presseticker

Skip to main content

DOGA Hedersmerket 2021:
Deichman Bjørvika, Moholt 50|50 i Trondheim, Kristian Augusts gate 13 i Oslo, Nygaardsplassen i Fredrikstad og Byantikvarens laboratorium i Bergen er alle nominert til DOGA Hedersmerket.
Signalbygget Deichman Bjørvika, hjemleveringstjenesten Kolonial.no, nettbrettet reMarkable og studentbyen Moholt 50|50 er blant de nominerte til DOGA Hedersmerket.
Stovnertårnet åpner luftrommet i Oslos nordligste bydel for alle. Vindmøllebakken i Stavanger bringer delekultur inn i det norske boligmarkedet. Nå mottar de to prosjektene hver sin arkitekturpris innenfor Innovasjonsprisen for universell utforming.
Oslo: Ekornes, Swims, Figgjo og Fora Form mottok i dag designbransjens høyeste utmerkelser.
North Kitchen ønsker å snu opp-ned på hvordan vi har det på kjøkkenet. Dypp vil emballere dagligvarer med tare i stedet for plast. Nå får de mer enn én million kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Disse fem bygg- og boligutviklingsprosjektene mottar til sammen mer enn 2,1 millioner kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Det nyskapende bofellesskapet Vindmøllebakken i Stavanger vinner Innovasjonsprisen for universell utforming i kategorien arkitektur.
Oslo: Fra strømme-tv og mobilbetaling, til moderne tog, bedre innbyggerkommunikasjon og grensesprengende arkitektur. De seks nominerte til DOGAs innovasjonspris for universell utforming er på mange måter et speilbilde av dagens Norge.
Oslo: Møbel- og designindustrien øker salget utenfor Norge i kriseåret 2020. Nå har bransjen nominert fire produsenter til sin ettertraktede eksportpris.
North Kitchen og Snøhetta vil snu opp-ned på det norske kjøkkenet. Nå får de 550 000 kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Oslo: Hele 190 bedrifter og organisasjoner har søkt om til sammen 110 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP) i år. – Både kvaliteten og kvantiteten tar pusten fra en, sier Tor Inge Hjemdal i Design og arkitektur Norge (DOGA).
Teknisk løsning ZEVS AS