presseticker

Skip to main content

DOGA-merket 2020:
Da Kolumbus opplevde en sterk økning i passasjerer, ble løsningen å sende bussjåførene på kulturkurs. Nå mottar mobilitetsselskapet DOGA-merket.
De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Nordland samlet inn om lag 683 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Fagernes-Narvik
Et stasjonskonsept for elbiler og hydrogenbiler er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Hele tre av fem nordmenn har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Bertel O. Steen har skapt en innovativ leasingløsning for privatkunder. Nå får selskapet utmerkelsen DOGA-merket.
Oslo: Trondheimsselskapet Q-Free mottar 430 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å få oss til å bruke byenes parkeringstilbud på en mer fornuftig måte.
Gjennom åtte år har Circle K-stasjoner over hele landet samlet inn i overkant av 30 millioner kroner til brystkreftsaken.
I fjor ga Circle K-kunder over hele landet nesten 4,8 millioner kroner til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele landet.
Denne fredagen og lørdagen kommer stressede påskesjåfører sannsynligvis til å være involvert i hundrevis av påkjørsler og sammenstøt. Derfor står NAF og Circle K nå klare på 74 stasjoner over hele landet med råd om tryggere utfart til påskeferien, ikke minst når det gjelder pakking av bil.
De unge designerne Erlend Grimeland og Elias Olderbakk har skapt en løsning for å integrere gange i Ruters kollektivsystemer. I dag mottar de utmerkelsen DOGA-merket Nykommer. Vinner de også kveldens hovedpris?
Oslo: Safepath vil ha tryggere hverdag for fiskere. Ulstein Design og Solutions ønsker å designe en bedre kundereise. Næringsklyngen Maritime CleanTech skal gjøre cruisenæringen grønnere og smartere. Nå får de til sammen 1,41 millioner kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Teknisk løsning ZEVS AS