presseticker

Skip to main content

Scandic Oslo Airport på Gardermoen gikk helt til topps da Innovasjonsprisen for universell utforming ble delt ut for aller første gang. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i Akershus-området.
Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Vestfold fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i området.
Noen kaller ham iskongen. Andre kjenner ham som bollemannen. Nå skal Stig-Ivan Larsen få flere i Hallingdal til å jobbe på stasjon.
Denne uken står NAF og Circle K klare i Sarpsborg, Fredrikstad, Askim og Rakkestad for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
Denne uken står NAF og Circle K klare i Dal, Frogner, Jevnaker og Lunner for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
En nittedøl vil innføre sanntid på legevakta. En designduo fra Nes og Røyken vil hjelpe hørselshemmede skolebarn. Et studentprosjekt foreslår å bygge et jordsenter i Ås. Nå belønnes de alle med DOGA-merket nykommer.  
Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Østfold fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i området.
Hvem vinner designbransjens høythengende priser denne uken? Amy Hunter fra Drammen står bak én av de nominerte produktene.
Denne uken står NAF og Circle K klare i Lier, Flå, Røyse og Lampeland for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
Med prosjektet Lydstyrke vil Tina Mee Johnsen fra Nes og Kristin Marie Brudeseth fra Røyken hjelpe skolebarn med hørevansker. Nå er de nominert til DOGA Hedersmerket.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Buskerud. Siden høsten 2020 har selskapet servert 91 646 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Hole.
Teknisk løsning ZEVS AS