presseticker

Skip to main content

Hamaren aktivitetspark i Fyresdal tok en sterk kategoriseier da Innovasjonsprisen for universell utforming ble delt ut for seks år siden. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i Telemark-området.
Informasjon i sanntid kan gi deg og meg en bedre opplevelse på legevakta. Nå belønnes Ida Emilie Herfoss fra Drangedal med DOGA-merket nykommer.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Vestfold. Siden høsten 2020 har selskapet servert 56 791 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Horten.
Hele 35 nye ladere er nå på plass i Larvik, Horten og Holmestrand, og ytterligere fire er snart klare. Dette er en etterlengtet oppgradering for elbiler på strekningen Oslo-Kristiansand.
I løpet av fem år har innbyggere i Telemark reddet 22 417 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Porsgrunn og Skien er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 16,3 millioner ganger i Telemark.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Telemark. Siden høsten 2020 har selskapet servert 69 558 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Bamble.
Gjennom ombruk og tilbakeføring har de fått Festiviteten, Larviks forlatte storstue, til å skinne igjen. Nå hedres prosjektet med DOGA-merket for design og arkitektur.
I løpet av fem år har innbyggere i Vestfold reddet 46 739 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Tønsberg, Horten og Færder er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 21,5 millioner ganger i Vestfold.
Stasjoner i Tønsberg, Stokke og Larvik samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Vestfold-området.
Teknisk løsning ZEVS AS