presseticker

Skip to main content

I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Tønsberg, Larvik, Revetal, Nykirke og Holmestrand om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Vestfold.
Oslo: Bedriften Lundhs Real Stone og interiørpersonlighet Halvor Bakke fra Larvik skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet i Paris.
Oslo: Tradisjonsrike Lundhs fra Larvik vant prisen Årets produkt på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi Lundhs fra Larvik.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Sandefjord for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Hedda Emilie Lund fra Sandefjord blitt håndplukket til årets kull.
Samme dag som Kristian Bertelsen ble uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram, fikk han jobb som stasjonsleder.
Oslo: Tradisjonsrike Lundhs fra Larvik vant prisen Årets produkt på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag.
Hele to av tre bileiere på Østlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten to av fem ledere og mellomledere i Vestfold mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Vestfold hele 5058 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Det er nest-mest i Norge.
Teknisk løsning ZEVS AS