presseticker

Skip to main content

DOGA-merket:
Altinn har fått et etterlengtet designløft og er enklere å bruke enn noen gang. I dag mottar Brønnøysundregistrene utmerkelsen DOGA-merket. Vinner de også kveldens hovedpris?
Gjennom nettløsningen Dittforslag.no lot Arbeiderpartiet folk flest komme med forslag til partiprogrammet sitt. Nå får partiet utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Oslo: Nesten 40 prosent av stemmeberettigete nordmenn etterlyser miljøpolitikk på agendaen fram mot høstens stortingsvalg, ifølge en ny måling.
Oslo: Presidentkandidat Donald Trump tror global oppvarming er en konspirasjon og ønsker å legge ned den amerikanske miljøvernetaten. Likevel er norske Trump-tilhengere jevnt over ganske miljøbevisste og dessuten flittige kildesorterere, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Regjeringens nye nettsider er så enkle å bruke at vanskelige saker blir forståelige for alle. Nå er prosjektet nominert til Design for alle-prisen for 2016.
Oslo: Laerdal Global Health har laget en hjertefrekvensmåler som kan redde livet til tusenvis av barn under fødsel. Nå er stavangerbedriften nominert til Hedersprisen for god design.
Oslos renovasjonsetat setter ny standard for gjenbruksstasjoner i boligområder. Stavangers innbyggere har fått et nytt landemerke og samlingssted. Bymiljøetatens langbord skaper liv i tomme oslogater. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Oslo: Nordmenn er langt mer positive til digitaliseringen av offentlig sektor enn hva som er tilfelle blant innbyggere i andre land. Det viser en omfattende europeisk undersøkelse.
Oslo: Regjeringens nye nettsted senker terskelen for politisk deltakelse og er blitt en målestokk for andre lands regjeringsnettsider. Nå mottar de Merket for god design.
Oslo: To millioner spebarn dør årlig i forbindelse med fødsel - de aller fleste i den tredje verden. For å bøte på dette har Laerdal Global Health utviklet et unikt fosterlydsapparat for spebarn. Nå er prosjektet nominert til Design for alle-prisen for 2016.
Oslo: Ved hjelp av en nyskapende frivillighetstjeneste har besøkstallene ved Rokilde sykehjem skutt til værs. Nå er institusjonen i Kristiansund nominert til Hedersprisen for god design for et tjenestedesignprosjekt helt utenom det vanlige.
Teknisk løsning ZEVS AS