presseticker

Skip to main content

Har solgt nesten 60 000 rundstykker langs Møre og Romsdals veier

  Publisert: 25.06.2024 08:40 - av  Henning Poulsen

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

Roy Jøsok Hessen, stasjonssjef på Circle K Moa i Ålesund

Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt Møre og Romsdals-bilistenes nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K solgt 58 000 av dem i fylket.

– Rundstykkene trekker kunder til stasjonen. De er billige og smakfulle, samtidig som det går relativt raskt å smøre dem, sier Roy Jøsok Hessen, stasjonssjef på Circle K Moa i Ålesund.

 

Av alle Circle K-stasjonene i Møre og Romsdal er det nettopp den i Ålesund som selger flest rundstykker. Deretter følger stasjonene i Digernes, Åndalsnes, Molde og Volda.

 

– Det er særlig rundt frokosttider at folk er innom og kjøper rundstykker, og da tar de gjerne kaffe og kanskje en juice også. Den typiske kunden er håndverkeren og andre som er på hjul i forbindelse med jobb, som selgere, men du finner rundstykkekunder i alle lag av befolkningen, egentlig, sier Hessen.

 

Har funnet hull i markedet

Dag-Øystein Jespersen er ansvarlig for påsmurt mat i Circle K Norge. Han mener selskapet har funnet et hull i markedet med rundstykkene sine.

 

– Vi innså at det ligger et stort og urealisert potensial i mellommåltidene. Stasjonene våre har et godt mattilbud både til frokost, lunsj og middag, men av og til ønsker du noe lite og rimelig som likevel smaker godt, sier han.

 

Mer prisbevisste kunder

Jespersen tror dyrtid er en del av hemmeligheten bak rundstykkesuksessen.

 

– Vi merker at pengene ikke sitter så løst som før hos mange av kundene, men et rundstykke til 29 kroner har de fleste råd til å unne seg. Siden mai i fjor har vi bygget opp satsingen vår sten for sten – eller rundstykke for rundstykke – og nå kan vi trygt si at vi har en salgsvinner, sier han.

 

Foreløpig selges rundstykket i fire varianter: ost og skinke eller egg og bacon i fint eller flerkornet brød. Jespersen avslører at det snart kommer flere varianter, men lover at kvaliteten blir den samme.

 

– Sammen med bakeleverandøren vår Baxt har vi utviklet et rundstykke av høy kvalitet som holder seg ferskt lenge. Pålegget holder også godt norsk nivå, med blant annet Tine Smaksrik Ost og kokt skinke fra Jæder. Vi kan ikke ta snarveier bare fordi produktet ligger i lavprissegmentet, sier han.

(Pressenytt)

 

FAKTABOKS

På rundstykketoppen i Møre og Romsdal:

1. Circle K Moa

2. Circle K Digerneset

3. Circle K Åndalsnes

4. Circle K Molde

5. Circle K Volda

 

 

Bildetekst:

 

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Moa, stasjonssjef Roy Jøsok Hessen, mobil 92 05 76 89

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Circle K Norge, matansvarlig Dag-Øystein Jespersen, mobil 41 36 80 64

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Baxt - foto Knut Hilmar Hansen.jpg 2,14 MB (5746x4160)
Bilde - vedlegg til sak rundstykker og juice.jpg 7,34 MB (4000x3000)
Bilde - vedlegg til sak møre og romsdal moa roy.jpg 1,14 MB (2208x2944)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 25.06.2024 08:40
Teknisk løsning ZEVS AS