presseticker

Skip to main content

Den unge designeren har funnet en genialt enkel måte å holde orden på brukte og ubrukte batterier på. Nå mottar Johannes Nyborg Heyning den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
Prolink International har designet et batteriløst hybridnødlys. Nomono har laget et bærbart podkaststudio. Nå belønnes de to norske teknologiinnovasjonene med DOGA-merket for design og arkitektur.
Salaby har blitt en digital skole for alle. Ruter har slått sammen to gode reiseapper til én strålende en. Nå får prosjektene hederlig omtale fra DOGAs Innovasjonspris for inkluderende design.
De har designet en juridisk tjeneste som er så enkel at den kan brukes av alle. Nå mottar Justify pris når DOGA kårer Norges mest inkluderende design og arkitektur.
Etter flere år med utprøving av skyteknologi, skal Norsk Tipping trappe opp migrering av sitt utviklings- og produksjonsmiljø fra bakke til sky. Målet er å øke innovasjonskraften og levere enda bedre spillopplevelser til to millioner nordmenn.
Jets Vacuum vil dele kloakken i to. Brødrene Dahl skal gjenoppfinne seg selv som rørleggerens beste venn. Nå får de til sammen nesten 1,1 millioner kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
De har utviklet et batterifritt nødlys som er sikrere, rimeligere og mer bærekraftig. Nå belønnes Prolink International med DOGA-merket for design og arkitektur.
En tjeneste som reduserer skolefrafall. En trikk for absolutt alle. En inkluderende og fleksibel ny grafisk NRK-profil. Disse tre offentlige prosjektene mottar pris når DOGA kårer Norges mest inkluderende design og arkitektur.
Ved hjelp av empatisk design har NRK fått en ny grafisk profil som rommer alt - og har plass til alle. Nå mottar de pris når DOGA kårer Norges mest inkluderende design og arkitektur.
I disse dager flytter Statkraft hele sin IT-infrastruktur fra bakke til sky. Prosjektet blir blant de største som er gjennomført i Norge de siste årene.
De vil bruke designmetodikk for å utvikle et bedre operatørsystem for offshorebransjen. Nå får IDT Solutions 300 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Teknisk løsning ZEVS AS