presseticker

Skip to main content

Et bærekraftig kjøpesenter i Oslo. Et boligkonsept som setter kjøpers behov i sentrum. Disse to eiendomsprosjektene får nå innovasjonsmidler fra DOGA.
Et norsk design- og arkitekturprosjekt skal gjøre vinterbyen tryggere og bedre for eldre mennesker. Nå mottar de støtte fra DOGA.
To av tre nordmenn synes strømmarkedet er vanskelig, og nesten ingen vet hva de faktisk betaler. Forenkling står i sentrum når Circle K Norge nå for alvor trer inn i det norske strømmarkedet.
DNB Eiendom har laget et digitalt verktøy som gjør det enklere og billigere å selge boligen. Obos står bak to løsninger som både letter styrearbeidet og bedrer kommunikasjonen i borettslagene. Nå får selskapene DOGA-merket.
Øksnes Entreprenør ønsker å snu opp-ned på hva en brakkerigg skal være. Nå får selskapet en halv million kroner i innovasjonsmidler for å utvikle morgendagens brakkeløsninger.
Oslo: Henger du etter med vårrengjøringen? Her er seks tips for en effektiv og miljøvennlig vaske- og skureøkt.
De vil gjøre hytta mer bærekraftig og økonomisk. Nå mottar Nature Compact Living 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Disse fire eiendomsprosjektene mottar DOGA-merket for design og arkitektur i ettermiddag.
Oslo: Fra og med denne måneden er det ikke lenger lov for bedrifter som produserer eller importerer emballerte varer å stå utenfor returordningen. Et ukjent antall aktører i byggevarebransjen påvirkes av lovendringen.
Oslo: Godt inneklima er viktig for å unngå helseplager. Nå får ventilasjonsfilterprodusenten Mittet 380 000 kroner i innovasjonsmidler for å se på hvordan brukere av ulike bygg kan få bedre kontroll over egen luftkvalitet.
Oslo: Vestre skaper køer foran sine attraktive, seriekoblede utemøbler. Nå hedres de med Merket for god design.
Teknisk løsning ZEVS AS