presseticker

Skip to main content

Kunder ved Circle K-stasjoner i Norge har forhindret at én million måltider havnet i avfallet. Det tilsvarer nesten 55 000 bilturer mellom Oslo og Bergen, ifølge matreddingsaktøren Too Good To Go.
De skal utvikle en plattform for kortreiste og bærekraftige matvarer. Nå får Tastebuds støtte fra DOGA for å bruke designmetodikk til å tenke nytt i matbransjen.
Restaurantleverandøren Runwell ville ikke eksistert om de ikke hadde fått innovasjonsmidler fra DOGA. Nå skal ytterligere 11 millioner kroner sprøytes inn i norske bedrifter som vil bruke designdrevet innovasjon til å tenke nytt og forstå brukerne sine bedre.
Oda har allerede mottatt Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i dagligvarebransjen.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess over hele landet. Siden høsten 2020 har selskapet servert nesten 1,5 millioner pizzaenheter i Norge.
I løpet av fem år har nordmenn reddet nesten 500 000 poser med overskuddsmat ved Circle K-stasjoner over hele landet. Særlig i Stavanger, på Karmøy og i Drammen er det mange som redder mat.
Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt stasjonskundenes nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K Norge solgt 2,1 millioner av dem til folk i farta.
Ingen i Norge drikker mer kaffe på Circle K enn kundene ved disse to Bergen-stasjonene.
Innimellom klosterruinene på øya Selja planlegger han å forene landbruk, arkeologi, design, arkitektur og pedagogikk. Nå belønnes Miguel Hernández Quintanilla med DOGA-merket nykommer.  
Norske arkitekter har reist et høysete for korn i Danmark. Nå hedres Reiulf Ramstad Arkitekter med DOGA-merket for design og arkitektur.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 350 millioner ganger.
Teknisk løsning ZEVS AS