presseticker

Skip to main content

Nytt europeisk digitaliseringsbarometer:
Oslo: Norge utklasser Tyskland, Storbritannia, Frankrike og Spania når det kommer til digitalisering av offentlige tjenester, ifølge en ny måling.
Oslo: Sandnes-selskapet Nordic Unmanned vil gjøre droner tilgjengelig for flere samfunnskritiske oppdrag. Nå får de til sammen 640 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Det siste året har Sopra Steria gjort store innhogg i «Mixed Reality»-markedet, med en sentral rolle i prosjekter som spenner fra stealth-teknologi og oljeplattformer til byggplanlegging, opplæring av ansatte ved kjernekraftanlegg og undervisning på skoler. Tidligere i år ble konsulentselskapet medlem av Microsofts europeiske «Mixed Reality Partner Program».
Oslo: Et helt nytt konsept i regi av konsulentselskapet Sopra Steria skal være et brohode mellom nye, norske innovasjonsbedrifter og noen av de største teknologikjøperne i Norge, Tyskland og Storbritannia.
Oslo: Konsulentselskapet Sopra Steria skal forvalte en portefølje med forretningskritiske applikasjoner for Telenor.
En blanding mellom hologram og virkelighet skal hjelpe politikere med å fatte viktige beslutninger i forbindelse med by- og knutepunktutvikling ved Sundvollen langs Ringeriksbanen.
Oslo: Unge arbeidstakere mener at Sopra Steria er landets mest attraktive IT-konsulentselskap å jobbe for. Det kommer fram i Universums årlige undersøkelse blant yrkesaktive.
Oslo: I seks år har han vært en ustoppelig innovasjonspådriver i Kværner ASA. Nå er Frode Strand kåret til Årets IT-direktør.
Årslønnen til en leder i IKT-, elektro- og energisektor ligger i snitt på 757 000 kroner, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Det siste året har Sopra Sterias infrastrukturmiljø vært opptatt med å sette sammen en leverandøruavhengig skytjenestekatalog: Sopra Steria RightCloud.
Skattedirektør Hans Christian Holte er fast bestemt på å ikke la teknologiske nyvinninger gå på bekostning av god datasikkerhet.
Teknisk løsning ZEVS AS