presseticker

Skip to main content

Ruben i Florø er årets beste stasjonsdriver

  Publisert: 26.05.2019 09:30 - av  Henning Poulsen

BEST I VEST: Ruben Solheim fra Circle K Florø mottok prisen som årets stasjonsdriver i Nord/Vest av norgessjef Christoffer Sundby (t.v.) og regiondirektør Ronny Fiskerstrand. Foto: Killian Munch

Oslo: Årets beste stasjonsdriver finner du på Circle K-stasjonene i Florø og Eid, ifølge en ny kåring. – Hos oss er både kunder og ansatte som familie å regne, sier Ruben Solheim.

– Ruben gjør en fenomenal innsats. Vi har utrolig mange dyktige stasjonsdrivere i Circle K Norge, og for å være aller best må du levere nesten overmenneskelig godt på drift, kundetilfredshet, medarbeiderutvikling og kampanjegjennomføring, sier Christoffer Sundby, administrerende direktør i Circle K Norge.

 

Sammen med stasjonsdrivere fra Circle K Brynseng i Oslo og Circle Åmot i Buskerud gikk Ruben Solheim og Circle K Florø denne uken til topps i kåringen Årets stasjonsdriver. Kåringen fant sted på en Circle K-samling denne uken. Mer enn 1000 stasjonsdrivere, stasjonsmedarbeidere og servicekontoransatte deltok på samlingen.

 

Frokostkongen i vest

Ruben Solheim, som var best i Region Nord og Vest, roses av juryen for å være en positiv og offensiv leder. Stasjonen hans, Circle K Florø, gikk til topps i kjedens frokostkampanje tidligere i år, noe som gjorde at Solheim ble Circle K Norges ubestridte frokostkonge.

 

«Årets stasjonsdriver har et sterkt konkurranseinstinkt og har prestert på et høyt nivå i konkurranse etter konkurranse. I mars tok han et nytt sjumilssteg og gjorde stasjonen døgnåpen, til glede for alle kundene. Det er «Let’s Make It Easy» i praksis. I februar tok han over stasjon nummer to (Circle K Eid), og han har allerede løftet standarden her til nye høyder,» står det i avgjørelsen.

 

– Det var veldig uventet å i det hele tatt bli nominert, siden vi har så mange dyktige forhandlere rundt om i Norges land. Samtidig er det stor stas å få en bekreftelse på at vi gjør noe riktig, sier Solheim.

 

Stor motivasjon på stasjon

Han understreker at de ansatte er en viktig suksessfaktor, og han retter en stor takk til teamene på både Circle K Florø og Circle K Eid.

 

– Jeg har fantastisk flinke ansatte rundt meg som hele tiden sørger for at kundene blir godt ivaretatt. Jeg må spesielt få takke Liss og Tine, som er mine to assisterende butikksjefer i Florø og på Eid. De har enorm stå-på-vilje og jobber som om det skulle vært deres egen stasjon. Sammen er vi sterke og arbeider på en måte som hele tiden setter kundene i fokus, sier Solheim.

 

På de to stasjonene behandles både kunder og ansatte som om de var familie.

 

– Når jeg har hatt ferie om sommeren er det alltid deilig å komme tilbake til kundene og medarbeiderne som jeg er vant med å se og snakke med hver dag. Vi har gode rutiner på stasjonen og øver mye på kundebehandling. Det er kundene som gjør at vi hver dag har en jobb å gå til. Vi investerer ofte i nye konsepter for å hele tiden kunne gi det beste tilbudet. Investerer ikke vi, investerer ikke kundene i oss heller, sier stasjonsdriveren.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

BEST I VEST: Ruben Solheim fra Circle K Florø mottok prisen som årets stasjonsdriver i Nord/Vest av norgessjef Christoffer Sundby (t.v.) og regiondirektør Ronny Fiskerstrand. Foto: Killian Munch

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Florø og Circle K Eid, forhandler Ruben Solheim, mobil 90 02 36 49

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak KIL-2029.jpg 7,62 MB (6039x4026)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 26.05.2019 09:30
Teknisk løsning ZEVS AS