presseticker

Skip to main content

I løpet av drøyt to år har Circle K-kunder i Buskerud reddet 4417 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. Aller flest måltider berges på Circle K Rundtom.
Oslo: Ifølge prognosene kommer innbyggere i Buskerud til å handle for 3,1 milliarder kroner i julemåneden desember. Grønt Punkt Norge frykter at mye emballasje ender i peisen eller restavfallet.
Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Buskerud leveres 91 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
Aclima fra Krøderen i Buskerud er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
I dag slipper Circle K for første gang sitt nye butikk- og matkonsept løs i Buskerud.
Hele to av tre bileiere på Østlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Nesten 140 000 innbyggere i Buskerud drikker kaffe hver dag. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær.
De siste tre årene har Circle K-stasjonene i Buskerud samlet inn om lag 1,1 millioner kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Vik.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Drammen, Mjøndalen, Hønefoss, Gol og Ål om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Buskerud.
Oslo: Årets beste stasjonsdriver finner du på Circle K Åmot, ifølge en ny kåring. – Dette er de ansatte som fortjener denne prisen, sier forhandler Tom Bakken.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Flå og Lampeland for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Teknisk løsning ZEVS AS