presseticker

Skip to main content

En lokal reiseaktør vil utvikle en bærekraftig og attraktiv destinasjon på Moskenes i Nord-Norge. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
Reiselivet melder om at salget av pakkereiser med alt inkludert øker med nesten 50 prosent. – Mer presset privatøkonomi gjør at flere ønsker en «fastprisavtale» på ferien, sier Hans Christian Birkeland i restplass.no.
Økern Portal har fått Nord-Europas største spiselige takhage. Norske Db Equipment lager ekstrembagasje for surfere, fotografer og vanlige folk. Og det nye norske passet hylles både fjernt og nært. Nå mottar de alle DOGA-merket for design og arkitektur
En grønn badeoase. En storstue for litteratur. En unik serie Munch-møbler. En «norsk» vandrerute i Frankrike. Disse fire reiseattraksjonene mottar nå DOGA-merket for design og arkitektur
Det populære badstuanlegget Soria Moria har satt Telemarkskanalen på det internasjonale arkitekturkartet. Den undersjøiske sørlandsrestauranten Under har fått stor oppmerksomhet over hele verden. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket.
Årslønnen til en leder i reiselivs-, luftfarts- og transportsektor ligger i snitt på 668 000 kroner. Dette er om lag 11 prosent lavere enn landsnittet uansett bransje, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
En fjellandsby som passer for alle. Fjordturisme som tar hensyn til natur og lokalbefolkning. Disse to reiselivsprosjektene mottar nå støtte fra DOGA.
De satser på forsvarlig naturforvaltning og regenerativt landbruk i Vesterålen. Nå mottar Kvitnes Drift 500 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Lofotr Næringsdrift vil ta Vesterålen til der turistene er. Nå får bedriften på Vestvågøy 585 000 kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Den undersjøiske sørlandsrestauranten Under har fått stor oppmerksomhet over hele verden. Det populære badstuanlegget Soria Moria har satt Telemarkskanalen på det internasjonale arkitekturkartet. Nå er de to destinasjonene nominert til selve DOGA Hedersmerket.
Oslo: Mens de fleste er flinke til å kildesortere avfallet sitt hjemme på kjøkkenet, blir det gjerne annerledes når vi reiser bort. Med noen enkle grep gjør du norgesferien mer miljøvennlig.
Teknisk løsning ZEVS AS