Til tross for sterk etterspørsel etter norsk kvalitetsull, stuper produksjonen over hele landet. – Nå haster det med å snu utviklingen, sier styreleder Arnstein Digernes i Rauma Ullvarefabrikk.
Han begynte på stasjon etter å ha slitt med fraværsgrensa på videregående. Nå har Kristian Alexandersen fra Ålesund blitt håndplukket til talentprogrammet til Circle K.
På Ørsta lager de en av verdens mest miljøvennlige stoler. Nå er Minus Furniture på plass i New York sammen med landets fremste designbedrifter for å vise seg fram på gigantmessen ICFF.
Mens Fora Form-stolen Atrium ble kåret til årets produkt, vant LK Hjelle klassikerpris for lenestolen Siesta under Designindustrikonferansen i kveld.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Molde, Sunndal og Volda for å gjøre påsketrafikken så trygg som mulig. – Vi har ingen å miste. Enkle grep gjør turen tryggere og hyggeligere, sier Kjetil Svenheim i Circle K.
Takket være en omfattende designsatsing har de fått et etterlengtet gjennombrudd for sine rettferdig produserte tekstiler. Nå hedres bedriften Bokhari og Runa Klock fra Ørskog i Ålesund kommune med DOGA-merket for design og arkitektur.
Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt Møre og Romsdals-bilistenes nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K solgt 58 000 av dem i fylket.
De siste 15 årene har 24 bedrifter i Møre og Romsdal mottatt 9,9 millioner kroner i innovasjonsmidler fra DOGA. Nå skal ytterligere 11 millioner kroner sprøytes inn i norske bedrifter som vil bruke designdrevet innovasjon til å tenke nytt og forstå brukerne sine bedre.
Disse tre bedriftene fra Sunnmøre er nominerte til Norsk Industri Designindustriens høythengende bransjepriser.
Hun har kartlagt lokale ressurser og planlagt et ambisiøst transformasjonsprosjekt i Berlevåg. Nå mottar Jenny Fausa Torvik fra Kristiansund den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
Mens en Skodje-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Spjelkavik-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Møre og Romsdal.