presseticker

Skip to main content

En møteplass som kobler ungdom og hjørnesteinsbedrifter i Lund. En kraftfull sentrumsklynge i Vang. Fysiske og digitale moduler for kompetanse og samhandling i Lebesby. Dette er de tre prosjektene som går til topps i Gnist i år.
Oslo: Avfall og gjenbruk blir et sentralt tema under arkitektur- og designmessen ARCHITECT@WORK Oslo denne måneden.
Oppstartsbedriften Heymat fra Mo i Rana har som første norske designbedrift gått til topps under den prestisjetunge NYCxDESIGN Awards.
En ledestjerne blant studentbyer. Et landemerke innen ombruk av bygningsmaterialer. En helt ny måte å tenke nettbrett på. Her er årets tre vinnere av DOGA Hedersmerket.
To unge arkitekter ønsker å utfordre etablerte byutviklingssannheter og flytte industrien tilbake til sentrum. Nå mottar de DOGA-merket nykommer.
Fiskeslo som emballasje. Mer industri i byen. Flere elever som velger videregående utdanning. Disse sju prosjektene utført av unge designere og arkitekter mottar i dag DOGA-merket nykommer.
Oslo: Fjordfjesta, Magnor Glassverk, Slettvoll Møbler og Volver mottok i går kveld designbransjens høyeste utmerkelser.
Sitter du på løsningen på sentrumsdøden i Vang? Vet du hvordan Lund kan styrke konkurranseevnen til kommunens hjørnesteinsbedrifter? Kan du stoppe fraflytting i Lebesby?
Den ene hylles som et forbilde innen sirkulær bygningsrenovasjon. Den andre har blitt en ledestjerne for nye studentboliger. Nå har Kristian Augusts gate 13 og Moholt 50|50 vunnet selveste DOGA Hedersmerket.
Disse åtte arkitekturprosjektene mottar DOGA-merket for design og arkitektur i ettermiddag.
Disse 17 prosjektene mottar DOGA-merket for design og arkitektur i år.
Teknisk løsning ZEVS AS