presseticker

Skip to main content

I løpet av fem år har innbyggere i Oslo reddet 15 399 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig på Smestad og Abildsø er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 27,6 millioner ganger i hovedstaden.
Stasjoner i hovedstaden samlet inn nesten 130 000 kroner til Circle K Norges Aktiv mot kreft-kampanje. Circle K Skøyen donerte mest av alle selskapets stasjoner i Norge – med Circle K Økern på tredjeplass.
Et museum der alle finner fram. Et bibliotek for alle. Disse to tradisjonsrike Oslo-institusjonene mottar nå støtte fra DOGA.
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal de to fremadstormende designbedriftene Volver Studios og Fram Oslo innta New York.
I løpet av ett år har seks Circle K-stasjoner i hovedstaden reddet om lag 3900 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i bydel Østensjø redder aller mest mat.
Arkitektkontoret KIMA har pustet liv i flere av hovedstadens historiske bygninger. Nå får de design- og arkitekturbransjens gjeveste pris for arbeidet.
Lokale innovatører vil bygge et bærekraftig kjøpesenter på Vollebekk i Oslo. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved 14 stasjoner i hovedstaden.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K nesten 20 000 softiser i hovedstaden. Og ingen stasjon i byen serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Bogstad.
Praktfull rehabilitering i Kvadraturen. En bugnende takhage på Økern. Konsertstrømming, Instagram-roman og ekstrembagasje. Dette er bare noen av de 11 innovative Oslo-prosjekter som nå hedres med DOGA-merket for design og arkitektur.
Teknisk løsning ZEVS AS