presseticker

Skip to main content

Hele 35 nye ladere er nå på plass i Larvik, Horten og Holmestrand, og ytterligere fire er snart klare. Dette er en etterlengtet oppgradering for elbiler på strekningen Oslo-Kristiansand.
I løpet av fem år har innbyggere i Vestfold reddet 46 739 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Tønsberg, Horten og Færder er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 21,5 millioner ganger i Vestfold.
Stasjoner i Tønsberg, Stokke og Larvik samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Vestfold-området.
Han er utdannet apotektekniker. Hun har jobbet på lekeland. Nå har Kristian Jenshaug Arnesen (25) og Camilla Kili (23) fått plass på Circle K Norges ettertraktede talentprogram.
I løpet av sju måneder har telemarkinger hentet nesten 36 000 pakker på Circle K-stasjonene i området. Ingen stasjon i Norge leverer ut mer enn Circle K Skjelsvik.
I løpet av fem år har innbyggere i Telemark reddet 22 417 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Porsgrunn og Skien er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 16,3 millioner ganger i Telemark.
Stasjoner i Skien, Porsgrunn og Bø samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Telemark-området.
I løpet av sju måneder har innbyggere i Vestfold hentet mer enn 61 000 pakker på Circle K-stasjonene i området. Det er i særklasse mest i Norge.
Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved 16 stasjoner i Vestfold-området.
Teknisk løsning ZEVS AS