presseticker

Skip to main content

Whee! vil erstatte bilen med en hverdagsmaskin på to hjul. Nå mottar de 500 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Møre Maritime skal utvikle en helt ny måte å bygge båter på. Nå mottar selskapet 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Kystverkets digitale fellesløsninger sørger for effektiv forvaltning av kyst og hav. Nå kan de vinne Digitaliseringsprisen 2021.
Kunder ved 21 Circle K-stasjoner i Buskerud-området har bidratt med nærmere 190 000 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen i år. Circle K Vik i Hole samlet inn aller mest.
Movu Mobility ønsker å erstatte rullatoren med et universelt mikromobilitetskonsept som kan brukes av alle. Nå mottar prosjektet 346 000 kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Falck veihjelp og konsulentselskapet Sopra Steria tester i disse dager ut en løsning som tar HoloLens-teknologi ut på landeveien. Resultatet kan bli nesten dobbelt så mange reparasjoner på stedet.
I oktober aksjonerer landets Circle K-stasjoner for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har kundene bidratt med mer enn 33 millioner kroner til brystkreftsaken.
En robot som lader elbilen din når strømprisen er lav. En reiseapp som kobler buss og tog med sykkel og gange. En grå drammensgates totalforvandling. Disse tre transportrelaterte prosjektene mottar nå DOGA-merket for design og arkitektur
De siste ni årene har kunder ved landets Circle K-stasjoner bidratt med mer enn 33 millioner kroner til Rosa sløyfe og brystkreftsaken. Årets aksjon endte på nærmere 2,8 millioner kroner.
Like før elbilen Polestar 2 rulles ut i Norge, inngår det skandinaviske bilmerket en landsdekkende ladeavtale med Circle K Norge og ladeaktøren Easee.
Like sikkert som at 17. mai blir en festdag, er det at bilen skal skinne på nasjonaldagen. På landets Circle K-stasjoner stålsetter man seg for travle dager fram mot slutten av uken.
Teknisk løsning ZEVS AS