presseticker

Skip to main content

Heidi Gerhardsen og Martin Klungland fra Kristiansand er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. Nå drømmer begge om å lede sin egen stasjon.
Hele tre av fem bileiere på Sørlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Én av tre ledere og mellomledere i Vest-Agder mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er landets aller laveste andel, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Kakao og kaffe mocca står sterkt på Sørlandet, men den svarte kaffen er likevel favoritten hos de fleste.
Circle K Flekkefjord samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Vest-Agder. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Vest-Agder kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Sira. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Sira og Lindesnes for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Ida Jeanine Breimyr Brovig fra Lillesand blitt håndplukket til årets kull.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære mer enn 16 000 Vest-Agder-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Sørlandet oppgir nesten fire av fem at de kildesorterer metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Vest-Agder samlet inn mer enn 100 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Teknisk løsning ZEVS AS