presseticker

Skip to main content

Den undersjøiske sørlandsrestauranten Under har fått stor oppmerksomhet over hele verden. Nå er Lindesnes Havhotell og brødrene Stig og Gaute Ubostad nominert til selve DOGA Hedersmerket.
Totalt 10 heldige vinnere fra Kristiansand, Arendal, Mandal, Lillesand, Risør, Søgne, Flekkefjord, Evje og Vegårshei delte på 100 000 kroner fra Returkartonglotteriet 2019.
Oslo: Ifølge prognosene kommer innbyggere i Aust-Agder til å handle for 1,2 milliarder kroner i julemåneden desember. Grønt Punkt Norge frykter at mye emballasje ender i peisen eller restavfallet.
De siste tre årene har Circle K-stasjonene i Aust-Agder samlet inn om lag 273 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Kjerlingland.
Heidi Gerhardsen og Martin Klungland er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. Nå drømmer begge om å lede sin egen stasjon.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Arendal og Tvedestrand for å gi råd om tryggere påskeutfart.
I løpet av drøyt to år har Circle K-kunder i Aust-Agder reddet 6846 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. Aller flest måltider berges på Circle K Kjerlingland.
Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Aust- og Vest-Agder leveres 90 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Lillesand, Grimstad, Risør og Arendal om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Aust-Agder.
Hele tre av fem bileiere på Sørlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Halvparten av ledere og mellomledere i Aust-Agder mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Teknisk løsning ZEVS AS