presseticker

Skip to main content

Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Blant disse finner vi Ebba Beyer (25) fra Sarpsborg og Sara Larsen (27) fra Moss. Sistnevnte ble til og med utropt til Årets talent.
Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Blant disse finner vi hallingdølen Emilie Haga (25), som attpåtil ble kåret til årets talent.
Scandic Oslo Airport på Gardermoen gikk helt til topps da Innovasjonsprisen for universell utforming ble delt ut for aller første gang. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i Akershus-området.
Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Østfold fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i området.
Hvem vinner designbransjens høythengende priser denne uken? Amy Hunter fra Drammen står bak én av de nominerte produktene.
Denne uken står NAF og Circle K klare i Lier, Flå, Røyse og Lampeland for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
På lørdag skal folk i Kongsberg og omegn løpe og sykle for kreftsaken. Dette er en av de siste etappene av en fem uker lang stafett som går hele landet på langs og tvers.
Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Vestfold fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i området.
Noen kaller ham iskongen. Andre kjenner ham som bollemannen. Nå skal Stig-Ivan Larsen få flere i Hallingdal til å jobbe på stasjon.
Denne uken står NAF og Circle K klare i Sarpsborg, Fredrikstad, Askim og Rakkestad for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
Denne uken står NAF og Circle K klare i Dal, Frogner, Jevnaker og Lunner for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
Teknisk løsning ZEVS AS