presseticker

Skip to main content

I løpet av fem år har innbyggere i Møre og Romsdal reddet 30 411 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Volda, Ørsta og Ålesund er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 13,3 millioner ganger i Møre og Romsdal.
Ålesund og Molde samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Møre og Romsdal.
I løpet av sju måneder har folk i Møre og Romsdal hentet nesten 5000 pakker på lokale Circle K-stasjoner. Aller mest populært er tilbudet i Volda.
Han har bidratt sterkt til å revitalisere tekstilindustrien og gjøre norsk ull populært igjen. Nå får Arnstein Digernes (78) Carsten-statuetten.
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal lenestolsystemet til Sykkylven Stål og to designobjekter utført ved Brødrene Øyehaug i Ørsta innta New York.
Som en av nøkkelpersonene bak arkitektkontoret KIMA har Inge Hareide fra Hareid pustet liv i flere historiske bygninger. Nå får han design- og arkitekturbransjens gjeveste pris for arbeidet.
Åndalsnes-produsenten AAK Safety skal utvikle en rimelig og brukervennlig taumoped for arbeid i høyden. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved 12 stasjoner i Møre og Romsdal.
Onsdag 8. juni blir det klart hvem som mottar designindustriens høythengende bransjepriser. Fjordfiesta fra Molde blant de nominerte.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 35 000 softiser i Møre og Romsdal. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Sunndalsøra.
Teknisk løsning ZEVS AS