presseticker

Skip to main content

I løpet av drøyt to år har Circle K-kunder i Sogn og Fjordane reddet 1195 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. Aller flest måltider berges på Circle K Florø.
Ifølge prognosene kommer innbyggere i Sogn og Fjordane til å handle for 1,1 milliarder kroner i julemåneden desember. Grønt Punkt Norge frykter at mye emballasje ender i peisen eller restavfallet.
Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Hordaland og Sogn og Fjordane leveres 89 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Sogndal, Florø, Førde, Eid og Stryn om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Sogn og Fjordane.
Oslo: Årets beste stasjonsdriver finner du på Circle K-stasjonene i Florø og Eid, ifølge en ny kåring. – Hos oss er både kunder og ansatte som familie å regne, sier Ruben Solheim.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Eid, Skei, Florø og Sogndal for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Om lag 57 000 av innbyggerne i Sogn og Fjordane drikker kaffe hver dag. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær.
De siste tre årene har Circle K-stasjonene i Sogn og Fjordane samlet inn om lag 163 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Florø.
Oslo: En kolleksjon av den kjente designeren Simen Staalnacke fra Stryn sendes til Paris på fredag. Den skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet.
Hele tre av fem bileiere på Vestlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Flere enn to av fem ledere og mellomledere i Sogn og Fjordane mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Teknisk løsning ZEVS AS