presseticker

Skip to main content

Den spreke lokalbefolkningen i Tønsberg sørger for at Aktiv mot kreft-stafetten rakk over 329 kilometer på sin ferd innom Vestfold på mandag.
Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Blant disse finner vi Sandefjord-kvinnen Anette Heum Andreassen (26), som jobber på Circle K E18 Horten.
På mandag skal folk i Tønsberg og omegn løpe og sykle for kreftsaken. Dette er en av de siste etappene av en fem uker lang stafett som går hele landet på langs og tvers.
Hamaren aktivitetspark i Fyresdal tok en sterk kategoriseier da Innovasjonsprisen for universell utforming ble delt ut for seks år siden. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i Telemark-området.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Telemark. Siden høsten 2020 har selskapet servert 69 558 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Bamble.
Gjennom ombruk og tilbakeføring har de fått Festiviteten, Larviks forlatte storstue, til å skinne igjen. Nå hedres prosjektet med DOGA-merket for design og arkitektur.
Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Blant disse finner vi Caroline Sandkjenn Nordhaug (37) fra Skien og Astrid Bolette Lauritsen (30) fra Bamble.
I to uker fremover skal telemarkinger løpe og sykle for kreftsaken. Aktiv mot kreft-stafetten kommer til Seljord og Bø i Telemark denne uken, og besøker Porsgrunn og Bamble neste uke.
Informasjon i sanntid kan gi deg og meg en bedre opplevelse på legevakta. Nå belønnes Ida Emilie Herfoss fra Drangedal med DOGA-merket nykommer.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Vestfold. Siden høsten 2020 har selskapet servert 56 791 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Horten.
Hele 35 nye ladere er nå på plass i Larvik, Horten og Holmestrand, og ytterligere fire er snart klare. Dette er en etterlengtet oppgradering for elbiler på strekningen Oslo-Kristiansand.
Teknisk løsning ZEVS AS