presseticker

Skip to main content

I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Molde, Ålesund, Skodje og Åndalsnes om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Møre og Romsdal.
Oslo: En knaggrekke produsert hos Brødrene Øyehaug i Ørsta skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet i Paris.
Hele to av tre bileiere i Møre og Romsdal har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten tre av fem ledere og mellomledere i Møre og Romsdal mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er den høyeste andelen i landet, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Volda, Ørsta, Eid, Digerneset og Hareid 2864 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Moldenseren Tarjei Ødegård har laget en løsning som gir deg oversikt over dataene som samles inn om deg. Gunnar Eidsvik Tvedt fra Tennfjord har designet en gjennomtenkt vippestol som kan bli en ny Stokke-suksess. Nå får begge utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi Fora Form fra Ørsta og Helland Møbler fra Stordal.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Molde, Volda, Hareid, Sykkylven, Åndalsnes, Kristiansund, Sunndalsøra og Ålesund for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Renathe Baardsen fra Sunndalsøra blitt håndplukket til årets kull.
En nyvinning fra Batnfjordsøra fjerner behovet for å gjerde inn geitenes beitemarker. En elegant kontorstol fra Ørsta gjemmer en rekke skjulte kvaliteter. Nå får begge utmerkelsen DOGA-merket.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 23 000 Møre og Romsdal-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Teknisk løsning ZEVS AS