presseticker

Skip to main content

DOGA Hedersmerket 2020 går til det vidstrakte landskapsprosjektet til Forsvarsbygg.
DOGA Hedersmerket 2020 går til både det vidstrakte landskapsprosjektet til Forsvarsbygg og tang- og tareprosjektet til Frida van der Drift Breivik og Frøya Thue.
DOGA Hedersmerket 2020 går til tang- og tareprosjektet til Frida van der Drift Breivik og Frøya Thue.
DOGA Hedersmerket 2020 går til Lindesnes Havhotell og Snøhetta for undervannsrestauranten Under.
Oslo: Hun regnes som en av Norges mest sjangeroverskridende og tidsaktuelle designere. Nå har Runa Klock fra Ålesund mottatt design- og arkitekturfeltets fremste utmerkelse.
Designstudent Jon Fauske har laget kontormøbler som oppfordrer til aktivitet og kreativitet. Nå får han utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
DOGA Hedersmerket 2020 går til babyhjertemåleren til Laerdal Global Health.
DOGA Hedersmerket 2020 går til babyhjertemåleren til Laerdal Global Health.
DOGA Hedersmerket 2020 går til undervannsrestauranten Under, babyhjertemåleren til Laerdal Global Health, det vidstrakte landskapsprosjektet til Forsvarsbygg og tang- og tareprosjektet til Frida van der Drift Breivik og Frøya Thue.
Oslo: Hun regnes som en av Norges mest sjangeroverskridende og tidsaktuelle designere. Nå har Runa Klock mottatt design- og arkitekturfeltets fremste utmerkelse.
Ida Wressel og Nikolina Søgnen vil overtale byggebransjen til å velge lokalt tre. Atdhe Illyrian Belegu ønsker å transformere nedlagte kjøpesentre. Eva Storrusten vil bygge kvinnehus i Zanzibar. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Teknisk løsning ZEVS AS