presseticker

Skip to main content

Har solgt 12 000 rundstykker langs Sogn og Fjordanes veier

  Publisert: 25.06.2024 06:40 - av  Henning Poulsen

FLORØ PÅ TOPP. I gamle Sogn og Fjordane er det ingen Circle K-stasjoner som selger flere rundstykker enn den i Florø. Her poserer en medarbeider med nettopp et rundstykke. Foto: Circle K Florø

 

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt Sogn og Fjordane-bilistenes nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K solgt 12 000 av dem i det tidligere fylket.

– Grunnen til at vi selger mye er nok at mange kommer innom stasjonen vår på vei til jobb. De fyller kaffekoppen, og så tar de ofte med et rundstykke. I en travel hverdag er dette et enkelt, rimelig og velsmakende alternativ, sier Edith Skogum, stasjonssjef på Circle K Florø.

 

Av alle Circle K-stasjonene i gamle Sogn og Fjordane er det nettopp den i Florø som selger flest rundstykker. Deretter følger stasjonene i Sogndal, Skei og Eid.

 

Fant hull i markedet

Dag-Øystein Jespersen er ansvarlig for påsmurt mat i Circle K Norge. Han mener selskapet har funnet et hull i markedet med rundstykkene sine.

 

– Vi innså at det ligger et stort og urealisert potensial i mellommåltidene. Stasjonene våre har et godt mattilbud både til frokost, lunsj og middag, men av og til ønsker du noe lite og rimelig som likevel smaker godt, sier han.

 

Mer prisbevisste kunder

Jespersen tror dyrtid er en del av hemmeligheten bak rundstykkesuksessen.

 

– Vi merker at pengene ikke sitter så løst som før hos mange av kundene, men et rundstykke til 29 kroner har de fleste råd til å unne seg. Siden mai i fjor har vi bygget opp satsingen vår sten for sten – eller rundstykke for rundstykke – og nå kan vi trygt si at vi har en salgsvinner, sier han.

 

Foreløpig selges rundstykket i fire varianter: ost og skinke eller egg og bacon i fint eller flerkornet brød. Jespersen avslører at det snart kommer flere varianter, men lover at kvaliteten blir den samme.

 

– Sammen med bakeleverandøren vår Baxt har vi utviklet et rundstykke av høy kvalitet som holder seg ferskt lenge. Pålegget holder også godt norsk nivå, med blant annet Tine Smaksrik Ost og kokt skinke fra Jæder. Vi kan ikke ta snarveier bare fordi produktet ligger i lavprissegmentet, sier han.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

FLORØ PÅ TOPP. I gamle Sogn og Fjordane er det ingen Circle K-stasjoner som selger flere rundstykker enn den i Florø. Foto: Circle K Florø

 

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Florø, stasjonssjef Edith Skogum, mobil 41 69 64 28

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Circle K Norge, matansvarlig Dag-Øystein Jespersen, mobil 41 36 80 64

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Vestland Florø medarbeider.jpeg 128,02 kB (701x1023)
Bilde - vedlegg til sak Baxt - foto Knut Hilmar Hansen.jpg 2,14 MB (5746x4160)
Bilde - vedlegg til sak rundstykker og juice.jpg 7,34 MB (4000x3000)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 25.06.2024 06:40
Teknisk løsning ZEVS AS