presseticker

Skip to main content

Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Sunndal, Rauma og Ålesund plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
Jets Vacuum vil dele kloakken i to. LK Hjelle skal lage et studiemøbel som ikke ekskluderer. Runde Miljøsenter vil styrke seg på marin bærekraft. Nå får de til sammen nesten 1,4 millioner kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Spreke sunnmøringer og romsdalinger sørger for at Aktiv mot kreft-stafetten rakk over 548 kilometer på sin vei gjennom fylket.
To gründere fra Ålesund tok en sterk kategoriseier da Innovasjonsprisen for universell utforming ble delt ut for seks år siden. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i Møre og Romsdal
Denne uken står NAF og Circle K klare i Kristiansund, Volda, Skodje, Sunndalsøra og Hareid for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
En nyutviklet helsetjeneste gjør at pasienter ved Kristiansund sykehus kan få intravenøs antibiotika hjemme. Nå hedres sykehuset og Helse Møre og Romsdal med DOGA-merket for design og arkitektur.
Kan en gammel, nedslitt skole hjelpe Averøy med å blåse liv i kommunesenteret sitt? Et innovasjonsteam skal hjelpe kommunen med å finne ut av dette.
Mandag og tirsdag til uken skal folk i Ålesund og Åndalsnes løpe og sykle for kreftsaken. Dette er etappe nummer 13 og 14 på en fem uker lang stafett som går hele landet på langs og tvers.
Hvem vinner designbransjens høythengende priser denne uken? LK Hjelle på Sykkylven, Fora Form på Ørsta og Stranda-designeren Peter Opsvik er blant de nominerte.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Møre og Romsdal. Siden høsten 2020 har selskapet servert 33 782 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Ålesund og Rauma.
I løpet av fem år har innbyggere i Møre og Romsdal reddet 30 411 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Volda, Ørsta og Ålesund er det mange som redder mat.
Teknisk løsning ZEVS AS