presseticker

Skip to main content

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Vest-Agder samlet inn mer enn 100 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Årslønnen til en leder i Vest-Agder ligger i snitt på 644 000 kroner. Dette er om lag ni prosent mer enn hva ledere i Aust-Agder tjener, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Orker ikke. Har ikke tid. Mangler et godt system for kildesortering. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Sørlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Hele 91 prosent av sørlendinger – den høyeste andelen i landet – tror brukt plastemballasje er et større miljøproblem enn matsvinn. Fasiten viser noe helt annet.
Er bilen din klar til å kjøre deg og familien din trygt til hytta denne påsken? Fredag står NAF og Circle K klare til å hjelpe og veilede bilister ved tre stasjoner i Vest-Agder.
Oslo: Sju av kubbene og kartongene som ble trukket ut i Returkartonglotteriet 2017 kommer fra Vest-Agder. Blant vinnerne finner vi en barnehage i Flekkefjord og et kulturhus i Lindesnes.
Automatstasjonene 123 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Agder. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, under en felles merkevare Circle K Automat.
Oslo: Nesten tre av ti innbygger på Sørlandet tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av fem synes returordningen er et passende sted for tomme malingsspann.
Oslo: Nesten to av fem sørlendinger tar fri fra kildesortering når de er på hytta. – Miljøet tar ikke påskeferie, understreker Jaana Røine i Grønt Punkt Norge.
Samtlige ansatte ved Circle K Norges servicekontor i Oslo blir denne uken utplassert på stasjoner over hele landet for å hjelpe til med en storstilt ombyggingsdugnad. På Sørlandet kommer dugnadsgjengen til stasjoner i Grimstad, Arendal, Sira og Tvedestrand.
Oslo: Så mange som 100 000 husholdninger i Aust- og Vest-Agder sender til tider tilgriset plastemballasje til gjenvinning, viser en ny måling. Uvanen truer med å sause det til for den norske gjenvinningsinnsatsen.
Teknisk løsning ZEVS AS