presseticker

Skip to main content

Erfarne Torbjørn Larsen vil lede arbeide med digital forretningsutvikling hos Sopra Sterias kunder og går inn i konsulentselskapets skandinaviske konsernledelse. Larsen mener konsulentbransjen må gjenoppfinne seg selv før den kan hjelpe til med å forandre verden.
Norges Bank har valgt Sopra Steria til å implementere en skybasert Enterprise Service Management-løsning. Anskaffelsen er et ledd i sentralbankens pågående digitaliseringssatsing og sourcingstrategi.
Hvert år kårer ODA, Nordens ledende nettverk for kvinner i teknologibransjen, landets fremste rollemodeller for likestilling i teknologibransjen. I år var det direktør for Business Consulting i Sopra Steria, Lillian Røstad, som vant prisen Oda Award Woman.
5. mai var det finale i norgesmesterskapet i javaprogrammering, Rosing Coding Challenge. Blant 185 deltakere og 15 finalister, var det Even Bruvik Frøyen fra Sopra Steria som stakk av med seieren.
Fiskehelsetjenesten i Åkerblå og IT-konsulentselskapet Sopra Steria har nettopp gjennomført et nyskapende pilotprosjekt for å finne ut om hologrambriller og utvidet virkelighet kan gi bedre helsekontroll ved oppdrettsanleggene.
Oslo: Inven2 og Sopra Steria stifter aksjeselskapet HoloCare AS som del av en offentlig-privat satsing på helsehologrammer.
Den erfarne teknologilederen og selverklærte IT-nerden Ingvild Berlin Kalleberg forlater Verdipapirsentralen og går til Sopra Steria.
I går gikk finalen i det globale hackathonet til ServiceNow, The Knowledge 2020, av stabelen. I bankkategorien gikk det norsk teamet fra Sopra Steria til topps.
I konkurranse med mer enn 20 000 deltakere fra hele verden vant den norske startupen HoloCare, med et team fra Sopra Steria og Oslo universitetssykehus, førsteplassen i kategorien «effective remote working» i hackathonet EUvsVirus.
Oslo: Etter å ha vunnet en omfattende driftsavtale skal Sopra Steria spille en sentral rolle i digitaliseringen av organisasjonen til Bane NOR de nærmeste årene.
Sopra Steria har sikret seg en av de største og mest ettertraktede IT-avtalene i Trondheim.
Teknisk løsning ZEVS AS