presseticker

Skip to main content

Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Møre og Romsdal solgt omkring 9000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
Et flunkende nytt ladeanlegg er nå installert ved Circle K Digerneset.
En studentby bygget av Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim har blitt et nasjonalt og internasjonalt foregangsprosjekt. Nå nomineres den til DOGA Hedersmerket.
Ekornes fra Sykkylven og Fora Form i Ørsta mottok i dag to av designbransjens høyeste utmerkelser.
Nora Sæbønes skulle egentlig bare jobbe på bensinstasjon for å legge opp penger til studiene. Nå er 20-åringen blitt håndplukket til selskapets attraktive talentprogram.
Talentprogrammet til Circle K Norge fortsetter å kverne ut lovende lederspirer. I årets avgangskull på 10 finner vi Renathe Baardsen fra Sunndalsøra.
Den kalles en ledestjerne blant studentbyer. Nå har Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim vunnet selveste DOGA Hedersmerket.
De siste 12 månedene har kunder ved fem Circle K-stasjoner i Møre og Romsdal kjøpt om lag 4100 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller mest mat reddes i Volda.
De to ikoniske møbelbedriftene Ekornes fra Sykkylven og Fora Form i Ørsta er nominert til henholdsvis Årets eksportbedrift og Klassikerprisen.
Kunder ved 12 Circle K-stasjoner i Møre og Romsdal har bidratt med mer enn 100 000 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen i år. Circle K Moa i Ålesund samlet inn aller mest – i år igjen.
Over hele Møre og Romsdal står Circle K-stasjonene klare til å gjennomføre årets Rosa sløyfe-aksjon. I fjor samlet lokale stasjoner inn 136 000 kroner.
Teknisk løsning ZEVS AS