presseticker

Skip to main content

Røros Tweed, Arven, Norsk Dun og Hadeland Glassverk har vunnet Designindustriens høythengende bransjepriser.
Onsdag 8. juni blir det klart hvem som mottar de høythengende bransjeprisene. Her er de nominerte:
En revitalisert praktbygning i Kvadraturen. Et oppsiktsvekkende skiltsystem i Frankrikes viktigste mediehus. Nord-Europas største spiselige takhage. Disse tre arkitekturprosjektene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
De vil bruke skolelunsjen for å lære elever å bli sunne, miljøbevisste og reflekterte forbrukere. Nå hedres fem studenter ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo med DOGA-merket nykommer.
En brukervennlig og sømløs app kan motivere flere til å gi blod. Nå hedres Adelin Gashi og Kevin Ehrenberg med DOGA-merket nykommer.
De har utviklet en nyskapende strømmeplattform for konserter. Nå hedres VIERLIVE med DOGA-merket for design og arkitektur.
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør, etter en formidabel utvikling i fjor. Nå skal rekordmange norske produsenter innta Manhattan.
Konsertstrømming, smarte møter, ekstremkofferter og nasjonalstolthet på innerlomma. Nå hedres 13 innovative norske prosjekter med DOGA-merket for design og arkitektur.
Den unge designeren Amy van den Hooven har laget en verktøykasse som lar folk beskrive smerte uten å bruke ord. Nå hedres hun med DOGA-merket nykommer.
Dyktige landsskapsarkitekter legger til rette for urbant jordbruk midt i Økerns tetteste kontorjungel. Nå hedres Oslo Pensjonsforsikring, DARK Arkitekter, Lark Landskap og U.Reist med DOGA-merket for design og arkitektur.
Den gamle telegrafbygningen til Arnstein Arneberg og Magnus Poulsson er gjenskapt og revitalisert. Nå belønnes eiere og arkitekter med DOGA-merket for design og arkitektur.
Teknisk løsning ZEVS AS