presseticker

Skip to main content

Fra og med denne uken kan flere hundre tusen elbileiere i Norge plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
De vil bruke designmetodikk for å gjøre det enklere å bygge ladestasjoner for elbil. Nå får SurplusMap 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Denne uken har Circle K Norge åpnet åtte nye hurtigladeplasser på Ullevaal Stadion i Oslo.
Både sightseeingbåten Vision of the Fjords og hurtigbåtene til Kolumbus har allerede mottatt Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende løsninger i maritim sektor.
Hele 35 nye ladere er nå på plass langs E18 mellom Kristiansand og Oslo. Dette er en etterlengtet oppgradering for elbiler som kjører til og fra Sørlandet.
I løpet av sju måneder har nordmenn hentet ut 275 000 pakker på Circle K-stasjoner.
De sørger for energi til hundretusener av norske biler. Nå vil Circle K Norge også dele bilen med deg.
Både Flytoget, Bybanen og Kolumbus har allerede mottatt Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i kollektiv- og transportsektor.
Denne uken står NAF og Circle K klare ved nærmere 60 stasjoner over hele landet for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
Et norsk oppstartsselskap vil erstatte bensin- og dieselaggregater med ombygde bilbatterier. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
Åseral kommune vil utvikle alternativer til privatbilisme. Zeabuz skal erobre verden med sine selvkjørende ferger. Nå mottar de støtte fra DOGA.
Teknisk løsning ZEVS AS