presseticker

Skip to main content

Digital guide skal stimulere til mer designdrevet innovasjon:
Kortere sykehuskøer. Grønn bymobilitet. Mer effektiv og bærekraftig produksjon. Designdrevet innovasjon er for alvor på vei inn i livene våre. Nå samles for første gang kunnskap og ressurser om dette på ett sted.
Et grønt tekstilprosjekt fra Krøderen i Buskerud er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Disse 18 norske nyskapingsprosjektene skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Seks av landets aller fremste møbel- og interiørbedrifter skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet i Paris.
Oslo: Northern, Eikund, Lundhs og Brav vant priser på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag.
Oslo: Hvordan sikrer vi at våre bygninger og uterom kan brukes av absolutt alle? Noen av Norges og verdens fremste fagfolk står bak en enkel og praktisk håndbok i inkluderende design og arkitektur.
Oslo: Tre bærekraftige arkitekturprosjekter er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Ambisiøs og iøynefallende messearkitektur setter norske forfattere i sentrum på verdens største litteraturmesse.
Oslo: Norske kommuner får endelig én nasjonal veiviser for sine mange smartbysatsinger.
Oslo: Ti nominerte. Fire priser. Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser.
Oslo: Om lag 80 utstillere fra Norge og resten av Europa skal vise fram nyvinningene sine på den innovasjonstunge arkitektur- og designmessen ARCHITECT@WORK 22.-23. mai i Oslo.
Teknisk løsning ZEVS AS