presseticker

Skip to main content

En oppstartsselskap i Larvik vil gjøre hytta mer bærekraftig og økonomisk. Nå mottar Nature Compact Living 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
De vil hjelpe småprodusenter med å skinne i butikkhyllene. Nå mottar porsgrunnsbaserte Norwegian Made 190 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
City-stolen til Øivind Iversen (1928-2012) er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Vestfold inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Parallelt med at DOGA og Nordic Edge offentliggjør de beste løsningene fra årets runde av Gnist, går de nå i gang med å lete etter nye kommuner som vil jobbe innovativt med steds- og næringsutvikling.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Telemark-distriktet solgt mer enn 8000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
Lundhs fra Larvik er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken. Tønsberg og Nøtterøy er også tungt representert gjennom designsjefen til Hadeland Glassverk, Maud Gj. Bugge.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Vestfold-distriktet for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 1,3 millioner kroner til kreftsaken.
Lav pris er viktigst når telemarkinger inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Etter fullført talentutdannelse har Kristian Bertelsen (24) fra Stokke sikret seg lederjobb i Circle K Norge. Nesten 7 av 10 av de som har fullført talentprogrammet de siste 18 årene jobber fremdeles i selskapet.
Jonas Kolstad Carlsen fra Tønsberg har designet en hummer- og krabbeteine som stopper spøkelsesfiske. Nå mottar han DOGA-merket nykommer.
Teknisk løsning ZEVS AS