presseticker

Skip to main content

Årslønnen til en leder i fiske-, havbruks- og næringsmiddelssektorene ligger i snitt på 684 000 kroner. Dette er om lag åtte prosent under landsnittet uavhengig av bransje, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Hele 40 av 41 bakerier rapporterer om økende etterspørselen etter sunnere bakverk. – Helse er en megatrend som nå for alvor kommer inn i bakeverden, sier Georg Husebæk i Din Baker.
Turmaten til Drytech har fått ny design som løfter produktene og gjør dem synlige i butikkhyllen. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Arkitekten Anders Haagaas Grinde har laget et fullstendig konsept for bærekraftig lakseoppdrett i Oslo sentrum. Nå får han DOGA-merket nykommer 2017.
Ved å gjøre matinnkjøp tilgjengelig for alle typer kunder har Kolonial.no tatt et solid jafs av dagligvaremarkedet i Norge. Nå mottar netthandelbedriften Innovasjonsprisen for universell utforming i kategorien tjenestedesign.
Thomas Hovda fra Circle K Kallerud i Oppland og Leni Fjeld fra Circle K Østsiden i Fredrikstad i Østfold er kåret til «Årets Stasjonsdrivere» i Circle K.
Oss Craft Distillery henter inspirasjon fra svartmetalluniverset for å selge prisbelønte brennevin til kresne kunder. Balholm bruker design for å friste proseccodrikkere til å prøve norsk fruktvin. Konditor Craig Alibone har fått en emballasjeløsning som matcher godbitene han lager. Handverk Forlag vil ha oss til å kaste mindre mat. Nå får de alle utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Arkitekten Anders Haagaas Grinde har laget et fullstendig konsept for bærekraftig lakseoppdrett i Oslo sentrum. Fredrik Lien Bjørgmo har designet et miljøregnskapssystem som setter karakter på deg når du handler dagligvarer. Nå får de DOGA-merket nykommer 2017.
Mindre enn 3 prosent av norskfanget makrell spises i Norge. Nå får Pelagia 400 000 kroner i innovasjonsmidler for å sette makrell på norske menyer.
Stasjonsdriverne i Circle K har kåret pølsemakeren Leiv Vidar til «Årets leverandør 2016».
Fredag 16. juni lanserte Circle K sin nye matsatsing på Økern i Oslo. – Fremtidens kunder vinnes med den beste maten og den beste kundeopplevelsen. Vi skal sprenge alle grenser for hva det er mulig å servere på en bensinstasjon, sier markedsdirektør og påtroppende norgessjef Christoffer Sundby.
Teknisk løsning ZEVS AS