presseticker

Skip to main content

Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved ni stasjoner i Østfold.
Norsk Dun/Norvigroup på Mysen har mottatt Designindustriens høythengende produktpris.
Onsdag 8. juni blir det klart hvem som mottar de høythengende bransjeprisene. Norsk Dun fra Mysen og den klassiske Birdy-lampen til Birger Dahl fra Moss er blant de nominerte.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 43 000 softiser i Østfold. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Rakkestad.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 75 000 softiser i Akershus. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Eidsvoll.
Torsdag, fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Buskerud-området. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
Onsdag 8. juni blir det klart hvem som mottar designindustriens høythengende bransjepriser. Designselskapet Objekt, med gründer Preben Mehren fra Stabekk i spissen, er blant de nominerte.
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal en designbedrift fra Eiksmarka og en prisbelønnet mattedesigner fra Bekkestua innta New York.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K nesten 55 000 softiser i Buskerud. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Lampeland.
Fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Akershus-området. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
Torsdag, fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Østfold-området. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
Teknisk løsning ZEVS AS