presseticker

Skip to main content

I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Sogndal, Florø, Førde, Eid og Stryn om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Sogn og Fjordane.
Oslo: En kolleksjon av den kjente designeren Simen Staalnacke fra Stryn sendes til Paris på fredag. Den skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet.
Hele tre av fem bileiere på Vestlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Flere enn to av fem ledere og mellomledere i Sogn og Fjordane mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 10 000 Sogn og Fjordane-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K Sogndal samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Sogn og Fjordane. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Oslo: Årets beste stasjonsdriver finner du på Circle K-stasjonene i Florø og Eid, ifølge en ny kåring. – Hos oss er både kunder og ansatte som familie å regne, sier Ruben Solheim.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Eid, Skei, Florø og Sogndal for å gi råd om tryggere påskeutfart.
I 2018 reddet kunder ved Circle K Florø 212 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere stasjoner i Sogn og Fjordane i kampen mot matsvinn.
Oslo: Selskapet Independence Gear mottar 370 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å videreutvikle det hygieniske multiverktøyet til Tord Are Meisterplass fra Sogndal.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Vestlandet oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
Teknisk løsning ZEVS AS