presseticker

Skip to main content

Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 23 000 Møre og Romsdal-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Nå slippes et helt nytt butikkonsept med spennende menyer løs ved Circle K Digerneset utenfor Ålesund.
Circle K Moa i Ålesund samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Møre og Romsdal. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Møre og Romsdal kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Moa. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i Møre og Romsdal ligger i snitt på 717 000 kroner. Dette er om lag tre prosent lavere enn en gjennomsnittlig norsk lederlønn på landsbasis, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Hele tre av ti innbygger på Vestlandet tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av åtte synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Oslo: Safepath fra Kristiansund vil ha tryggere hverdag for fiskere. Istad Nett skal utvikle måter å jobbe smartere med kundene på. Ulstein Design og Solutions ønsker å designe en bedre kundereise. Nå får de til sammen 1,25 millioner kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Vestlandet oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Møre og Romsdal samlet inn mer enn 330 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Oslo: Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Vestlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Oslo: To av de fem bransjeprisene som ble delt ut under Innovasjonskraft 2018 gikk til bedrifter fra Møre og Romsdal.
Teknisk løsning ZEVS AS