presseticker

Skip to main content

Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Midt-Norge leveres 90 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Møre og Romsdal samlet inn om lag 346 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Moa
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Molde, Ålesund, Skodje og Åndalsnes om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Møre og Romsdal.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi Fora Form fra Ørsta og Helland Møbler fra Stordal.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Molde, Volda, Hareid, Sykkylven, Åndalsnes, Kristiansund, Sunndalsøra og Ålesund for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Renathe Baardsen fra Sunndalsøra blitt håndplukket til årets kull.
Cinderella Eco Group fra Midsund i Romsdal er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: En knaggrekke produsert hos Brødrene Øyehaug i Ørsta skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet i Paris.
Hele to av tre bileiere i Møre og Romsdal har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten tre av fem ledere og mellomledere i Møre og Romsdal mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er den høyeste andelen i landet, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Volda, Ørsta, Eid, Digerneset og Hareid 2864 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Teknisk løsning ZEVS AS