presseticker

Skip to main content

DOGA-merket for design og arkitektur:
En universelt utformet sti og en iøvnefallende gangbro beskytter naturen og åpner høyfjellet for alle. Nå hedres Jotunheimens innfallsport med DOGA-merket for design og arkitektur.
De har utviklet en håndvekt som gjør trening lettere, tryggere og mer morsom. Nå hedres Gungnir med DOGA-merket for design og arkitektur.
Et norsk oppstartsselskap vil utvikle et produkt som lar barn oppdage musikk uten å bruke mobilskjermen. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
En ungdomsroman fikk et eget liv på Instagram. Nå hedres Gyldendal, Jørgen Brynhildsvoll, All Images og Try Råd med DOGA-merket for design og arkitektur.
Bekkelagsbadet er en grønn badeoase midt i et travelt havneområde. Bergans of Norway har laget en resirkulerbar ryggsekk av trefiber. Nå mottar de DOGA-merket for design og arkitektur
Economio har laget et brettspill lærer unge verdien av penger. Hepro står bak en sparkesykkel visker ut skillelinjen mellom leketøy og hjelpemiddel. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket.
En forenklet og forbedret norsk snøsag har utløst et skred av bestillinger fra hele verden. Nå hedres Tindeq med DOGA-merket for design og arkitektur.
De står bak en gjennomdesignet transportbag som skaper bølger i surfeverden. Nå hedres Db Equipment med DOGA-merket for design og arkitektur.
De ønsker å slanke varelagre og redusere overforbruk ved å få kleskunder til å kjøpe varen før den er produsert. Nå mottar SERAC 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Viking Outdoor Footwear vil lage varige, sirkulære barnesko. Nå får de 530 000 kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Et spennende brettspill lærer unge verdien av penger. En knalltøff sparkesykkel visker ut skillelinjen mellom leketøy og hjelpemiddel. Nå er begge prosjektene nominert til selve DOGA Hedersmerket.
Teknisk løsning ZEVS AS