presseticker

Skip to main content

Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Sara Larsen (27) på Circle K Økern ble like godt utropt til Årets talent.
Blant tidligere vinnere av Innovasjonsprisen for universell utforming ruver hovedstadens egen visuelle profil og fire viktige arkitekturprosjekter fra Oslo. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i hovedstaden.
Hvem vinner designbransjens høythengende priser denne uken? Oslo-bedriftene Flokk, Northern, Vestre og Varier er blant de nominerte.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i hovedstaden. Tre stasjoner kjemper om Oslos pizzatrone.
Med sin rause og inviterende identitet åpner Oslos nye nabolagshotell dørene for alle. Nå hedres Sommerro og Bielke&Yang med DOGA-merket for design og arkitektur.
I løpet av fem år har innbyggere i Oslo reddet 15 399 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig på Smestad og Abildsø er det mange som redder mat.
De to toneangivende møbelaktørene Flokk og Vestre hedres på designbransjens store dag. Samtidig feirer en samlet industri nyheten om en etterlengtet offentlig satsing på designeksport.
De har bygget et rimelig og samlende hus for Oslos uavhengige teater- og kulturliv. Nå er Vega Scene nominert til DOGA Hedersmerket.
Et mangfoldig kultursenter bygget på budsjett. Et mediehus som ble en ledestjerne for ombruk av eldre bygårder. Nå hedres Vega Scene og Pressens hus med DOGA-merket for design og arkitektur.
Fiken gjør det vriene bedriftsregnskapet enkelt. Gungnir løfter treningsopplevelsen. Nå hedres de to oppstartsselskapene fra Oslo med DOGA-merket for design og arkitektur.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 27,6 millioner ganger i hovedstaden.
Teknisk løsning ZEVS AS