presseticker

Skip to main content

En ung arkitekt og en hær av frivillige har skapt en flytende badstudestinasjon i Bergen sentrum. Nå mottar Bjørnar Skaar Haveland den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
De har ryddet opp i gamle miljøsynder og gjenskapt en badeidyll i Oslofjorden. Nå mottar aktørene bak Nye Langøyene DOGA-merket for design og arkitektur.
Ruten bypark blåser liv i Sandnes sentrum. Mjøsparken har blitt til en inkluderende folkepark for hele Innlandet. Nå mottar prosjektene priser fra DOGA for sin inkluderende arkitektur. Samtidig nomineres begge destinasjonene til selve hovedprisen, Innovasjonsprisen for inkluderende design.
Både Vision of the Fjords, Hamaren aktivitetspark, Scandic Oslo Airport og det nye Flytoget har allerede mottatt Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i reisebransjen.
Vestre har bygget en ultramoderne, bærekraftig fabrikk i furuskogen. Nå er de nominert til DOGA Hedersmerket.
Et langhus som forener vern og turisme. En møbelfabrikk som lokker nysgjerrige ut i skogen. En tursti som åpner Sognefjellet for alle. Disse unike reiselivsprosjektene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
Fyresdals nye tretoppvei gjør Klokkarhamaren til en destinasjon som alle kan bestige, uansett funksjonsnivå. Nå får prosjektet hederlig omtale fra DOGAs Innovasjonspris for inkluderende design.
Visit Svalbard vil bruke designmetodikk for å få turister til å forlenge oppholdet. Kunstsilo i Kristiansand skal satse på individuelle museumsopplevelser. Nå får de to reiselivsprosjektene mer enn 1,1 millioner kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Etter flere år med pandemi må det mer enn svak kronekurs og en gryende økonomisk krise til for å stagge reiselysten til Ola og Kari Nordmann. Samtidig har pilene snudd for en kjent norsk reiseaktør.
Innimellom klosterruinene på Selja planlegger han å reise et pilgrimanlegg som peker både fremover og bakover i tid. Nå belønnes Miguel Hernández Quintanilla med DOGA-merket nykommer.  
Med sin rause og inviterende identitet åpner Oslos nye nabolagshotell dørene for alle. Nå hedres Sommerro hotell med DOGA-merket for design og arkitektur.
Teknisk løsning ZEVS AS