presseticker

Skip to main content

DOGA-merket 2020:
Designerne Frida van der Drift Breivik og Frøya Thue vil bygge et bærekraftig industrieventyr i fjæra, av tang og tare. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Med rund smak og iøynefallende design vil Eivind Hellstrøm overbevise nordmenn om at akevitt er mer enn bare en juledrikk. Nå får brennevinet hans DOGA-merket.
I løpet av drøyt to år har Circle K-kundene reddet 112 000 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. I 2019 har økningen vært på hele 50 prosent.
Bedre svineavl. Mobil kveiteslakt. Ørret som høykvalitetsprodukt. Designdrevet innovasjon er for alvor på vei inn i norsk hav- og landbruk. Nå samles for første gang kunnskap og ressurser om dette på ett sted.
De gjennomfører de beste kampanjene, selger mest og kaprer flest kundene. Circle K Florø, Circle K Åmot og Circle K Brynseng har årets beste stasjonsdrivere, ifølge en ny kåring.
En solcelledrevet, GPS-styrt norsk nyvinning fjerner behovet for å gjerde inn geitenes beitemark. Nå får et gründerselskap i Batnfjordsøra utmerkelsen DOGA-merket.
Holmen Crisp har skapt en serie med glutenfritt mel som er både nostalgisk og moderne. Austevoll Seaweed Farm har utviklet fire lekre tangprodukter til middagsbordet. Nå mottar de to delikate designprosjektene DOGA-merket.
Nesten 2,8 millioner nordmenn drikker kaffe hver dag, og 7 av 10 vil helst ha den svart. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær.
Et konsept for å fremstille frossenlaks som holder sashimikvalitet er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som deler på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
I 2018 reddet om lag 80 Circle K-stasjoner 44 000 matporsjoner tilsvarende 88 tonn CO2 fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
James Lowley har skapt et bestikk som utfordrer oss til å betrakte mat på en ny måte. Nå får den unge designeren utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Teknisk løsning ZEVS AS