presseticker

Skip to main content

Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K om lag én million softiser i Norge. Og ingen serverer flere enn Helén Windsvoll, Linda Carlsen og stasjonskollegene i Heddal i Telemark.
Dyktige landsskapsarkitekter legger til rette for urbant jordbruk midt i Økerns tetteste kontorjungel. Nå hedres Oslo Pensjonsforsikring, DARK Arkitekter, Lark Landskap og U.Reist med DOGA-merket for design og arkitektur.
De siste to årene har det gått med hele 636 tonn kaffebønner på Circle K-stasjoner over hele landet.
Link retail vil koble sammen aktørene i dagligvarehandelen for å få bukt med matsvinn. Norwegian Made skal få småskalaprodusenter til å skinne i butikkhyllene. Nå mottar de til sammen nesten 800 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Med den nye digitale kokeboken Foodsteps er det akkurat som om du har en faglært kokk med deg på kjøkkenet. Nå mottar Kulinarisk Akademi DOGA-merket for design og arkitektur
En designdrevet kultur med kunden i sentrum har ledet Kolonial.no på en eventyrlig reise fra Askeladd-status og helt til toppen av den digitale dagligvarebransjens trone. Nå nomineres den norske nettbutikken til DOGA Hedersmerket.
Fem unge designere vil la elever dyrke og tilberede sin egen skolemat. Nå hedres prosjektet med DOGA-merket nykommer.
Løvli Naturull skal gjøre norsk ull til en verdifull og ettertraktet ressurs. Kvitnes Drift vil gi et løft til det regenerative landbruket. Nå mottar de til sammen mer enn 750 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Et materiale av fiskegelatin som kan erstatte plastemballasje. En krabbe- og hummerteine som stopper spøkelsesfiske. Disse to havbruksprosjektene mottar DOGA-merket nykommer i ettermiddag.
De har designet en kundereise som løfter dagligvarehandelens hyller inn i den digitale verden. Nå mottar Kolonial.no DOGA-merket for design og arkitektur.
Ved hjelp av en populær app for matredding har Circle K-kunder over hele landet kjøpt 200 000 poser med overskuddsmat.
Teknisk løsning ZEVS AS