presseticker

Skip to main content

Europas første restaurant under vann. En rehabilitering av hundrevis av kvadratkilometer med militære øvelsesfelt. Et studentprosjekt for å få byggebransjen til å velge lokale tresorter. Disse tre arkitekturprosjektene er nominert til DOGA Hedersmerket.
Rekordmange norske design- og arkitekturprosjekter er nominert til DOGA Hedersmerket i år.
Et grønt tekstilprosjekt fra Krøderen i Buskerud er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Disse 18 norske nyskapingsprosjektene skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Seks av landets aller fremste møbel- og interiørbedrifter skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet i Paris.
Oslo: Northern, Eikund, Lundhs og Brav vant priser på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag.
Kortere sykehuskøer. Grønn bymobilitet. Mer effektiv og bærekraftig produksjon. Designdrevet innovasjon er for alvor på vei inn i livene våre. Nå samles for første gang kunnskap og ressurser om dette på ett sted.
Oslo: Tre bærekraftige arkitekturprosjekter er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Ambisiøs og iøynefallende messearkitektur setter norske forfattere i sentrum på verdens største litteraturmesse.
Oslo: Norske kommuner får endelig én nasjonal veiviser for sine mange smartbysatsinger.
Oslo: Ti nominerte. Fire priser. Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser.
Teknisk løsning ZEVS AS