presseticker

Skip to main content

Visit Svalbard vil bruke designmetodikk for å få turister til å forlenge oppholdet. Kunstsilo i Kristiansand skal satse på individuelle museumsopplevelser. Nå får de to reiselivsprosjektene mer enn 1,1 millioner kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Både Vision of the Fjords, Hamaren aktivitetspark, Scandic Oslo Airport og det nye Flytoget har allerede mottatt Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i reisebransjen.
Vestre har bygget en ultramoderne, bærekraftig fabrikk i furuskogen. Nå er de nominert til DOGA Hedersmerket.
Et langhus som forener vern og turisme. En møbelfabrikk som lokker nysgjerrige ut i skogen. En tursti som åpner Sognefjellet for alle. Disse unike reiselivsprosjektene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
En lokal reiseaktør vil utvikle en bærekraftig og attraktiv destinasjon på Moskenes i Nord-Norge. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
En fjellandsby som passer for alle. Fjordturisme som tar hensyn til natur og lokalbefolkning. Disse to reiselivsprosjektene mottar nå støtte fra DOGA.
Etter flere år med pandemi må det mer enn svak kronekurs og en gryende økonomisk krise til for å stagge reiselysten til Ola og Kari Nordmann. Samtidig har pilene snudd for en kjent norsk reiseaktør.
Innimellom klosterruinene på Selja planlegger han å reise et pilgrimanlegg som peker både fremover og bakover i tid. Nå belønnes Miguel Hernández Quintanilla med DOGA-merket nykommer.  
Med sin rause og inviterende identitet åpner Oslos nye nabolagshotell dørene for alle. Nå hedres Sommerro hotell med DOGA-merket for design og arkitektur.
Reiselivet melder om at salget av pakkereiser med alt inkludert øker med nesten 50 prosent. – Mer presset privatøkonomi gjør at flere ønsker en «fastprisavtale» på ferien, sier Hans Christian Birkeland i restplass.no.
Økern Portal har fått Nord-Europas største spiselige takhage. Norske Db Equipment lager ekstrembagasje for surfere, fotografer og vanlige folk. Og det nye norske passet hylles både fjernt og nært. Nå mottar de alle DOGA-merket for design og arkitektur
Teknisk løsning ZEVS AS