presseticker

Skip to main content

De er rimelige, fleksible og belaster nesten ikke strømnettet. Ski blir nå Circle Ks internasjonale testarena for ladecontainere.
Torsdag, fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp på totalt 62 Circle K-stasjoner fra Alta i nord til Lindesnes i sør. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
Whee! vil erstatte bilen med en hverdagsmaskin på to hjul. Nå mottar de 500 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
I oktober aksjonerer landets Circle K-stasjoner for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har kundene bidratt med mer enn 33 millioner kroner til brystkreftsaken.
En robot som lader elbilen din når strømprisen er lav. En reiseapp som kobler buss og tog med sykkel og gange. En grå drammensgates totalforvandling. Disse tre transportrelaterte prosjektene mottar nå DOGA-merket for design og arkitektur
De siste ni årene har kunder ved landets Circle K-stasjoner bidratt med mer enn 33 millioner kroner til Rosa sløyfe og brystkreftsaken. Årets aksjon endte på nærmere 2,8 millioner kroner.
Hele 115 000 porsjoner med mat har blitt reddet ved landets Circle K-stasjoner i løpet av ett år. Viken og Rogaland er Norges fremste matredderfylker.
Møre Maritime skal utvikle en helt ny måte å bygge båter på. Nå mottar selskapet 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Kystverkets digitale fellesløsninger sørger for effektiv forvaltning av kyst og hav. Nå kan de vinne Digitaliseringsprisen 2021.
Kunder ved 21 Circle K-stasjoner i Buskerud-området har bidratt med nærmere 190 000 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen i år. Circle K Vik i Hole samlet inn aller mest.
Movu Mobility ønsker å erstatte rullatoren med et universelt mikromobilitetskonsept som kan brukes av alle. Nå mottar prosjektet 346 000 kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Teknisk løsning ZEVS AS