presseticker

Skip to main content

De gjennomfører de beste kampanjene, selger mest og kaprer flest kundene. Circle K Florø, Circle K Åmot og Circle K Brynseng har årets beste stasjonsdrivere, ifølge en ny kåring.
I 2018 reddet om lag 80 Circle K-stasjoner 44 000 matporsjoner tilsvarende 88 tonn CO2 fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
James Lowley har skapt et bestikk som utfordrer oss til å betrakte mat på en ny måte. Nå får den unge designeren utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Oslo: Nortura og Felleskjøpet Agri vil ha miljøgevinst ut av slakteavfall og kornavrens. 7Sense Products ønsker mer smart teknologi i landbruket. Nå får de to prosjektene til sammen 1 220 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Hvert år selges den i om lag 400 000 eksemplarer, og fylles til sammen 20 millioner ganger. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Oslo: Hele 40 av 41 bakerier rapporterer om økende etterspørselen etter sunnere bakverk. – Helse er en megatrend som nå for alvor kommer inn i bakeverden, sier Georg Husebæk i Din Baker.
En solcelledrevet, GPS-styrt norsk nyvinning fjerner behovet for å gjerde inn geitenes beitemark. Nå får et gründerselskap i Batnfjordsøra utmerkelsen DOGA-merket.
Mens godt over 6 av 10 menn vil ha den svart og glovarm, er kvinner mer åpne for å drikke melkebaserte varianter. Det viser en helt ny norsk kaffeundersøkelse.
Oslo: Emballasjeprodusenten Elopak mottar 600 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å erstatte plastkorken på drikkekartonger.
Årslønnen til en leder i fiske-, havbruks- og næringsmiddelssektorene ligger i snitt på 684 000 kroner. Dette er om lag åtte prosent under landsnittet uavhengig av bransje, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oss Craft Distillery henter inspirasjon fra svartmetalluniverset for å selge prisbelønte brennevin til kresne kunder. Balholm bruker design for å friste proseccodrikkere til å prøve norsk fruktvin. Konditor Craig Alibone har fått en emballasjeløsning som matcher godbitene han lager. Handverk Forlag vil ha oss til å kaste mindre mat. Nå får de alle utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Teknisk løsning ZEVS AS