presseticker

Skip to main content

På Ørsta lager de en av verdens mest miljøvennlige stoler. Nå er Minus Furniture på plass i New York sammen med landets fremste designbedrifter for å vise seg fram på gigantmessen ICFF.
De siste 15 årene har 24 bedrifter i Møre og Romsdal mottatt 9,9 millioner kroner i innovasjonsmidler fra DOGA. Nå skal ytterligere 11 millioner kroner sprøytes inn i norske bedrifter som vil bruke designdrevet innovasjon til å tenke nytt og forstå brukerne sine bedre.  
Disse tre bedriftene fra Sunnmøre er nominerte til Norsk Industri Designindustriens høythengende bransjepriser.
Hun har kartlagt lokale ressurser og planlagt et ambisiøst transformasjonsprosjekt i Berlevåg. Nå mottar Jenny Fausa Torvik fra Kristiansund den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
Mens en Skodje-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Spjelkavik-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Møre og Romsdal.
Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Sunndal, Rauma og Ålesund plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
Mens Fora Form-stolen Atrium ble kåret til årets produkt, vant LK Hjelle klassikerpris for lenestolen Siesta under Designindustrikonferansen i kveld.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Molde, Sunndal og Volda for å gjøre påsketrafikken så trygg som mulig. – Vi har ingen å miste. Enkle grep gjør turen tryggere og hyggeligere, sier Kjetil Svenheim i Circle K.
Takket være en omfattende designsatsing har de fått et etterlengtet gjennombrudd for sine rettferdig produserte tekstiler. Nå hedres bedriften Bokhari og Runa Klock fra Ørskog i Ålesund kommune med DOGA-merket for design og arkitektur.
De aller fleste fra Møre og Romsdal er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Jets Vacuum vil dele kloakken i to. LK Hjelle skal lage et studiemøbel som ikke ekskluderer. Runde Miljøsenter vil styrke seg på marin bærekraft. Nå får de til sammen nesten 1,4 millioner kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Teknisk løsning ZEVS AS