presseticker

Skip to main content

I løpet av 2019 har Circle K-kunder i Vest-Agder reddet 1246 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. Aller flest måltider berges på Circle K Farsund.
Ifølge prognosene kommer innbyggere i Vest-Agder til å handle for 2 milliarder kroner i julemåneden desember. Grønt Punkt Norge frykter at mye emballasje ender i peisen eller restavfallet.
De siste tre årene har Circle K-stasjonene i Vest-Agder samlet inn om lag 183 000 kroner til brystkreftsaken.
Oslo: Kunstglass fra Kristiansand-baserte Camilla Prytz sendes til Paris på fredag. Den skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet.
Hele tre av fem bileiere på Sørlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Én av tre ledere og mellomledere i Vest-Agder mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er landets aller laveste andel, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Aust- og Vest-Agder leveres 90 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Flekkefjord, Farsund, Kristiansand og Kvinesdal om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Vest-Agder.
Heidi Gerhardsen og Martin Klungland fra Kristiansand er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. Nå drømmer begge om å lede sin egen stasjon.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Sira og Lindesnes for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Ida Jeanine Breimyr Brovig fra Lillesand blitt håndplukket til årets kull.
Teknisk løsning ZEVS AS