presseticker

Skip to main content

Hele 35 nye ladere er nå på plass langs E18 mellom Kristiansand og Oslo. Dette er en etterlengtet oppgradering for elbiler som kjører til og fra Sørlandet.
I løpet av fire år har innbyggere i den vestre delen av Agder reddet 11 590 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Flekkefjord og Farsund er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 14,8 millioner ganger i Agder.
Stasjoner i Grimstad, Arendal og Risør samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Agder.
Åseral kommune vil utvikle mer bærekraftige alternativer til privatbilisme. Nå mottar de støtte fra DOGA.
Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved seks stasjoner i den vestre delen av Agder.
I løpet av fem år har innbyggere i de østre kommunene på Sørlandet reddet 22 036 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Grimstad, Arendal og Risør er det mange som redder mat.
Som en av nøkkelpersonene bak arkitektkontoret KIMA har Kristoffer Moe Bøksle fra Søgne i Kristiansand pustet liv i flere historiske bygninger. Nå får han design- og arkitekturbransjens gjeveste pris for arbeidet.
I løpet av sju måneder har sørlendinger hentet nesten 3500 pakker på Circle K-stasjonene i Agder. Aller mest populært er tilbudet i Flekkefjord.
Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved seks stasjoner i den østre delen av Agder.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 42 000 softiser i Agder. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Sira.
Teknisk løsning ZEVS AS