presseticker

Skip to main content

Kan spare store summer på digitalisering
De siste fem årene har kommunene i Vestfold og Telemark fylke behandlet nesten 39 000 byggesøknader fra innbyggere og næringsliv. Ved å heldigitalisere prosessen kan søknadene behandles raskere og rimeligere, ifølge digitaliseringsekspert.
Hele 10 Circle K-stasjoner i Vestfold og Telemark har inngått en pakkeavtale med logistikkaktøren Helthjem. Samtidig får fylket sin tredje stasjon med post i butikk.
En avtale mellom Circle K Norge og DHL Express gjør at privatpersoner nå kan hente pakker ved stasjoner over hele landet. 16 stasjoner i Vestfold og Telemark er med på avtalen – mer enn i noe annet fylke.
For tre år siden tok Hamaren aktivitetspark i Fyresdal en sterk kategoriseier da Innovasjonsprisen for universell utforming ble delt ut. Nå etterlyser Kulturdepartementet og Design og arkitektur Norge (DOGA) flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, bygg og omgivelser fra Vestfold og Telemark.
Med badstuen Soria Moria har fylket Vestfold og Telemark fått et nytt og iøynefallende landemerke. Nå vanker utmerkelsen DOGA-merket.
Totalt fem heldige vinnere i Larvik, Kviteseid, Fyresdal, Færder og Nome delte på 50 000 kroner fra Returkartonglotteriet 2019.
De siste seks årene har nyskapingsprosjekter i Telemark og Vestfold mottatt mer enn to millioner kroner i støtte fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP). Nå kan virksomheter i fylket igjen søke om innovasjonsmidler.
Kulturdepartementet og DOGA etterlyser flere kandidater fra Vestfold og Telemark fylke til Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå utvider de nominasjonsfristen med én måned.
På Østlandet er oppslutningen rundt kildesortering av plastemballasje rekordhøy, viser en ny måling.
Det populære badstuanlegget Soria Moria har satt Telemarkskanalen på det internasjonale arkitekturkartet. Nå er det nominert til selve DOGA Hedersmerket.
I løpet av drøyt to år har Circle K-kunder i Vestfold reddet 9257 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. Aller flest måltider berges på Circle K Tønsberg.
Teknisk løsning ZEVS AS