presseticker

Skip to main content

Etter fullført talentutdannelse fikk Kristin Olsen Antal-Karlsen (29) lederjobb i Circle K Norge. Nesten 7 av 10 av de som har fullført talentprogrammet de siste 18 årene jobber fremdeles i selskapet.
Etter fullført talentutdannelse fikk Kristin Olsen Antal-Karlsen (29) lederjobb på Circle K Asker. Nesten 7 av 10 av de som har fullført talentprogrammet de siste 18 årene jobber fremdeles i selskapet.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Østfold-distriktet solgt mer enn 6000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Buskerud-distriktet solgt nesten 6000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
De har omgjort Bjørnstjerne Bjørnsons gate i Drammen til en vakker og overvannssikker vei. Nå mottar Statens vegvesen og Norconsult DOGA-merket for design og arkitektur
Takket være en gjennomtenkt satsing på byrom og tradisjonelle kvaliteter, har folkelivet vendt tilbake til Nygaardsplassen i Fredrikstad. Nå nomineres eiendomsutvikler Cityplan og Mad arkitekter til DOGA Hedersmerket.
Sopra Steria har gitt Egil André Ø. Jacobsen (41) jobben med å lede konsulentselskapets satsing i Drammen.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Akershus-distriktet solgt nesten 11 000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
Eiendomsutvikleren Cityplan har fått folk og byliv til å vende tilbake til Nygaardsplassen i Fredrikstad. Nå mottar de DOGA-merket for design og arkitektur.
Bergans of Norway har laget en resirkulerbar ryggsekk av trefiber. Nå mottar den Asker-baserte bedriften DOGA-merket for design og arkitektur
Asker-bedriften Bergans snur opp-ned på sekken – nominert til hederspris
Teknisk løsning ZEVS AS