presseticker

Skip to main content

Dreamknit ønsker å snu opp-ned på strikkebransjen. Nå får det norske selskapet 410 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Dreamknit skal hjelpe strikkere med å skape sine egne plagg. Fæbrik vil la folk sy klærne selv. Manufacture Oslo skal designe klær i 3D for å kutte i utslippene. Nå får de til sammen nesten 1,4 millioner kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
De har utviklet en håndvekt som gjør trening lettere, tryggere og mer morsom. Nå hedres Gungnir med DOGA-merket for design og arkitektur.
Et norsk oppstartsselskap vil utvikle et produkt som lar barn oppdage musikk uten å bruke mobilskjermen. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
En ungdomsroman fikk et eget liv på Instagram. Nå hedres Gyldendal, Jørgen Brynhildsvoll, All Images og Try Råd med DOGA-merket for design og arkitektur.
Bekkelagsbadet er en grønn badeoase midt i et travelt havneområde. Bergans of Norway har laget en resirkulerbar ryggsekk av trefiber. Nå mottar de DOGA-merket for design og arkitektur
En universelt utformet sti og en iøvnefallende gangbro beskytter naturen og åpner høyfjellet for alle. Nå hedres Jotunheimens innfallsport med DOGA-merket for design og arkitektur.
En forenklet og forbedret norsk snøsag har utløst et skred av bestillinger fra hele verden. Nå hedres Tindeq med DOGA-merket for design og arkitektur.
De står bak en gjennomdesignet transportbag som skaper bølger i surfeverden. Nå hedres Db Equipment med DOGA-merket for design og arkitektur.
De ønsker å slanke varelagre og redusere overforbruk ved å få kleskunder til å kjøpe varen før den er produsert. Nå mottar SERAC 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Viking Outdoor Footwear vil lage varige, sirkulære barnesko. Nå får de 530 000 kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Teknisk løsning ZEVS AS