presseticker

Skip to main content

De siste 15 årene har ni bedrifter i Agder mottatt 4,2 millioner kroner i innovasjonsmidler fra DOGA. Nå skal ytterligere 11 millioner kroner sprøytes inn i norske bedrifter som vil bruke designdrevet innovasjon til å tenke nytt og forstå brukerne sine bedre.  
Denne lørdagen står NAF og Circle K klare på Harebakken i Arendal for å gjøre påsketrafikken så trygg som mulig. – Vi har ingen å miste. Enkle grep gjør turen tryggere og hyggeligere, sier Kjetil Svenheim i Circle K.
Mens en Lillesand-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Risør-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge på Sørlandet.
De aller fleste sørlendinger er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Takket være tilskudd fra Enova kommer det nå fire nye hurtigladere for tungtransporten, såkalte truckladere, på stasjonen Circle K Livold i Lindesnes.
Kunstsilo i Kristiansand vil bruke designmetodikk for å gjøre museumsbesøket ditt mer tilpasset dine behov og ønsker. Nå får de 570 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Hun har skapt en stjernehimmel 30 meter under bakken. Nå er Kristiansand-fødte Inger Johanne Rasmussen med på å motta DOGA-merket for design og arkitektur.  
Mens en Flekkefjord-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Lindesnes-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i gamle Vest-Agder.
Lekebutikken Rabalder i Grimstad har laget gratulasjonskort som passer til alle. Nå får prosjektene hederlig omtale fra DOGAs Innovasjonspris for inkluderende design.
Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Kristiansand, Gjerstad, Grimstad og Lillesand plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
Fra torsdag til mandag skal folk på Sørlandet løpe og sykle for kreftsaken. Etappene i Risør, Arendal, Grimstad og Lillesand er selve innspurten på en fem uker lang stafett som har gått hele landet på langs og tvers.
Teknisk løsning ZEVS AS