presseticker

Skip to main content

De siste 12 månedene har kunder ved fem Circle K-stasjoner i Møre og Romsdal kjøpt om lag 4100 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller mest mat reddes i Volda.
Ekornes fra Sykkylven og Fora Form i Ørsta mottok i dag to av designbransjens høyeste utmerkelser.
Nora Sæbønes skulle egentlig bare jobbe på bensinstasjon for å legge opp penger til studiene. Nå er 20-åringen blitt håndplukket til selskapets attraktive talentprogram.
Talentprogrammet til Circle K Norge fortsetter å kverne ut lovende lederspirer. I årets avgangskull på 10 finner vi Renathe Baardsen fra Sunndalsøra.
Kan bestillingsbuss og sømløs mobilitet danke ut bilen på Norefjell? Er havsalat, tare, kamskjell og et besøkssenter måten å revitalisere Utsira på? I alle fall dersom vinnerne av en ny innovasjonskonkurranse får viljen sin. Samtidig leter arrangøren nå etter kommuner som vil være med på neste års konkurranse.
I ei fersk spørjeundersøking svarer næringslivsleiarar at bruken av Altinn sparer bedriftene for masse tid – faktisk så mykje at den sparte tidsbruken i Møre og Romsdal aleine tilsvarer 754 millioner kroner per år.
De to ikoniske møbelbedriftene Ekornes fra Sykkylven og Fora Form i Ørsta er nominert til henholdsvis Årets eksportbedrift og Klassikerprisen.
Kunder ved 12 Circle K-stasjoner i Møre og Romsdal har bidratt med mer enn 100 000 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen i år. Circle K Moa i Ålesund samlet inn aller mest – i år igjen.
Over hele Møre og Romsdal står Circle K-stasjonene klare til å gjennomføre årets Rosa sløyfe-aksjon. I fjor samlet lokale stasjoner inn 136 000 kroner.
I en fersk spørreundersøkelse oppgir næringslivsledere at Altinn sparer bedriftene for masse tid – faktisk så mye at den sparte tidsbruken i Møre og Romsdal alene tilsvarer 754 millioner kroner per år.
De siste fem årene har kommunene i Møre og Romsdal fylke behandlet nesten 25 000 byggesøknader fra innbyggere og næringsliv. Ved å heldigitalisere prosessen kan søknadene behandles raskere og rimeligere, ifølge digitaliseringsekspert.
Teknisk løsning ZEVS AS