presseticker

Skip to main content

Sopra Steria og EGGS Design går sammen om å skape det ledende design- og innovasjonsmiljøet i Skandinavia. Til sammen er de allerede størst i Norge.
De skal bruke designmetodikk for å bygge en ressurssentral for lønnsomt ombruk i byggebransjen. Nå mottar de 500 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Norges eksport av møbler og interiørprodukter økte med 12 prosent i fjor – og ligger enda bedre an i 2021. Nå skal et stjernelag av produsenter vise seg fram på utstillingen InsideNorway i London.
En møteplass som kobler ungdom og hjørnesteinsbedrifter i Lund. En kraftfull sentrumsklynge i Vang. Fysiske og digitale moduler for kompetanse og samhandling i Lebesby. Dette er de tre prosjektene som går til topps i Gnist i år.
Oslo: Fjordfjesta, Magnor Glassverk, Slettvoll Møbler og Volver mottok i går kveld designbransjens høyeste utmerkelser.
Sitter du på løsningen på sentrumsdøden i Vang? Vet du hvordan Lund kan styrke konkurranseevnen til kommunens hjørnesteinsbedrifter? Kan du stoppe fraflytting i Lebesby?
Oslo: Norske virksomheter er sultne på å finne nye løsninger og svar på fremtidens utfordringer. DOGA deler nå ut 9 millioner kroner til bedrifter og organisasjoner over hele landet.
Oslo: Norge og Skandinavia er gode på miljøtiltak, men gjenbruk og ombruk har fremdeles trange kår, ifølge den kjente trendjegeren Stefan Nilsson.
Oslo: Avfall og gjenbruk blir et sentralt tema under arkitektur- og designmessen ARCHITECT@WORK Oslo denne måneden.
Oppstartsbedriften Heymat fra Mo i Rana har som første norske designbedrift gått til topps under den prestisjetunge NYCxDESIGN Awards.
En ledestjerne blant studentbyer. Et landemerke innen ombruk av bygningsmaterialer. En helt ny måte å tenke nettbrett på. Her er årets tre vinnere av DOGA Hedersmerket.
Teknisk løsning ZEVS AS