presseticker

Skip to main content

Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Buskerud leveres 91 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
De siste tre årene har Circle K-stasjonene i Buskerud samlet inn om lag 1,1 millioner kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Vik.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Drammen, Mjøndalen, Hønefoss, Gol og Ål om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Buskerud.
Oslo: Årets beste stasjonsdriver finner du på Circle K Åmot, ifølge en ny kåring. – Dette er de ansatte som fortjener denne prisen, sier forhandler Tom Bakken.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Flå og Lampeland for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Drammens- og Krøderen-baserte Aclima får nordmenn og utlendinger til å gjenoppdage ullens fantastiske egenskaper. Nå er de nominert til Innovasjonskraftprisen 2019, som deles ut i morgen tidlig.
Aclima fra Krøderen i Buskerud er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
I dag slipper Circle K for første gang sitt nye butikk- og matkonsept løs i Buskerud.
Hele to av tre bileiere på Østlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Mer enn halvparten av ledere og mellomledere i Buskerud mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Glenn-Andre Hallerud fra Åssiden i Drammen blitt håndplukket til årets kull.
Teknisk løsning ZEVS AS