presseticker

Skip to main content

DOGA-merket:
Bertel O. Steen har skapt en innovativ leasingløsning for privatkunder. Nå får selskapet utmerkelsen DOGA-merket.
De unge designerne Erlend Grimeland og Elias Olderbakk har skapt en løsning for å integrere gange i Ruters kollektivsystemer. I dag mottar de utmerkelsen DOGA-merket Nykommer. Vinner de også kveldens hovedpris?
Oslo: Safepath vil ha tryggere hverdag for fiskere. Ulstein Design og Solutions ønsker å designe en bedre kundereise. Næringsklyngen Maritime CleanTech skal gjøre cruisenæringen grønnere og smartere. Nå får de til sammen 1,41 millioner kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Årslønnen til en leder i reiselivs-, luftfarts- og transportsektor ligger i snitt på 668 000 kroner. Dette er om lag 11 prosent lavere enn landsnittet uansett bransje, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Hver dag konkurrerer tusenvis av norske bilister med seg selv om å kjøre så trygt og miljøvennlig som mulig. Belønningen deres: Lavere forsikringspremie.
Er bilen din klar til å kjøre deg og familien din trygt til hytta denne påsken? Fredag og lørdag står NAF og Circle K klare til å hjelpe og veilede bilister ved rekordmange stasjoner over hele landet.
Oslo: Trondheimsselskapet Q-Free mottar 430 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å få oss til å bruke byenes parkeringstilbud på en mer fornuftig måte.
Over seks år har Circle K-stasjonene i Norge samlet inn mer enn 18 millioner kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Norges første bilvaskeanlegg med solfanger er nettopp satt i drift på Fjellhamar i Akershus. Solfangerne henter energi fra sola til å varme opp vann som brukes i til vask av bil. Samtidig er Circle K i ferd med gjøre området utenfor hovedstaden til en prøvegrunn for grønne prosjekter.
De selger store mengder mat og drikke, har de beste kampanjene og de mest fornøyde kundene. Circle K Elvebakken i Finnmark, Circle K Vikeså i Rogaland og Circle K Klett i Trøndelag er kåret til årets stasjoner.
Med norsk designhjelp har en amerikansk teknologibedrift bygget en «Uber-aktig» tjeneste for lastebilbransjen. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Teknisk løsning ZEVS AS