presseticker

Skip to main content

Etter 37 år på Circle K E18 Arendal har John Fjeldsbø (64) sin siste dag bak kassa.
Konsulentselskapet Sopra Steria er kåret til Norges nest-mest attraktive arbeidsgiver i verdens største uavhengige HR-undersøkelse.
Ekteparet Kristine og Jostein Kristiansen har jobbet på Circle K Kvala i Haugesund i til sammen 44 år. Nå har de bare dager igjen av stasjonslivet, og 21. april står de bak kassen sammen for siste gang.
Fem unge designere vil bruke skolelunsjen for å lære elever å bli sunne, miljøbevisste og reflekterte forbrukere. Nå hedres prosjektet med DOGA-merket nykommer.
Factiverse skal hjelpe elever med å avsløre falske nyheter. Conexus Norge vil gi lærerne mer tid til adaptiv læring. Nå mottar de to selskapene til sammen nesten én million kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
I 18 år har Circle K Norge sendt utvalgte stasjonsmedarbeidere gjennom sitt populære talentprogram. Nesten 7 av 10 av de som har fullført talentprogrammet jobber fremdeles i selskapet.
Sopra Sterias medarbeidere er fortsatt de mest fornøyde i Norge, viser den årlige undersøkelsen til Great Place to Work.
De bruker kunstig intelligens og sømløs design for å ta møteromsteknologi til et nytt nivå. Nå hedres Huddly med DOGA-merket for design og arkitektur.
Disse 18 medarbeiderne er håndplukket til Circle K Norges talentprogram, og er nå i gang med en toårig lederutdanning.
Cohere XR skal bruke virtuell virkelighet for å gjøre oss mer kreative på hjemmekontoret. Christina Skreiberg og Hanna von Bergen vil gjøre hverdagen enklere for landets 300 000 frilansere. Nå mottar de til sammen om lag 650 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Med over 2000 medarbeidere på hjemmekontor og nesten 450 nyansatte i 2020, har Sopra Steria for femte år på rad blitt kåret til Norges beste arbeidsplass.
Teknisk løsning ZEVS AS