presseticker

Skip to main content

Oslo: Fra og med denne måneden er det ikke lenger lov for bedrifter som produserer eller importerer emballerte varer å stå utenfor returordningen. Et ukjent antall aktører i sportsbransjen påvirkes av lovendringen.
Northern Playground har laget undertøy som du kan skifte uten å kle av deg. Nå får selskapet utmerkelsen DOGA-merket 2017.
No Isolation har designet en robot som lar langtidssyke barn holde kontakten med venner og skole. Nå får selskapet utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Trygghetsalarmer og andre hjelpemidler som ikke snakker sammen skaper hodebry både for pleietrengende, kommuner og NAV. Nå får norske Hepro 390 000 kroner i innovasjonsmidler for å lage et helhetlig varslingssystem for eldre og funksjonsnedsatte.
Oslo: Hver dag utsettes folk for enorme mengder informasjon og reklame: på papir, nett, i etermedier, mobilapper og gatelangs. – Den økende støyen har endret våre medievaner radikalt, sier markedsanalytiker Anders Lindgren i Plot.
Oslo: Helly Hansen vil utforske muligheten for utleie av blant annet barnehageutstyr. Reemsys vil redde spedbarn i krisesituasjoner. Nå har de to virksomhetene fått til sammen over 600 000 kroner til å utvikle nye leiekonsepter.
Klesmerket til Bjørn Dæhlie har fått et designløft. Nå får produsenten utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Stine Olstad har designet en kleskolleksjon som skal stimulere oss til kritisk tenkning og refleksjon. Nå får hun DOGA-merket nykommer 2017.
Oslo: Andelen nordmenn som leser aviser og magasiner på nett har økt med 14 prosentpoeng på seks år, ifølge ferske SSB-tall. Samtidig blir vi stadig mer utålmodige og kresne innholdskonsumenter.
Oslo: Nordmenn kildesorterer bare én tredjedel av plastemballasjen som er i omløp.
Oslo: Bergans kom under drømmegrensen på ett kilo for store ryggsekker. Aclima utviklet ullundertøy med finesser basert på Lars Monsens erfaringer. Nå hedres de med Merket for god design.
Teknisk løsning ZEVS AS