presseticker

Skip to main content

Innovasjonskraftprisen 2019:
Norske Aclima får nordmenn og utlendinger til å gjenoppdage ullens fantastiske egenskaper. Nå er de nominert til Innovasjonskraftprisen 2019, som deles ut i morgen tidlig.
Ved hjelp av Tank Design har Svalbard Fangst fått et grafisk uttrykk i norgestoppen. Nå får familievirksomheten utmerkelsen DOGA-merket.
Northern Playground har laget undertøy som du kan skifte uten å kle av deg. Nå får selskapet utmerkelsen DOGA-merket 2017.
No Isolation har designet en robot som lar langtidssyke barn holde kontakten med venner og skole. Nå får selskapet utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Trygghetsalarmer og andre hjelpemidler som ikke snakker sammen skaper hodebry både for pleietrengende, kommuner og NAV. Nå får norske Hepro 390 000 kroner i innovasjonsmidler for å lage et helhetlig varslingssystem for eldre og funksjonsnedsatte.
Oslo: Hver dag utsettes folk for enorme mengder informasjon og reklame: på papir, nett, i etermedier, mobilapper og gatelangs. – Den økende støyen har endret våre medievaner radikalt, sier markedsanalytiker Anders Lindgren i Plot.
Oslo: Fra og med denne måneden er det ikke lenger lov for bedrifter som produserer eller importerer emballerte varer å stå utenfor returordningen. Et ukjent antall aktører i sportsbransjen påvirkes av lovendringen.
Klesmerket til Bjørn Dæhlie har fått et designløft. Nå får produsenten utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Stine Olstad har designet en kleskolleksjon som skal stimulere oss til kritisk tenkning og refleksjon. Nå får hun DOGA-merket nykommer 2017.
Oslo: Andelen nordmenn som leser aviser og magasiner på nett har økt med 14 prosentpoeng på seks år, ifølge ferske SSB-tall. Samtidig blir vi stadig mer utålmodige og kresne innholdskonsumenter.
Oslo: Nordmenn kildesorterer bare én tredjedel av plastemballasjen som er i omløp.
Teknisk løsning ZEVS AS