presseticker

Skip to main content

Oslo: IKEA mottar 600 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å løfte varehusets smarte innredningsløsninger inn i hjemmene til folk flest.
Oslo: Mange av nyskapingsprosjektene som får støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) i år har en bærekraftig profil.
To norske innovasjonsbedrifter skal sørge for at ingen barn går glipp av lek og læring. Nå tar de med seg sine nyvinninger til en av Europas viktigste designfestivaler.
Robotvikarer for syke barn. Terskelløse turistbåter. Undervannsdroner som lar deg utforske havbunnen fra sofakroken. På Innovation for All 2018 fikk de fremmøtte en smakebit av fremtidens inkluderende samfunn.
Oslo: Årets nominerte til de fem prisene som deles ut under Innovasjonskraft 2018 er den rene «Hvem Hva Hvor»-oversikten over norsk designindustri.
Ombruk av stålkonstruksjoner kan gi lokale jobber og drastiske kutt i utslipp av klimagasser. Det kan også vise seg å være god butikk, ifølge en rapport som stammer fra et innovasjonsprosjekt i bygg- og anleggsbransjen.
Innovasjonsprosjekter som spenner mellom digitalisering og bærekraft til turisme, storbyutvikling og lokalavisjournalistikk er blant året mottakere av midler fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
De fleste urbane utviklingsprosjekter i Norge gjennomføres uten at beslutningstakerne bryr seg om innbyggernes behov og ønsker. En rekke pilotprosjekter gir likevel håp om at fremtidens byplanlegging blir mer inkluderende.
Oslo: Fire av landets fremste designindustribedrifter gjorde rent bord under Innovasjonskraft 2018.
Nordiske verdier som fellesskap, miljø og bærekraft står i sentrum for en rekordstor norsk utstilling under neste ukes Salone del Mobile i Milano. To av Norges fremste møbeleksportsuksesser blir med på lasset.
Oslo: Fra og med denne måneden er det ikke lenger lov for bedrifter som produserer eller importerer emballerte varer å stå utenfor returordningen. Et ukjent antall aktører i tekstilbransjen påvirkes av lovendringen.
Teknisk løsning ZEVS AS