presseticker

Skip to main content

Kristiansand-baserte Kruse Smith tok en sterk kategoriseier da Innovasjonsprisen for universell utforming sist ble delt ut. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i Agder.
Denne uken står NAF og Circle K klare på Livold for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
Takstein med innebygde solceller. Et langhus som beskytter kulturlandskap, fremmer landbruk og tiltrekker turister. Disse to sørlandsprosjektene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
I løpet av fire år har innbyggere i den vestre delen av Agder reddet 11 590 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Flekkefjord og Farsund er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 14,8 millioner ganger i Agder.
Stasjoner i Grimstad, Arendal og Risør samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Agder.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Agder. Siden høsten 2020 har selskapet servert 50 606 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Risør og Lillesand.
Hele 35 nye ladere er nå på plass langs E18 mellom Kristiansand og Oslo. Dette er en etterlengtet oppgradering for elbiler som kjører til og fra Sørlandet.
I løpet av fem år har innbyggere i de østre kommunene på Sørlandet reddet 22 036 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Grimstad, Arendal og Risør er det mange som redder mat.
Som en av nøkkelpersonene bak arkitektkontoret KIMA har Kristoffer Moe Bøksle fra Søgne i Kristiansand pustet liv i flere historiske bygninger. Nå får han design- og arkitekturbransjens gjeveste pris for arbeidet.
I løpet av sju måneder har sørlendinger hentet nesten 3500 pakker på Circle K-stasjonene i Agder. Aller mest populært er tilbudet i Flekkefjord.
Teknisk løsning ZEVS AS