presseticker

Skip to main content

Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Aust- og Vest-Agder leveres 90 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
De siste tre årene har Circle K-stasjonene i Aust-Agder samlet inn om lag 273 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Kjerlingland.
Heidi Gerhardsen og Martin Klungland er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. Nå drømmer begge om å lede sin egen stasjon.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Arendal og Tvedestrand for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Ida Jeanine Breimyr Brovig fra Lillesand blitt håndplukket til årets kull.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 10 000 Aust-Agder-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Lillesand, Grimstad, Risør og Arendal om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Aust-Agder.
Hele tre av fem bileiere på Sørlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Halvparten av ledere og mellomledere i Aust-Agder mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Kakao og kaffe mocca står sterkt på Sørlandet, men den svarte kaffen er likevel favoritten hos de fleste.
Circle K Kjerlingland på Lillesand samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Aust-Agder. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Teknisk løsning ZEVS AS