presseticker

Skip to main content

Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved seks stasjoner i den vestre delen av Agder.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 42 000 softiser i Agder. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Sira.
I løpet av ett år har seks Circle K-stasjoner i de østlige kommunene på Sørlandet reddet mer enn 4800 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go.
Åse Lilly Salamonsen (24) fra Lyngdal vil bruke skolelunsjen for å lære elever å bli sunne, miljøbevisste og reflekterte forbrukere. Nå hedres hun og fire medstudenter med DOGA-merket nykommer.
De siste to årene har det gått med om lag 4,5 tonn kaffebønner på Circle K E18 Arendal. Det gjør John Fjeldsbø til Sørlandets kaffekonge.
Circle K-stasjonene i Vest-Agder fikk inn 34 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Kvinesdal samlet inn aller mest i det tidligere fylket.
Fredag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp på Circle K Livold, nord i Lindesnes kommune. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
I løpet av ett år har fem Circle K-stasjoner i Vest-Agder-området reddet nesten 3400 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Flekkefjord redder aller mest mat.
Reiseliv og hytteutbygging er en viktig inntektskilde for Åseral kommune, men setter naturen under press. Nå skal lokale og nasjonale innovasjonsmiljøer hjelpe kommunen med å utvikle en mer bærekraftig fremtid.
De siste to årene har det gått med om lag 2,5 tonn kaffebønner på Circle K Sira i Flekkefjord. Det gjør Tom A. Lindland til kaffekongen i gamle Vest-Agder.
Circle K-stasjonene på det østre Sørlandet fikk inn 56 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Grimstad samlet inn aller mest i distriktet.
Teknisk løsning ZEVS AS