presseticker

Skip to main content

Den unge landskapsarkitekten har laget en plan for rehabilitering av gamle gruveområder. Nå mottar Olive Lok Yan Wong den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
Han har designet en iøynefallende lenestol av sitkagran. Hun har laget tekstiler av færøysk villsau. Nå får Oskar Keller og Miriam Sleire den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
En badstu laget på dugnad. En genial løsning for tomme batterier. Tilbakeføring av ødelagte landskaper. Gammel betong, ukurant ull og pøblete gran brukt på nye måter. Disse seks design- og arkitekturprosjektene mottar nå DOGA-merket nykommer.
De har gjort god lyd til allemannseie for store og små podkastere over hele verden. Nå belønnes det norske oppstartsselskapet Nomono med DOGA-merket for design og arkitektur.
Fra podkastrevolusjon til grønnere nødlys: Dette er designprosjektene som endrer og forbedrer samfunnet vårt. Nå belønnes de med DOGA-merket for design og arkitektur.
I en av Oslos travleste drabantbyer har de bygget en unik og banebrytende barnehage. Nå mottar de DOGA-merket for design og arkitektur.  
En flytende badstue i Bergen sentrum. En ambisiøs transformasjon av et forlatt fiskeri. En måte å rehabilitere gamle gruveområder på. En sammenkobling mellom lokal arkitektur og stedsidentitet. Disse fire arkitekturprosjektene mottar nå den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
De har laget en genial ny profil i skjæringspunktet mellom tradisjon og innovasjon. Nå belønnes NRK med DOGA-merket for design og arkitektur.
En omfattende designsatsing ga gjennombrudd for salget av rettferdig produserte tekstiler i Norden. Nå belønnes Bokhari med DOGA-merket for design og arkitektur.
Et kontorbygg som kan plukkes fra hverandre og brukes igjen. En gårdsbarnehage midt i tjukkeste Groruddalen. Disse to treinnovasjonene mottar nå DOGA-merket for design og arkitektur.  
Midt i Groruddalen har de bygget en gårdsbarnehage helt utenom det vanlige. Nå mottar aktørene bak Nordtvet gård barnehage DOGA-merket for design og arkitektur.
Teknisk løsning ZEVS AS