presseticker

Skip to main content

Oppstartsbedriften Heymat fra Mo i Rana har som første norske designbedrift gått til topps under den prestisjetunge NYCxDESIGN Awards.
Sitter du på løsningen på sentrumsdøden i Vang? Vet du hvordan Lund kan styrke konkurranseevnen til kommunens hjørnesteinsbedrifter? Kan du stoppe fraflytting i Lebesby?
Den ene hylles som et forbilde innen sirkulær bygningsrenovasjon. Den andre har blitt en ledestjerne for nye studentboliger. Nå har Kristian Augusts gate 13 og Moholt 50|50 vunnet selveste DOGA Hedersmerket.
Disse åtte arkitekturprosjektene mottar DOGA-merket for design og arkitektur i ettermiddag.
Disse 17 prosjektene mottar DOGA-merket for design og arkitektur i år.
Signalbygget Deichman Bjørvika, hjemleveringstjenesten Kolonial.no, nettbrettet reMarkable og studentbyen Moholt 50|50 er blant de nominerte til DOGA Hedersmerket.
En ledestjerne blant studentbyer. Et landemerke innen ombruk av bygningsmaterialer. En helt ny måte å tenke nettbrett på. Her er årets tre vinnere av DOGA Hedersmerket.
To unge arkitekter ønsker å utfordre etablerte byutviklingssannheter og flytte industrien tilbake til sentrum. Nå mottar de DOGA-merket nykommer.
Fiskeslo som emballasje. Mer industri i byen. Flere elever som velger videregående utdanning. Disse sju prosjektene utført av unge designere og arkitekter mottar i dag DOGA-merket nykommer.
Deichman Bjørvika, Moholt 50|50 i Trondheim, Kristian Augusts gate 13 i Oslo, Nygaardsplassen i Fredrikstad og Byantikvarens laboratorium i Bergen er alle nominert til DOGA Hedersmerket.
Det nyskapende bofellesskapet Vindmøllebakken i Stavanger vinner Innovasjonsprisen for universell utforming i kategorien arkitektur.
Teknisk løsning ZEVS AS