presseticker

Skip to main content

DOGA Hedersmerket 2020:
Frida van der Drift Breivik og Frøya Thue vil erstatte plast med tang og tare. Nå er de nominert til selve DOGA Hedersmerket.
Oslo: I løpet av drøyt to år har Circle K-kunder i Oslo reddet 3735 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. Aller flest måltider berges på Circle K Smestad.
Om lag 322 000 innbyggere i Oslo drikker kaffe hver dag. Mange bruker såkalte kaffeavtalekopper.
De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Oslo samlet inn om lag 642 000 kroner til brystkreftsaken. Best i byen i 2019: Circle K Smestad
I fjor duellerte Circle K-stasjonene på Oslos øst- og vestkant om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Oslo.
Katrine Granøien er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. Nå drømmer hun om å lede sin egen stasjon.
Oslo: Ifølge prognosene kommer innbyggere i Oslo til å handle for 7,8 milliarder kroner i julemåneden desember. Grønt Punkt Norge frykter at mye emballasje ender i peisen eller restavfallet.
Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Oslo leveres 89 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
Oslo: Disse osloselskapene er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Oslobedriftene Vestre, Northern og Fram Oslo tar med seg en rekke av designproduktene sine til Paris. Her skal de representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet.
Oslo: Ruter, Statens vegvesen og Bymiljøetaten i Oslo har gått sammen for å forbedre og utprøve nye mobilitetstjenester i hovedstaden. Med seg på laget har de Oslo-regionens reisende og næringslivet.
Teknisk løsning ZEVS AS