presseticker

Skip to main content

Mens en Frogner-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Fornebu-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Akershus.
Med Carpe Diem har Bærum kommune bygget en demenslandsby på beboernes premisser. Nå belønnes de med den høythengende Innovasjonsprisen for inkluderende design fra DOGA.
De aller fleste østlendinger er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Hun har designet en løsning kan gjøre fiskeyrket mer likestilt og mangfoldig. De har utviklet en kul og praktisk trehjuling for alle som trenger gåstøtte. Begge prises når DOGA nå kårer Norges mest inkluderende design og arkitektur.
Barbora Orvisky ved Circle K Vestby har fått plass på et ettertraktet talentprogram. Nå skal hun igjennom en krevende toårig lederutdanning.
Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Bærum, Fjellhamar, Frogner, Gardermoen, Lillestrøm, Lørenskog, Minnesund og Vestby plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
To landskapsarkitekter fra Asker og to designtalenter fra Stabekk og Røyken får hederlig omtale fra DOGAs Innovasjonspris for inkluderende design.
Med god eksperthjelp fra Sunnaas sykehus har oppstartsselskapet Movu utviklet en kul og praktisk trehjuling for alle som trenger gåstøtte. Nå hylles de når DOGA nå kårer Norges mest inkluderende design og arkitektur.
Carpe Diem demenslandsby snur opp-ned på hvordan vi tenker på institusjoner. Nå mottar prosjektet pris fra DOGA for både arkitektur og landskapsarkitektur. Prosjektet og dermed også byggherren Bærum kommune nomineres til selve hovedprisen, Innovasjonsprisen for inkluderende design.
Røyken-mannen Martin Sørensen har fått plass i talentprogrammet til Circle K Norge. Nå skal han igjennom en krevende toårig lederutdanning.
Sengeprodusenten Hilding Anders Norway i Berger vil utvikle en seng som både er myk og grønn. LifeTools på Kongsberg skal bruke kunstig intelligens for å hjelpe personer som mangler språk. Nå får de til sammen over 800 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Teknisk løsning ZEVS AS