presseticker

Skip to main content

For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal en designbedrift fra Eiksmarka og en prisbelønnet mattedesigner fra Bekkestua innta New York.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 43 000 softiser i Østfold. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Rakkestad.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 75 000 softiser i Akershus. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Eidsvoll.
Torsdag, fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Buskerud-området. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
I løpet av ett år har 15 Circle K-stasjoner i Akershus-området reddet nesten 8500 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Vestby redder aller mest mat.
I løpet av ett år har ni Circle K-stasjoner i Østfold-området reddet nesten 9000 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Sarpsborg redder aller mest mat.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K nesten 55 000 softiser i Buskerud. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Lampeland.
Fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Akershus-området. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
Torsdag, fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Østfold-området. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
I løpet av ett år har 14 Circle K-stasjoner i Buskerud-området reddet totalt 6400 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. To stasjoner i Drammen redder aller mest mat.
Haldenfødte Arnstein Arnebergs monumentale telegrafbygning er endelig rehabilitert og modernisert. Nå hedres prosjektet med DOGA-merket for design og arkitektur.
Teknisk løsning ZEVS AS