presseticker

Skip to main content

Har solgt 85 000 rundstykker langs Østre Agders veier

  Publisert: 25.06.2024 11:32 - av  Henning Poulsen

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

En medarbeider på Circle K E18 Bamble feirer det gode salget med et rundstykke.

Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt sørlandske bilisters nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K solgt 85 000 av dem i gamle Aust-Agder.

– Dette er en godt besøkt vår- og sommerstasjon med mye utfartstrafikk. Mange kommer innom for å spise noe enkelt og rimelig mens de for eksempel venter på at bilen skal bli ladet, sier Torbjørn Michaelsen, som har vikariert som stasjonssjef på Circle K E8 Lillesand denne våren.

 

Av alle Circle K-stasjonene i hele Agder er det nettopp den i Lillesand som selger flest rundstykker. I den østre delen av fylket etterfølges den av stasjonene i Arendal, Grimstad, Gjerstad og Risør.

 

– Rundstykket drar kunder til stasjonene våre. Det smaker utrolig bra, samtidig som det er billig. Med inflasjon, høy rente og dyr strøm er det mange som er ekstra prisbevisste akkurat nå, sier Michaelsen.

 

Fant hull i markedet

Dag-Øystein Jespersen er ansvarlig for påsmurt mat i Circle K Norge. Han mener selskapet har funnet et hull i markedet med rundstykkene sine.

 

– Vi innså at det ligger et stort og urealisert potensial i mellommåltidene. Stasjonene våre har et godt mattilbud både til frokost, lunsj og middag, men av og til ønsker du noe lite og rimelig som likevel smaker godt, sier han.

 

Mer prisbevisste kunder

Jespersen tror dyrtid er en del av hemmeligheten bak rundstykkesuksessen.

 

– Vi merker at pengene ikke sitter så løst som før hos mange av kundene, men et rundstykke til 29 kroner har de fleste råd til å unne seg. Siden mai i fjor har vi bygget opp satsingen vår sten for sten – eller rundstykke for rundstykke – og nå kan vi trygt si at vi har en salgsvinner, sier han.

 

Foreløpig selges rundstykket i fire varianter: ost og skinke eller egg og bacon i fint eller flerkornet brød. Jespersen avslører at det snart kommer flere varianter, men lover at kvaliteten blir den samme.

 

– Sammen med bakeleverandøren vår Baxt har vi utviklet et rundstykke av høy kvalitet som holder seg ferskt lenge. Pålegget holder også godt norsk nivå, med blant annet Tine Smaksrik Ost og kokt skinke fra Jæder. Vi kan ikke ta snarveier bare fordi produktet ligger i lavprissegmentet, sier han.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

 

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Circle K Norge, matansvarlig Dag-Øystein Jespersen, mobil 41 36 80 64

På rundstykketoppen gamle Aust-Agder fylke:

1. Circle K E18 Lillesand

2. Circle K E18 Arendal

3. Circle K Grimstad

4. Circle K E18 Brokelandsheia

5. Circle K Risør

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Baxt - foto Knut Hilmar Hansen.jpg 2,14 MB (5746x4160)
Bilde - vedlegg til sak rundstykker og juice.jpg 7,34 MB (4000x3000)
Bilde - vedlegg til sak telemark bamble lindy haukedal.jpg 7,11 MB (4000x3000)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 25.06.2024 11:32
Teknisk løsning ZEVS AS