presseticker

Skip to main content

Denne uken står NAF og Circle K klare ved nesten 50 utfartspunkter for å gjøre påsketrafikken så trygg som mulig. – Vi har ingen å miste. Enkle grep gjør turen tryggere og hyggeligere, sier Kjetil Svenheim i Circle K.
De har brukt designmetodikk og brukermedvirkning for å lykkes med en storstilt trikkeanskaffelse. Nå belønnes Sporveien med DOGA-merket for design og arkitektur.
Ruter har lykkes i å smelte sammen to gode reiseapper til én strålende en. Nå får prosjektet hederlig omtale fra DOGAs Innovasjonspris for inkluderende design.
Takket være tilskudd fra Enova kommer det nå 24 nye hurtigladere for tungtransporten, såkalte truckladere, på seks Circle K-stasjoner i Sør-Norge.
De vil bruke designmetodikk for å gjøre det enklere å bygge ladestasjoner for elbil. Nå får SurplusMap 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Denne uken har Circle K Norge åpnet åtte nye hurtigladeplasser på Ullevaal Stadion i Oslo.
De står bak Bergens første underjordiske holdeplass – en katedral under fjellet. Nå mottar aktørene bak Bybane-stoppet på Haukeland sykehus DOGA-merket for design og arkitektur.
De har anskaffet en trikk som alle kan bruke, og har samtidig nær doblet kapasiteten. Nå mottar Sporveien og samarbeidspartnere pris når DOGA kårer Norges mest inkluderende design og arkitektur.
Fra og med denne uken kan flere hundre tusen elbileiere i Norge plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
De sørger for energi til hundretusener av norske biler. Nå vil Circle K Norge også dele bilen med deg.
Både Flytoget, Bybanen og Kolumbus har allerede mottatt Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i kollektiv- og transportsektor.
Teknisk løsning ZEVS AS