presseticker

Skip to main content

To gründere fra Ålesund tok en sterk kategoriseier da Innovasjonsprisen for universell utforming ble delt ut for seks år siden. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i Møre og Romsdal
Hvem vinner designbransjens høythengende priser denne uken? LK Hjelle på Sykkylven, Fora Form på Ørsta og Stranda-designeren Peter Opsvik er blant de nominerte.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Møre og Romsdal. Siden høsten 2020 har selskapet servert 33 782 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Ålesund og Rauma.
I løpet av fem år har innbyggere i Møre og Romsdal reddet 30 411 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Volda, Ørsta og Ålesund er det mange som redder mat.
Som en av nøkkelpersonene bak arkitektkontoret KIMA har Inge Hareide fra Hareid pustet liv i flere historiske bygninger. Nå får han design- og arkitekturbransjens gjeveste pris for arbeidet.
Åndalsnes-produsenten AAK Safety skal utvikle en rimelig og brukervennlig taumoped for arbeid i høyden. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
Denne uken står NAF og Circle K klare i Kristiansund, Volda, Skodje, Sunndalsøra og Hareid for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
En nyutviklet helsetjeneste gjør at pasienter ved Kristiansund sykehus kan få intravenøs antibiotika hjemme. Nå hedres sykehuset og Helse Møre og Romsdal med DOGA-merket for design og arkitektur.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 13,3 millioner ganger i Møre og Romsdal.
Ålesund og Molde samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Møre og Romsdal.
I løpet av sju måneder har folk i Møre og Romsdal hentet nesten 5000 pakker på lokale Circle K-stasjoner. Aller mest populært er tilbudet i Volda.
Teknisk løsning ZEVS AS