presseticker

Skip to main content

I fjor duellerte Circle K-stasjonene på Oslos øst- og vestkant om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Oslo.
Oslo: Oslobedriftene Vestre, Northern og Fram Oslo tar med seg en rekke av designproduktene sine til Paris. Her skal de representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet.
Oslo: Ruter, Statens vegvesen og Bymiljøetaten i Oslo har gått sammen for å forbedre og utprøve nye mobilitetstjenester i hovedstaden. Med seg på laget har de Oslo-regionens reisende og næringslivet.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Fra hovedstaden er fem møbel- og ferdigvarebedrifter, to designselskaper og én vaskeekte oslostol nominert.
Hele tre av fem bileiere i Oslo har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten to av fem ledere og mellomledere i Oslo mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Katrine Granøien er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. Nå drømmer hun om å lede sin egen stasjon.
Oslo: Oslobaserte Northern og Brav vant henholdsvis eksportpris og merkevarepris på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag. I tillegg kunne oslodesignerne Jenkins og Uhnger innkassere pris for årets produkt.
Oslo: Årets beste stasjonsdriver finner du på Circle K Brynseng, ifølge en ny kåring. – Jeg er forelsket i jobben min, avslører Bekim Istrefi, som i år feirer 20-årsjubileum i Circle K Norge.
Oslo: Internasjonale bistandsorganisasjoner har kjøpt inn flere millioner solcellelamper fra oslobaserte Bright Products. Nå mottar gründerbedriften Innovasjonskraftprisen 2019.
Osloprodusenten Bright Products bringer norsk bærekraft inn i FNs bistandsprodukter. Nå er de nominert til Innovasjonskraftprisen 2019, som deles ut i morgen.
Teknisk løsning ZEVS AS