presseticker

Skip to main content

Kaffedrikker som kaffe latte, espresso og kaffe mocca står sterkt i hovedstadsområdet, men den svarte kaffen er likevel favoritten hos de fleste.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 45 000 Oslo-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K Økern samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Oslo. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Oslo kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Storo. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i hovedstaden ligger i snitt på 741 000 kroner, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne. Dette er det tredje høyeste nivået på landsbasis.
Oslo: Orker ikke. Har ikke tid. Det blir så rotete på kjøkkenbenken. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere i Oslo bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Oslo: Independence Gear vil videreutvikle et hygienisk multiverktøy. Alfa & Omega ønsker å bygge endringsdyktige organisasjonskulturer. Nå får de to Oslo-selskapene til sammen 850 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. Dessverre har Oslo og Akershus landets lavest oppslutning omkring kildesortering av metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Oslo samlet inn nesten en halv million kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Automatstasjonene 123 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Akershus og Oslo. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, under en felles merkevare Circle K Automat.
Oslo: Om lag hver fjerde innbygger i Oslo tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av ti synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Teknisk løsning ZEVS AS