presseticker

Skip to main content

De har kledd kjøkken, bad og uteplasser over hele verden i lokal larvikitt. Nå er Lundhs fra Larvik på plass i New York sammen med landets fremste designbedrifter for å vise seg fram på gigantmessen ICFF.
De siste 15 årene har seks bedrifter i Vestfold mottatt innovasjonsmidler fra DOGA. Nå skal ytterligere 11 millioner kroner sprøytes inn i norske bedrifter som vil bruke designdrevet innovasjon til å tenke nytt og forstå brukerne sine bedre.  
De har blåst støv av en 70 år gammel norsk designfavoritt. Nå er Porsgrunds Porselænsfabrik nominert til Norsk Industri Designindustriens høythengende bransjepris, Klassikerprisen.
Mens en Holmestrand-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Andebu-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Vestfold.
Krister Stalsberg fra Larvik og Horten har fått plass i talentprogrammet til Circle K Norge. Nå skal han igjennom en krevende toårig lederutdanning.
Forfatter og gründer Ingrid Bergtun fra Sandefjord vil bruke designmetodikk for å lære deg å sy dine egne klær. Nå får satsingen 570 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Lundhs i Larvik er nominert til Designindustriens eksportpris for å ha skapt en global merkevare ut av lokalutvunnet stein. Maud Gj. Bugge fra Tønsberg og Nøtterøy har gjennom Hadeland Glassverk sikret seg rekordmange nominasjoner på Norsk Industri Designindustriens store bransjedag.
Den unge designeren har funnet en genialt enkel måte å holde orden på brukte og ubrukte batterier på. Nå mottar Johannes Nyborg Heyning fra Nøtterøy den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
De aller fleste vestfoldinger er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Larvik, Tønsberg, Horten, Holmestrand og Færder plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
Kragerø kommune ønsker å få alle innbyggerne med i byutviklingsarbeidet. Et innovasjonsteam skal nå hjelpe kommunen med å få dette til.
Teknisk løsning ZEVS AS