presseticker

Skip to main content

Vestlandsfylkene ligger et stykke bak landsgjennomsnittet når det kommer til kildesortering av plastemballasje, viser en ny måling.
En studentkonkurranse i regi av Fora Form har ført til utvidet kolleksjon for Ørsta-produsenten. Nå får prosjektet utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
I løpet av drøyt to år har Circle K-kunder i Møre og Romsdal reddet 7946 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. Aller flest måltider berges på Circle K Volda.
Om lag 140 000 av innbyggerne i Møre og Romsdal drikker kaffe hver dag. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær.
De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Møre og Romsdal samlet inn om lag 346 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Moa
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Molde, Ålesund, Skodje og Åndalsnes om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Møre og Romsdal.
Totalt seks heldige vinnere fra Averøy, Herøy, Surnadal, Ørskog og Ålesund delte på 60 000 kroner fra Returkartonglotteriet 2019.
Oslo: Ifølge prognosene kommer innbyggere i Møre og Romsdal til å handle for 2,9 milliarder kroner i julemåneden desember. Grønt Punkt Norge frykter at mye emballasje ender i peisen eller restavfallet.
Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Midt-Norge leveres 90 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
Cinderella Eco Group fra Midsund i Romsdal er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: En knaggrekke produsert hos Brødrene Øyehaug i Ørsta skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet i Paris.
Teknisk løsning ZEVS AS