presseticker

Skip to main content

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Oslo samlet inn nesten en halv million kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Årslønnen til en leder i hovedstaden ligger i snitt på 741 000 kroner, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne. Dette er det tredje høyeste nivået på landsbasis.
Oslo: Orker ikke. Har ikke tid. Det blir så rotete på kjøkkenbenken. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere i Oslo bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Oslo: To av de fem bransjeprisene som ble delt ut under Innovasjonskraft 2018 gikk til Oslo-baserte Flokk.
Oslo: Hele 81 prosent av Oslos innbyggere tror brukt plastemballasje er et større miljøproblem enn matsvinn. Fasiten viser noe helt annet.
To av byens Circle K-stasjoner – Brynseng og Smestad – kjemper mot matsvinn ved hjelp av appen Too Good To Go. For en billig penge kan stasjonskundene sikre seg «forundringsposer» med bagetter og bakervarer.
Automatstasjonene 123 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Akershus og Oslo. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, under en felles merkevare Circle K Automat.
Oslo: Om lag hver fjerde innbygger i Oslo tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av ti synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Vestre og Flokk, to av hovedstadens fremste møbelprodusenter, er nominert til henholdsvis Årets merkevarebygger og Årets eksportbedrift under Innovasjonskraft 2018.
Oslo: Annenhver osloborger tar med sine gode kildesorteringsvaner på hytta. – Det er bra, for miljøet tar ikke påskeferie, understreker Jaana Røine i Grønt Punkt Norge.
Samtlige ansatte ved Circle K Norges servicekontor i Oslo blir denne uken utplassert på stasjoner over hele landet for å hjelpe til med en storstilt ombyggingsdugnad. Et knippe dugnadsdeltakere behøver imidlertid ikke reise lengre enn til Skøyen, Bjerke, Storo og Furuset.
Teknisk løsning ZEVS AS