presseticker

Skip to main content

Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved 16 stasjoner i Vestfold-området.
Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved 12 stasjoner i Telemark-området.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 100 000 softiser i Vestfold-området. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K E18 Horten.
Lørdag 9. april og mandag 11. april tropper NAF-ildsjeler opp på Circle K Nybyen og Circle K Nansetgata. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
I løpet av ett år har 14 Circle K-stasjoner i Telemark-området reddet nesten 6400 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. To stasjoner i Porsgrunn og Skien kniver om å redde aller mest mat.
Fra avdelingen sin i Horten har Kongsberg Digital laget en løsning som gjør simulatortrening rimeligere og mer tilgjengelig for studenter og sjøfolk over hele verden. Nå hedres de med DOGA-merket for design og arkitektur.
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal naturstein fra Larvik og krystallkulene til en prisbelønnet glasskunstner fra Tønsberg innta New York.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K nesten 100 000 softiser i Telemark. Og ingen i Norge serverer flere enn Helén Windsvoll, Linda Carlsen og stasjonskollegene i Heddal i Telemark.
Fredag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp på Circle K Heddal i Notodden kommune. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
I løpet av ett år har 18 Circle K-stasjoner i Vestfold-området reddet nesten 12 000 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Kun i folketunge Viken og Rogaland berger kjeden mer mat enn i ex-fylket Vestfold.
Hvordan skal Nome kommune forvalte én av verdens største thoriumsforekomster? Nå skal lokale og nasjonale innovasjonsmiljøer hjelpe kommunen med å inkludere innbyggere og næringsliv.
Teknisk løsning ZEVS AS