presseticker

Skip to main content

I løpet av fem år har innbyggere i Buskerud reddet 25 580 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. En stasjon i Drammen ligger helt oppe i norgestoppen på matredding
I løpet av fem år har innbyggere i Østfold reddet 34 243 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Sarpsborg, Fredrikstad og Moss er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 20,1 millioner ganger i Østfold.
Kristoffer Moe Bøksle fra Asker og Martin Dietrichson fra Bærum har pustet liv i flere av hovedstadens historiske bygninger. Nå får de design- og arkitekturbransjens gjeveste pris for arbeidet.
Stasjoner i Drammen samlet inn aller mest da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Buskerud.
Fjellhamar, Bærum og Jessheim samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Akershus.
I løpet av fem år har innbyggere i Akershus reddet 29 432 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Vestby, Ski, Lørenskog og Langhus er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 43,6 millioner ganger i Akershus.
Stasjoner i Moss, Fredrikstad og Rakkestad samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Østfold-området.
Stasjonen på Fornebu samlet inn aller mest da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Asker og Bærum.
Ida Brokhaug trodde lederdrømmen var over da hun droppet ut av videregående. Nå har 19-åringen fra Våler, Sarpsborg og Rygge fått plass på Circle K Norges ettertraktede talentprogram.
Teknisk løsning ZEVS AS