presseticker

Skip to main content

For tre år siden tok Hamaren aktivitetspark i Fyresdal en sterk kategoriseier da Innovasjonsprisen for universell utforming ble delt ut. Nå etterlyser Kulturdepartementet og Design og arkitektur Norge (DOGA) flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, bygg og omgivelser fra Vestfold og Telemark.
På Østlandet er oppslutningen rundt kildesortering av plastemballasje rekordhøy, viser en ny måling.
Det populære badstuanlegget Soria Moria har satt Telemarkskanalen på det internasjonale arkitekturkartet. Nå er det nominert til selve DOGA Hedersmerket.
I løpet av drøyt to år har Circle K-kunder i Vestfold reddet 9257 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. Aller flest måltider berges på Circle K Tønsberg.
Om lag 125 000 vestfoldinger drikker kaffe hver dag. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær.
De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Vestfold samlet inn om lag 723 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Nykirke
Med badstuen Soria Moria har fylket Vestfold og Telemark fått et nytt og iøynefallende landemerke. Nå vanker utmerkelsen DOGA-merket.
Totalt fem heldige vinnere i Larvik, Kviteseid, Fyresdal, Færder og Nome delte på 50 000 kroner fra Returkartonglotteriet 2019.
Ifølge prognosene kommer innbyggere i Vestfold til å handle for 2,5 milliarder kroner i julemåneden desember. Grønt Punkt Norge frykter at mye emballasje ender i peisen eller restavfallet.
Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Vestfold og Telemark leveres 93 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
Steni fra Steinsholt i Larvik er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Teknisk løsning ZEVS AS