presseticker

Skip to main content

Sammen med Bærum-designer Sverre Uhnger har de laget en av verdens mest miljøvennlige stoler. Nå er Minus Furniture på plass i New York sammen med landets fremste designbedrifter for å vise fram minusstolen på gigantmessen ICFF.
Bare noen måneder etter at Nesodden-designeren Tobias Berg begynte å jobbe med oppstartsselskapet Lunnheim, skal møblene han har tegnet vises fram på gigantmessen ICFF i New York.
Den imponerende Arkivserien til Hadeland Glassverk vant Klassikerprisen under Designindustrikonferansen i ettermiddag.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Eidsvoll og Lillestrøm for å gjøre påsketrafikken så trygg som mulig. – Vi har ingen å miste. Enkle grep gjør turen tryggere og hyggeligere, sier Kjetil Svenheim i Circle K.
I gamle dager traff du nesten bare menn på bensinstasjonene i Akershus. I dag er 1 av 3 stasjonsledere ved Circle Ks stasjoner i fylket kvinner.
De har utviklet heller som drenerer overvann. Nå mottar Asak Miljøstein og Snøhetta DOGA-merket for design og arkitektur.
De siste 15 årene har 26 bedrifter i Akershus mottatt innovasjonsmidler fra DOGA. Nå skal ytterligere 11 millioner kroner sprøytes inn i norske bedrifter som vil bruke designdrevet innovasjon til å tenke nytt og forstå brukerne sine bedre.  
For første gang er én bedrift nominert tre ganger i forbindelse med utdeling av Norsk Industri Designindustriens bransjepriser. Den prestasjonen tilhører Hadeland Glassverk på Jevnaker.
Hun har kartlagt lokale ressurser og planlagt et ambisiøst transformasjonsprosjekt i Berlevåg. Han har funnet en genialt enkel måte å holde orden på brukte og ubrukte batterier på. Nå mottar Sigrid Lyche Strandvoll fra Asker og Oskar Keller fra Bærum den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
De har vært med på å gjenskape en gammel badeperle i Oslofjorden. Nå mottar Asplan Viak DOGA-merket for design og arkitektur.  
Mens en Frogner-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Fornebu-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Akershus.
Teknisk løsning ZEVS AS