nå mottar alle tre DOGA-merket.
Oslo: I løpet av våren 2020 skal Lånekassen flytte kjernesystemet sitt ut i nettskyen. Oppdraget er betrodd til Sopra Steria.
Oslo: En lærende regnskapsrobot bryner seg nå på tusenvis av statlige fakturaer. Dette er et resultat av en innovativ samarbeidsavtale mellom Direktoratet for økonomistyring, Sopra Steria og den norske oppstartsbedriften SEMINE.
En tjenesteleverandør som ønsker å fylle kompetansegapet mellom IT-support og IT-brukere er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Teknisk løsning ZEVS AS