presseticker

Skip to main content

Både NRK og Aftenposten Junior har allerede mottatt Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende løsninger og produkter i mediebransjen.
Vindmøllebakken bofellesskap, St. Olavs Hospital og Stovnertårnet er blant de mange arkitekturprosjektene som har allerede mottatt Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende bygg og omgivelser i arkitektbransjen.
Flokk, Vestre, Alfa og Gudbrandsdalens Uldvarefabrik vinner årets bransjepriser. Samtidig feirer en samlet industri nyheten om en etterlengtet offentlig satsing på designeksport.
Ved hjelp av lokal digital valuta kan nordmenn bli langt mer bærekraftige forbrukere, mener Glenn Sæstad. Nå får han DOGA Hedersmerket.
Et uteområde utenom det vanlige. Et lydprosjekt for skolebarn med hørevansker. En hypermoderne og klimavennlig møbelfabrikk. Et konsept som kobler digitale penger med bærekraftmål. Et hus som forener viktig kultur. Disse fem prosjektene er nå nominert til DOGA Hedersmerket.
Gjennom å vende tilbake til ubrent jord og leire, vil de kurere byggebransjen for sin avhengighet av tre, tegl og betong. Nå belønnes Katarina Kierulf og Alvar Elias Ekhougen Larsen med DOGA-merket nykommer.  
Den beste innovasjonen har alle glede av. Nå ønsker DOGA tips fra både fagfolk, publikum og virksomheter om tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser som både er nyskapende og inkluderende.
Hvem vinner designbransjens høythengende priser denne uken? Her er de nominerte.
Brendeland & Kristoffersen arkitekter har bygget et uteområde utenom det vanlige. Nå er de nominert til DOGA Hedersmerket.
Han har designet en redningsvest som yrkesfiskerne faktisk får lyst til å bruke. Nå belønnes Johan Møller med DOGA-merket nykommer.
Sanntid på legevakta! Sonisk inkludering! Bærekraftige penger! Samiskinspirert urbanmote! Empatisk livvest! Klosterbotanikk! Leirecomeback! Disse sju design- og arkitekturprosjektene mottar DOGA-merket nykommer i år.
Teknisk løsning ZEVS AS