presseticker

Skip to main content

I løpet av fem år har nordmenn reddet nesten 500 000 poser med overskuddsmat ved Circle K-stasjoner over hele landet. Særlig i Stavanger, på Karmøy og i Drammen er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 350 millioner ganger.
En revitalisering av genbanken for gamle frø. En sopp som omdanner ull- og trerester til nye, bærekraftige materialer. Disse to land- og skogbruksprosjektene får nå innovasjonsmidler fra DOGA.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K om lag én million softiser i Norge. Og ingen serverer flere enn Helén Windsvoll, Linda Carlsen og stasjonskollegene i Heddal i Telemark.
Fem unge designere vil la elever dyrke og tilberede sin egen skolemat. Nå hedres prosjektet med DOGA-merket nykommer.
Løvli Naturull skal gjøre norsk ull til en verdifull og ettertraktet ressurs. Kvitnes Drift vil gi et løft til det regenerative landbruket. Nå mottar de til sammen mer enn 750 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
En frøbank skal gjøre fremtidens norske matproduksjon mindre sårbar for klimaendringer. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
De vil henvise uleselige innholdsfortegnelser til historiens skraphaug. Nå mottar selskapet CCE designstøtte fra DOGA.
Dyktige landsskapsarkitekter legger til rette for urbant jordbruk midt i Økerns tetteste kontorjungel. Nå hedres Oslo Pensjonsforsikring, DARK Arkitekter, Lark Landskap og U.Reist med DOGA-merket for design og arkitektur.
De siste to årene har det gått med hele 636 tonn kaffebønner på Circle K-stasjoner over hele landet.
Link retail vil koble sammen aktørene i dagligvarehandelen for å få bukt med matsvinn. Norwegian Made skal få småskalaprodusenter til å skinne i butikkhyllene. Nå mottar de til sammen nesten 800 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Teknisk løsning ZEVS AS