presseticker

Skip to main content

Sopra Steria har enda en gang fått jobben med å levere utviklingstjenester til forvaltningen av Forsvarets sikre IKT-plattformer.
Ecotone fra Trondheim har utviklet et hyperspektralt system for overvåking av lakselus. Nå får teknologiselskapet utmerkelsen DOGA-merket.
Selv etter overveldende suksess med værtjenesten Yr, har NRK aldri tatt foten av gasspedalen. Altinn har fått et etterlengtet designløft og er enklere å bruke enn noen gang. Og selv sjefen din skjønner det nye videomøtesystemet til Huddly. Nå vanker det utmerkelser fra DOGA.
Designeren Tarjei Ødegård har laget en løsning som gir deg oversikt over dataene som samles inn om deg. Nå får han utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Bane NOR har nettopp gått over til skybaserte Office 365. Gevinsten er millioninnsparinger og en organisasjon som samhandler bedre.
Oslo: Norge utklasser Tyskland, Storbritannia, Frankrike og Spania når det kommer til digitalisering av offentlige tjenester, ifølge en ny måling.
Selv etter overveldende suksess med værtjenesten Yr, har NRK aldri tatt foten av gasspedalen. Nå vanker det nok en gang utmerkelse fra DOGA.
Norske Bright Products har designet en billig og robust solcellelampe for avsidesliggende strøk i den tredje verden. Nå får selskapet utmerkelsen DOGA-merket.
Designeren Tarjei Ødegård har laget en løsning som gir deg oversikt over dataene som samles inn om deg. Nå får han utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Oslo: Takket være innsikt trukket ut av enorme datamengder, har Avinor spart flere titalls millioner kroner på effektivisering av sikkerhetskontrollen på sine 45 flyplasser. Nå kan de få en gjev pris.
Oslo: Sandnes-selskapet Nordic Unmanned vil gjøre droner tilgjengelig for flere samfunnskritiske oppdrag. Nå får de til sammen 640 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Teknisk løsning ZEVS AS