presseticker

Skip to main content

For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør, etter en formidabel utvikling i fjor. Nå skal rekordmange norske produsenter innta Manhattan.
En revitalisert praktbygning i Kvadraturen. Et oppsiktsvekkende skiltsystem i Frankrikes viktigste mediehus. Nord-Europas største spiselige takhage. Disse tre arkitekturprosjektene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
De vil bruke skolelunsjen for å lære elever å bli sunne, miljøbevisste og reflekterte forbrukere. Nå hedres fem studenter ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo med DOGA-merket nykommer.
En brukervennlig og sømløs app kan motivere flere til å gi blod. Nå hedres Adelin Gashi og Kevin Ehrenberg med DOGA-merket nykommer.
De har utviklet en nyskapende strømmeplattform for konserter. Nå hedres VIERLIVE med DOGA-merket for design og arkitektur.
Hva gjør du når du skal samle en håndfull verdenskjente mediepublikasjoner i et kjempestort hus? Du ber Snøhetta Design om hjelp til å finne frem. Nå hedres prosjektet med DOGA-merket for design og arkitektur.
Konsertstrømming, smarte møter, ekstremkofferter og nasjonalstolthet på innerlomma. Nå hedres 13 innovative norske prosjekter med DOGA-merket for design og arkitektur.
Den unge designeren Amy van den Hooven har laget en verktøykasse som lar folk beskrive smerte uten å bruke ord. Nå hedres hun med DOGA-merket nykommer.
Dyktige landsskapsarkitekter legger til rette for urbant jordbruk midt i Økerns tetteste kontorjungel. Nå hedres Oslo Pensjonsforsikring, DARK Arkitekter, Lark Landskap og U.Reist med DOGA-merket for design og arkitektur.
Den gamle telegrafbygningen til Arnstein Arneberg og Magnus Poulsson er gjenskapt og revitalisert. Nå belønnes eiere og arkitekter med DOGA-merket for design og arkitektur.
Det nye norske passet høster heder og ære over hele verden. Nå mottar Politiet og Neue Design Studio DOGA-merket for design og arkitektur.
Teknisk løsning ZEVS AS