presseticker

Skip to main content

Oppstartsselskapene NoMy, Evyon, Genitan, Medlytic, Nordic Neurotech, Kaibosh og Vilje Bionics får nå innovasjonsmidler fra DOGA.
Et genialt konsept som erstatter dieselaggregater med ombygde bilbatterier. En smart høyttaler som lar barna oppdage musikk. Disse to nyskapende prosjektene får nå innovasjonsmidler fra DOGA.
Et VR-prosjekt som lar synshemmede finne fram. Bevegelsessensorer som hjelper personer med nedsatt motorisk kontroll. Disse to Sopra Steria-prosjektene mottar nå støtte fra DOGA.
– Det har vært vellykket. Det nye styringssystemet vi har vært med å implementere hos Aker BP sikrer at de ansatte får informasjonen de trenger for å jobbe trygt og effektivt både offshore og på land.
Sopra Steria har kvalifisert seg til Analytics on Microsoft Azure Advanced Specialization med utelukkende norske referanseprosjekter.
Virtuell virkelighet skal hjelpe oss med å begrense skader fra ekstremvær på en mest mulig bærekraftig måte.
En robotarm som gjør at pasienter klarer seg selv. En selvkjørende ferge med ambisjoner om verdensherredømme. Et VR-prosjekt som lar synshemmede finne fram. Bevegelsessensorer som hjelper personer med nedsatt motorisk kontroll. Disse innovative norske prosjektene mottar nå støtte fra DOGA.
De fleste av oss tror verden er mye verre enn den egentlig er. Ved hjelp av spørreundersøkelser og allment tilgjengelig statistikk avslører Ola Rosling alle fordommene vi må legge fra oss dersom vi vil lykkes i fremtiden.
Wattn har fått en bærekraftstrategi som gir det nyetablerte selskapet tydelighet i et konkurransepreget kraftmarked. Aker BP har innført et styringssystem som er brukervennlig – og som brukes.
Digitalisering og bærekraft er to megatrender. Når det anerkjente klimabyrået Footprint og Sopra Steria nå slår seg sammen, har de som ambisjon om å bli ledende i Norge på bærekraftrådgivning.
Sopra Steria har blitt tildelt en høythengende partnerstatus fra VMware for evnen til å levere lukkede, nasjonale skyløsninger. Konsulentselskapet er med dette en av ytterst få som kan levere både kommersielle, private og nasjonale skyløsninger.
Teknisk løsning ZEVS AS