presseticker

Skip to main content

Ved hjelp av brukerinnsikt og design skal MiA – Museene i Akershus nå ut til et mer mangfoldig publikum. Nå mottar de 500 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
En sofa designet av Jonas Norheim fra Sarpsborg og den glemte lampen til Birger Dahl (1916-1998) fra Moss er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Buskerud-distriktet for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 2 millioner kroner til kreftsaken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Østfold inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Akershus inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Ordfører Solveig Vestenfor tok første spadestikk da Circle K Norge gikk i gang med å bygge nye elbilladere på Ål. – Dette er en spenstig satsing som er viktig for kommunen vår, sier ordføreren.
Teppeflisene til den kjente designeren Kristine Five Melvær fra Bekkestua er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Akershus-distriktet for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 2,7 millioner kroner til kreftsaken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Buskerud inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Parallelt med at DOGA og Nordic Edge offentliggjør de beste løsningene fra årets runde av Gnist, går de nå i gang med å lete etter nye kommuner som vil jobbe innovativt med steds- og næringsutvikling.
Etter fullført talentutdannelse fikk Kristin Olsen Antal-Karlsen (29) lederjobb i Circle K Norge. Nesten 7 av 10 av de som har fullført talentprogrammet de siste 18 årene jobber fremdeles i selskapet.
Teknisk løsning ZEVS AS