presseticker

Skip to main content

Oslo: Sopra Steria er Norges beste arbeidsplass, ifølge Great Place to Work. For første gang har en større bedrift vunnet kåringen tre år på rad.
Konsulentselskapet Sopra Steria har for andre år på rad kommet med på klimatopplisten til den grønne stiftelsen Carbon Disclosure Project (CDP).
Microsoft Norge har gitt prisen Årets digitale transformasjonspartner til konsulentselskapet Sopra Steria.
Et nytt samarbeidsprosjekt skal hjelpe 10-13-åringer med å ta bedre og tryggere valg på nett, uten å være belærende. Programmet «Er du sikker?» lanseres under Safer Internet Day i dag, tirsdag 5. februar kl. 13 på Kulturhuset.
Når broen over Bjørnafjorden skal bygges, får den en digital dobbeltgjenger. Det øker sannsynligheten for å bygge riktig første gang, og reduserer risiko for feil i byggefasen.
Ecotone fra Trondheim har utviklet et hyperspektralt system for overvåking av lakselus. Nå får teknologiselskapet utmerkelsen DOGA-merket.
Sopra Sterias forretningsrådgivningsenhet har vokst kraftig de siste årene. Nå skal Leon Engesæth lede veksten i Sopra Steria Business Consulting i Norge videre.
Med kunstig intelligens og langt bedre brukeregenskaper skal de nye hologrambrillene til Microsoft ta mixed reality (blandet virkelighet) inn i en rekke yrker og bransjer i løpet av kort tid, ifølge mixed reality-ekspert Scott Leaman i Sopra Steria Norge.
Den norske havovervåkingstjenesten BarentsWatch har inngått en ny strategisk avtale med konsulentselskapet Sopra Steria.
Sopra Steria har enda en gang fått jobben med å levere utviklingstjenester til forvaltningen av Forsvarets sikre IKT-plattformer.
Selv etter overveldende suksess med værtjenesten Yr, har NRK aldri tatt foten av gasspedalen. Nå vanker det nok en gang utmerkelse fra DOGA.
Teknisk løsning ZEVS AS