presseticker

Skip to main content

Hun har laget en plan for rehabilitering av gamle gruveområder. Han har funnet en genialt enkel måte å holde orden på brukte og ubrukte batterier på. Nå mottar Olive Lok Yan Wong og Johannes Nyborg Heyning ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
I gamle dager traff du nesten bare menn på bensinstasjonene i Oslo. I dag er 1 av 3 stasjonsledere ved Circle Ks stasjoner i byen kvinner.
En gjenskapt badeperle i Oslofjorden. Et ombrukbart kontorbygg på Hasle. En unik gårdsbarnehage på Kalbakken. En lysende veiviser på Tullinløkka. Denne nyskapende Oslo-arkitekturen mottar nå DOGA-merket for design og arkitektur.
Oslobyråene står bak en banebrytende demenslandsby og en nyskapende visuell profil. Nå deler de på den høythengende Innovasjonsprisen for inkluderende design fra DOGA.
De aller fleste i hovedstaden er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Mjøsparken i Brumunddal, demenslandsbyen Carpe Diem i Bærum og Ruten bypark i Sandnes mottar hver sin pris når DOGA kårer Norges mest inkluderende design og arkitektur. Oslo-arkitekter står bak samtlige prosjekter.
Bydel Grünerløkka har opprettet en tjeneste som stopper skolefrafall. Sporveien har brukt designmetodikk i anskaffelsen av den nye Oslotrikken. Nå belønnes begge prosjektene med DOGA-merket for design og arkitektur.
Mens en Smestad-stasjon har mest gjenbruk, er det på Alexander Kiellands plass at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i hovedstaden.
Akershus slott, Ruters reiseapp og en minnesti på Ullern er blant Oslo-prosjektene som får hederlig omtale fra DOGAs Innovasjonspris for inkluderende design.
En trikk for absolutt alle innbyggerne i byen. En tjeneste som reduserer skolefrafall på Grünerløkka. Disse to hovedstadsprosjektene mottar pris når DOGA kårer Norges mest inkluderende design og arkitektur.
Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i hovedstaden plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
Teknisk løsning ZEVS AS