presseticker

Skip to main content

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Møre og Romsdal samlet inn mer enn 330 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Årslønnen til en leder i Møre og Romsdal ligger i snitt på 717 000 kroner. Dette er om lag tre prosent lavere enn en gjennomsnittlig norsk lederlønn på landsbasis, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Hele tre av ti innbygger på Vestlandet tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av åtte synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Møbelprodusenter fra Møre og Romsdal står for nesten halvparten av nominasjonene til de fem bransjeprisene som skal deles ut under Innovasjonskraft 2018.
Hele 86 prosent av vestlendinger tror brukt plastemballasje er et større miljøproblem enn matsvinn. Fasiten viser noe helt annet.
Er bilen din klar til å kjøre deg og familien din trygt til hytta denne påsken? Fredag og lørdag står NAF og Circle K klare til å hjelpe og veilede bilister ved seks stasjoner i Møre og Romsdal.
Oslo: Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Vestlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Oslo: To av de fem bransjeprisene som ble delt ut under Innovasjonskraft 2018 gikk til bedrifter fra Møre og Romsdal.
Arbeider av Lillian Tørlen fra Ålesund og Peter Opsvik, Strandas store sønn, skal vises fram på en av verdens fremste designmesser neste uke.
Oslo: Nesten to av fem vestlendinger tar fri fra kildesortering når de er på hytta. – Miljøet tar ikke påskeferie, understreker Jaana Røine i Grønt Punkt Norge.
Tre av fylkets Circle K-stasjoner – Fosnavåg, Digerneset og Volda – kjemper mot matsvinn ved hjelp av appen Too Good To Go. For en billig penge kan stasjonskundene sikre seg «forundringsposer» med bagetter og bakervarer.
Teknisk løsning ZEVS AS