presseticker

Skip to main content

Oslo: Selskapet Alfa & Omega mottar 480 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å utvikle metoder for å bygge endringsdyktige organisasjonskulturer.
Oslo: Bedrifter med utenlandske eiere lønner sine ledere 17 prosent bedre enn hva norskeide virksomheter gjør. Det kommer fram i Norsk Ledelsesbarometer 2018.
Årslønnen til en leder i barnehagesektor ligger i snitt på 624 000 kroner. Dette er om lag 18 prosent mindre enn snittlønnen til en leder uansett bransje, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
For andre år på rad har landets største IT-konsulentselskap gått helt til topps i kåringen av Norges beste arbeidsplasser.
Stian Harm Antonsen har nettopp overtatt Circle K Stokke og er nå fjerde generasjonsledd som driver Vestfold-stasjonen. Den tidligere Sandefjord Fotball-keeperen brenner for å videreutvikle Stokke som lokalt handelssentrum.
Et ungt arkitektkontor har tegnet NTNUs nye studentbydel i Trondheim. Nå får de DOGA-merket nykommer 2017.
Årslønnen til en leder i bygg- og anleggssektor ligger i snitt på 757 000 kroner, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Geografisk sett holder de til fra Tvedestrand i sør til Alta i nord. Aldersmessig er spennet fra 21 til 40 år. Og ni av de ti avgangsstudentene fra det krevende talentprogrammet til Circle K Norge er kvinner.
Samtlige ansatte ved Circle K Norges servicekontor blir denne uken utplassert på stasjoner over hele landet for å hjelpe til med en storstilt ombyggingsdugnad.
Avinor har landet en ambisiøs læringsreise for 22 000 ansatte ved Oslo Lufthavn. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Oslo: I kveld mottok Manbir Sawhney fra Sopra Steria prisen Årets prosjektleder 2017 under årskonferansen til PMI Norge.
Teknisk løsning ZEVS AS