presseticker

Skip to main content

Mens en Lillesand-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Risør-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge på Sørlandet.
Mens en Flekkefjord-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Lindesnes-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i gamle Vest-Agder.
Lekebutikken Rabalder i Grimstad har laget gratulasjonskort som passer til alle. Nå får prosjektene hederlig omtale fra DOGAs Innovasjonspris for inkluderende design.
Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Kristiansand, Gjerstad, Grimstad og Lillesand plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
Fra torsdag til mandag skal folk på Sørlandet løpe og sykle for kreftsaken. Etappene i Risør, Arendal, Grimstad og Lillesand er selve innspurten på en fem uker lang stafett som har gått hele landet på langs og tvers.
Denne uken står NAF og Circle K klare på Livold for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
De aller fleste sørlendinger er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Takket være tilskudd fra Enova kommer det nå fire nye hurtigladere for tungtransporten, såkalte truckladere, på stasjonen Circle K Livold i Lindesnes.
Kunstsilo i Kristiansand vil bruke designmetodikk for å gjøre museumsbesøket ditt mer tilpasset dine behov og ønsker. Nå får de 570 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Kristiansand-baserte Kruse Smith tok en sterk kategoriseier da Innovasjonsprisen for universell utforming sist ble delt ut. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i Agder.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Agder. Siden høsten 2020 har selskapet servert 50 606 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Risør og Lillesand.
Teknisk løsning ZEVS AS