presseticker

Skip to main content

Sørlandske teknologikonsulenter mener cybersikkerhet bør tilpasses deg og meg, og har fått med fylkeskommunen på laget. Nå mottar de 500 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i vestre Agder for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 400 000 kroner til kreftsaken.
Parallelt med at DOGA og Nordic Edge offentliggjør de beste løsningene fra årets runde av Gnist, går de nå i gang med å lete etter nye kommuner som vil jobbe innovativt med steds- og næringsutvikling.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i østre Agder solgt om lag 5500 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
Kristiansand-baserte Kruse Smith står bak et nyskapende bofellesskap som nå vinner Innovasjonsprisen for universell utforming i kategorien arkitektur. Snart kan konseptet komme til Mandal.
Kunder ved åtte Circle K-stasjoner i den vestlige delen av Agder har bidratt med mer enn 32 000 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen i år. Circle K Kvinesdal har samlet inn aller mest.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i østre Agder for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent en halv million kroner til kreftsaken.
Etter fullført talentutdannelse har Mattias Høiland (29) fra Vigeland overtatt to Circle K-stasjoner på Sørlandet. Nesten 7 av 10 av de som har fullført talentprogrammet de siste 18 årene jobber fremdeles i selskapet.
Åse Lilly Salamonsen fra Lyngdal har designet en tjeneste som skal gjøre det lettere å velge videregående utdanning. Nå mottar hun DOGA-merket nykommer.
De siste 12 månedene har kunder ved sju Circle K-stasjoner i den østlige delen av Agder kjøpt om lag 5100 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller mest mat reddes i Grimstad.
Kunder ved åtte Circle K-stasjoner i den østlige delen av Agder har bidratt med nærmere 60 000 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen i år. Circle K Grimstad har samlet inn aller mest.
Teknisk løsning ZEVS AS