presseticker

Skip to main content

Klassekampen har skapt en digital avis som bevarer den gode leseopplevelsen fra papirutgaven. Nå får avisen utmerkelsen DOGA-merket.
Arkitektur- og designhøgskolen og forlaget Torpedo har gitt ut en bok som hyller den betongtunge etterkrigsarkitekturen. Nå vanker utmerkelsen DOGA-merket.
Norske Soundio har laget en app som lar deg være din egen DJ. Oslo-Filharmonien har fått en ny identitet som lar dem nå ut til nye lyttergrupper. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Munchmuseet koblet på Snøhetta for å skape et innovativt kunstkonsept. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Selv om papirmedier er på vikende front, er skrivekunsten kanskje mer relevant enn noen gang.
Oslo: Rikskonsertene står bak et unikt og innovativt nettspill som løfter musikkfaget fra skolebenken og inn på barnerommet. Nå mottar de Merket for god design.
Oslo: Landslaget for lokalaviser mottar 560 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å få flere unge til å lese lokalavisen sin.
Aftenposten Lørdag går mot strømmen og tilbyr kvalitetsjournalistikk på papir. NSB har snudd negative kundeerfaringer til positive opplevelser. Nå får begge utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Et fornyet orkester. En oppsiktsvekkende utstillingsserie. Revitaliserte danseambassadører. En ny kulturell institusjon som løfter en hel bydel. Disse fire kulturprosjektene får nå utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Oslo: Norge er fullt av glisne idrettshaller og -anlegg med få eller ingen fasiliteter for publikum. Nå får Unisport 480 000 kroner i innovasjonsmidler for å skape løsninger som kan øke klubbenes publikumsinntekter.
Oslo: NRK lykkes på flere fronter om dagen. NRK Nyheter har fornyet og modernisert sin visuelle profil i så stor grad at ord som "verdensklasse" brukes om resultatet. Den nye NRK Super-appen har på kort tid fått 2,6 millioner ukentlige brukere. Nå hedres arbeidene med Merket for god design.
Teknisk løsning ZEVS AS