presseticker

Skip to main content

For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal lenestolsystemet til Sykkylven Stål og to designobjekter utført ved Brødrene Øyehaug i Ørsta innta New York.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 35 000 softiser i Møre og Romsdal. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Sunndalsøra.
I løpet av ett år har 11 Circle K-stasjoner i Møre og Romsdal reddet totalt 7200 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Volda redder aller mest mat.
Byggingen av ny skipstunnel i Stad gir mange muligheter for Vanylven. Nå skal lokale og nasjonale innovasjonsmiljøer hjelpe kommunen med å få mest mulig ut av storinvesteringen.
De siste to årene har det gått med om lag 4,3 tonn kaffebønner på Circle K Moa i Ålesund. Det gjør Eivind Tomren Ullaland til Møre og Romsdals kaffekonge.
Møre Maritime skal utvikle en helt ny måte å bygge båter på. Nå mottar Kristiansund-selskapet 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Møre og Romsdal. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
Med sin modulære tankegang har de snudd opp-ned på hvordan auditorier kan bygges og utformes. Nå hedres Fora Form i Ørsta med DOGA-merket for design og arkitektur for stolsystemet Arena.
Nora Sæbønes fra Ørsta og Volda er snart ferdig med en toårig lederutdanning gjennom Circle K Norges talentprogram.
Circle K-stasjonene i Møre og Romsdal fikk inn 69 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Ålesund-stasjonen Circle K Moa samlet inn aller mest i fylket.
Fora Form fra Ørsta er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
Teknisk løsning ZEVS AS