presseticker

Skip to main content

Over seks år har Circle K-stasjonene i Norge samlet inn mer enn 18 millioner kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Årslønnen til en leder i reiselivs-, luftfarts- og transportsektor ligger i snitt på 668 000 kroner. Dette er om lag 11 prosent lavere enn landsnittet uansett bransje, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Hver dag konkurrerer tusenvis av norske bilister med seg selv om å kjøre så trygt og miljøvennlig som mulig. Belønningen deres: Lavere forsikringspremie.
Er bilen din klar til å kjøre deg og familien din trygt til hytta denne påsken? Fredag og lørdag står NAF og Circle K klare til å hjelpe og veilede bilister ved rekordmange stasjoner over hele landet.
I hele oktober har Circle K-stasjonene igjen solgt bilvask, kaffe og andre varer til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. Over de seks årene kjeden har hatt aksjonen har stasjonskunder over hele landet donert over 18 millioner kroner.
Slangerobotikken til Eelume kan radikalt endre undervannsoperasjoner i olje- og gassektor. Nå får det trondheimsbaserte selskapet 410 000 kroner i innovasjonsmidler for å bukte seg inn i havbruksnæringen også.
Norges første bilvaskeanlegg med solfanger er nettopp satt i drift på Fjellhamar i Akershus. Solfangerne henter energi fra sola til å varme opp vann som brukes i til vask av bil. Samtidig er Circle K i ferd med gjøre området utenfor hovedstaden til en prøvegrunn for grønne prosjekter.
De selger store mengder mat og drikke, har de beste kampanjene og de mest fornøyde kundene. Circle K Elvebakken i Finnmark, Circle K Vikeså i Rogaland og Circle K Klett i Trøndelag er kåret til årets stasjoner.
Med norsk designhjelp har en amerikansk teknologibedrift bygget en «Uber-aktig» tjeneste for lastebilbransjen. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Ruter, Oslo Bysykkel og Hertz Bilpool planlegger å overtale enda flere til å velge bort privatbilismen. Nå får de 620 000 kroner i innovasjonsmidler for å løse storbyenes transportknuter.
I fjor vasket bileiere Norge rundt inn hele 4,6 millioner kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Nå er den populære aksjonen igjen tilbake på Circle K-stasjoner over hele landet.
Teknisk løsning ZEVS AS