presseticker

Skip to main content

De skal utvikle en plattform for kortreiste og bærekraftige matvarer. Nå får Tastebuds støtte fra DOGA for å bruke designmetodikk til å tenke nytt i matbransjen.
Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt stasjonskundenes nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K Norge solgt 2,1 millioner av dem til folk i farta.
Ingen i Norge drikker mer kaffe på Circle K enn kundene ved disse to Bergen-stasjonene.
Innimellom klosterruinene på øya Selja planlegger han å forene landbruk, arkeologi, design, arkitektur og pedagogikk. Nå belønnes Miguel Hernández Quintanilla med DOGA-merket nykommer.  
Norske arkitekter har reist et høysete for korn i Danmark. Nå hedres Reiulf Ramstad Arkitekter med DOGA-merket for design og arkitektur.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 350 millioner ganger.
Restaurantleverandøren Runwell ville ikke eksistert om de ikke hadde fått innovasjonsmidler fra DOGA. Nå skal ytterligere 11 millioner kroner sprøytes inn i norske bedrifter som vil bruke designdrevet innovasjon til å tenke nytt og forstå brukerne sine bedre.
Oda har allerede mottatt Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i dagligvarebransjen.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess over hele landet. Siden høsten 2020 har selskapet servert nesten 1,5 millioner pizzaenheter i Norge.
I løpet av fem år har nordmenn reddet nesten 500 000 poser med overskuddsmat ved Circle K-stasjoner over hele landet. Særlig i Stavanger, på Karmøy og i Drammen er det mange som redder mat.
En frøbank skal gjøre fremtidens norske matproduksjon mindre sårbar for klimaendringer. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
Teknisk løsning ZEVS AS