presseticker

Skip to main content

Årslønnen til en leder i reiselivs-, luftfarts- og transportsektor ligger i snitt på 668 000 kroner. Dette er om lag 11 prosent lavere enn landsnittet uansett bransje, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Mens de fleste er flinke til å kildesortere avfallet sitt hjemme på kjøkkenet, blir det gjerne annerledes når vi reiser bort. Med noen enkle grep gjør du norgesferien mer miljøvennlig.
En ung designer står bak et turkonsept som kombinerer papir og skjerm. Nå får han DOGA-merket nykommer 2017.
Oslo: Mens en kjøligere forsommer gjorde at vi har kjøpt mindre småis, fyller vi i stedet fryseren hjemme med multipakker og isbokser. Det kan gi en uventet miljøgevinst.
Oslo: Med Oslobys restaurantguide har Aftenposten endelig fått samlet sine anmelderier på nett. Nå hedres de med Merket for god design.
Oslo: Forrige gang Innovasjonsprisen for universell utforming ble delt ut vant flyplasshotellet Scandic Gardermoen Oslo Airport hovedprisen. Nå håper juryen på mange gode søknader fra reiselivsnæringen til neste års pris.
Northern Playground har laget undertøy som du kan skifte uten å kle av deg. Turmaten til Drytech har fått ny design som løfter produktene og gjør dem synlige i butikkhyllen. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket 2017.
En norskbygget, banebrytende sightseeingbåt gjør Vestlandets praktfulle fjorder tilgjengelige for alle. Nå mottar Vision of the Fjords Innovasjonsprisen for universell utforming i kategorien transport.
For seks år siden gikk Innovasjonsprisen for universell utforming til nybygde Scandic Oslo Airport. Nå er jakten på nyskapende og inkluderende prosjekter i reiselivet igjen i gang. – Det er avgjørende for fremtidens verdiskaping at alle kan delta i samfunnet vårt. Derfor er denne prisen så viktig, sier likestillingsminister Solveig Horne.
Oslo: Myrkdalen Fjellandsby bruker design for å utvikle et av landets mest fristende reisemål. Nå hedres de med Merket for god design.
Oslo: En gjeng norske vinterentusiaster har laget snøsportinnovasjon av den 6000 år gamle trugen. Nå hedres de med det ettertraktede Merket for god design.
Teknisk løsning ZEVS AS