presseticker

Skip to main content

Heidi Gerhardsen og Martin Klungland er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. Nå drømmer begge om å lede sin egen stasjon.
Hele tre av fem bileiere på Sørlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Halvparten av ledere og mellomledere i Aust-Agder mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Kakao og kaffe mocca står sterkt på Sørlandet, men den svarte kaffen er likevel favoritten hos de fleste.
Circle K Kjerlingland på Lillesand samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Aust-Agder. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Aust-Agder kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Grimstad. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Arendal og Tvedestrand for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Ida Jeanine Breimyr Brovig fra Lillesand blitt håndplukket til årets kull.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 10 000 Aust-Agder-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Sørlandet oppgir nesten fire av fem at de kildesorterer metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Aust-Agder samlet inn nesten 150 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Teknisk løsning ZEVS AS