presseticker

Skip to main content

Circle K-stasjonene i hovedstaden fikk inn 158 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Økern samlet inn aller mest i byen – og kom på en imponerende tredjeplass på landsbasis.
Oslo: Fra ombruk på Økern til eldreboliger på Skøyen. Ni av de 21 prosjektene som mottar innovasjonsstøtte fra DOGA i år kommer fra hovedstaden. Til sammen mottar de fire millioner kroner.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i hovedstaden for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn mer enn 1,7 millioner kroner til kreftsaken.
Oslo: Bare tre år etter at Ksenia Stanishevski grunnla teppemerket Volver i Oslo, hylles Tribute-kolleksjonen hennes med en av designbransjens høyeste utmerkelser: Årets produkt.
Den ene hylles som et forbilde innen sirkulær bygningsrenovasjon. Den andre er et innovativt nettbrett. Nå har Kristian Augusts gate 13 og reMarkable2 vunnet selveste DOGA Hedersmerket.
DOGA-merket for design og arkitektur deles i ettermiddag ut til ikke mindre enn ni prosjekter fra hovedstaden.
Northern og Volver er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i hovedstaden inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Etter fullført talentprogram har Kristian Bertelsen (24) fått lederjobb på Circle K Økern. Nesten 7 av 10 av de som har fullført talentprogrammet de siste 18 årene jobber fremdeles i selskapet.
Sofie Finnøy Vestøl fra Oslo har designet en tjeneste som skal gjøre det lettere å velge videregående utdanning. Nå mottar hun DOGA-merket nykommer.
Deichman Bjørvika, Kristian Augusts gate 13, Kolonial.no og nettbrettet reMarkable 2 er alle nominert til DOGA Hedersmerket.
Teknisk løsning ZEVS AS