presseticker

Skip to main content

– Problemer er bra. Motstand gir deg sjansen til å ta et steg videre, både som leder og menneske.
Disse 13 lederspirene har fått plass på Circle K Norges ettertraktede talentprogram.
Schibsted vil ha mer mangfold inn i rekrutteringen sitt, slik at alle kandidater får den samme sjansen til å hevde seg. Nå mottar mediekonsernet støtte fra DOGA.
Etter 37 år på Circle K E18 Arendal har John Fjeldsbø (64) sin siste dag bak kassa.
Sopra Sterias medarbeidere er fortsatt de mest fornøyde i Norge, viser den årlige undersøkelsen til Great Place to Work.
De bruker kunstig intelligens og sømløs design for å ta møteromsteknologi til et nytt nivå. Nå hedres Huddly med DOGA-merket for design og arkitektur.
Fremtidens leder står bredbeint i stormen, men er ikke redd for å svelge stoltheten sin. Det mener Raymond Johansen.
Schibsted vil ha mer mangfold inn i rekrutteringsarbeidet sitt, slik at alle kandidater får den samme sjansen til å hevde seg. Nå mottar de støtte fra DOGA.
Konsulentselskapet Sopra Steria er kåret til Norges nest-mest attraktive arbeidsgiver i verdens største uavhengige HR-undersøkelse.
Ekteparet Kristine og Jostein Kristiansen har jobbet på Circle K Kvala i Haugesund i til sammen 44 år. Nå har de bare dager igjen av stasjonslivet, og 21. april står de bak kassen sammen for siste gang.
Fem unge designere vil bruke skolelunsjen for å lære elever å bli sunne, miljøbevisste og reflekterte forbrukere. Nå hedres prosjektet med DOGA-merket nykommer.
Teknisk løsning ZEVS AS