presseticker

Skip to main content

Stadig flere nordmenn strever med å få økonomien til å gå rundt, og i julen kan det være ekstra tungt. En norsk app har samlet 38 000 mennesker som trenger og tilbyr hjelp.
MiA – Museene i Akershus vil nå ut til et yngre og mer mangfoldig publikum. Christina Skreiberg og Hanna von Bergen skal gjøre hverdagen enklere for kulturfrilansere. Nå mottar de til sammen nesten én million kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Deichmans nye hovedbibliotek i Bjørvika er en svært vellykket sammensmelting av innovativ arkitektur, funksjonell design og grønn byggeskikk. Nå nomineres signalbygget til DOGA Hedersmerket.
NRK TV og Oslo kommune har begge vunnet kategoripriser innenfor Innovasjonsprisen for universell utforming.
Den høyprofilerte omprofileringen av hovedstaden får nå utmerkelsen DOGA-merket.
En nyskapende visuell identitet har gjort musikkprodusent Espen Andersen såpass kjent at han får musikkoppdrag over hele verden. Nå får han også DOGA-merket.
Deichman Bjørvika har blitt en storstue for kultur og litteratur midt i Oslo. Nå mottar biblioteket DOGA-merket for design og arkitektur.
Bergans of Norway har laget en 100 prosent resirkulerbar, origamiinspirert ryggsekk av cellulose. Nå nomineres den tradisjonsrike bedriften til DOGA Hedersmerket.
NNNN vil utforske mulighetene som ligger i lyd som tjeneste. Konsertsystemer LLB vil sikre artister høyere inntekter fra strømmekonserter. Nå får de to selskapene nesten 900 000 kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Arkitekt Eva Storrusten har tegnet et fristed for kvinner midt i Zanzibars turistifiserte gamleby. Nå får hun utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
En ny visuell identitet har løftet en lokal musikkprodusent fra Vestlandet og ut på verdensmarkedet. Nå er han nominert til selve DOGA Hedersmerket.
Teknisk løsning ZEVS AS