presseticker

Skip to main content

DOGA-merket for design og arkitektur 2021:
Disse fire eiendomsprosjektene mottar DOGA-merket for design og arkitektur i ettermiddag.
DNB Eiendom har laget et digitalt verktøy som gjør det enklere og billigere å selge boligen. Obos står bak to løsninger som både letter styrearbeidet og bedrer kommunikasjonen i borettslagene. Nå får selskapene DOGA-merket.
Øksnes Entreprenør ønsker å snu opp-ned på hva en brakkerigg skal være. Nå får selskapet en halv million kroner i innovasjonsmidler for å utvikle morgendagens brakkeløsninger.
Oslo: Henger du etter med vårrengjøringen? Her er seks tips for en effektiv og miljøvennlig vaske- og skureøkt.
Oslo: Mokasser og Gudbrandsdalens Uldvarefabrik strekker grensene for hva både en sofa og et møbelstoff kan være. Rodeo har utviklet en stol som revolusjonerer måten du sitter på. SG Armaturen har skapt en vippbar downlight som setter konkurrentene i skyggen. Nå hedres de med Merket for god design.
Oslo: Et innovasjonsprosjekt med utspring i det lille tettstedet Hareid kan bidra til en kraftig reduksjon i vannforbruket til grønne forretningsbygg. Nå mottar prosjektet 380 000 kroner i støtte fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Fra og med denne måneden er det ikke lenger lov for bedrifter som produserer eller importerer emballerte varer å stå utenfor returordningen. Et ukjent antall aktører i byggevarebransjen påvirkes av lovendringen.
Oslo: Godt inneklima er viktig for å unngå helseplager. Nå får ventilasjonsfilterprodusenten Mittet 380 000 kroner i innovasjonsmidler for å se på hvordan brukere av ulike bygg kan få bedre kontroll over egen luftkvalitet.
Oslo: Vestre skaper køer foran sine attraktive, seriekoblede utemøbler. Nå hedres de med Merket for god design.
Oslo: Jøtul og designbyrået Anderssen & Voll har laget en tidløs og rentbrennende støpejernovn som gir panoramainnsyn til flammene. Nå er de nominert til Hedersprisen for god design.
Oslo: Forrige gang Innovasjonsprisen for universell utforming ble delt ut vant både Margarinfabrikken barnehage og parkanlegget Schandorffs plass prestisjetunge kategoriseiere. Nå håper juryen på mange gode søknader fra arkitekter og landskapsarkitekter til neste års pris.
Teknisk løsning ZEVS AS