presseticker

Skip to main content

Et norsk oppstartsselskap vil utvikle et produkt som lar barn oppdage musikk uten å bruke mobilskjermen. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
De står bak en gjennomdesignet transportbag som skaper bølger i surfeverden. Nå hedres Db Equipment med DOGA-merket for design og arkitektur.
De ønsker å slanke varelagre og redusere overforbruk ved å få kleskunder til å kjøpe varen før den er produsert. Nå mottar SERAC 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Viking Outdoor Footwear vil lage varige, sirkulære barnesko. Nå får de 530 000 kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Et spennende brettspill lærer unge verdien av penger. En knalltøff sparkesykkel visker ut skillelinjen mellom leketøy og hjelpemiddel. Nå er begge prosjektene nominert til selve DOGA Hedersmerket.
Norske Aclima får nordmenn og utlendinger til å gjenoppdage ullens fantastiske egenskaper. Nå er de nominert til Innovasjonskraftprisen 2019, som deles ut i morgen tidlig.
En ungdomsroman fikk et eget liv på Instagram. Nå hedres Gyldendal, Jørgen Brynhildsvoll, All Images og Try Råd med DOGA-merket for design og arkitektur.
Bekkelagsbadet er en grønn badeoase midt i et travelt havneområde. Bergans of Norway har laget en resirkulerbar ryggsekk av trefiber. Nå mottar de DOGA-merket for design og arkitektur
Economio har laget et brettspill lærer unge verdien av penger. Hepro står bak en sparkesykkel visker ut skillelinjen mellom leketøy og hjelpemiddel. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket.
Oslo: Buddy Electric vil lage en sykkelvogn som er like sikker som et bilsete. Parkdressen.no ønsker å utvikle en slitesterk og bærekraftig utleiedress. De er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Ved hjelp av Tank Design har Svalbard Fangst fått et grafisk uttrykk i norgestoppen. Nå får familievirksomheten utmerkelsen DOGA-merket.
Teknisk løsning ZEVS AS