presseticker

Skip to main content

Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Vestfold og Telemark leveres 93 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Vestfold samlet inn om lag 723 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Nykirke
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Tønsberg, Larvik, Revetal, Nykirke og Holmestrand om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Vestfold.
Samme dag som Kristian Bertelsen ble uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram, fikk han jobb som stasjonsleder.
Oslo: Tradisjonsrike Lundhs fra Larvik vant prisen Årets produkt på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag.
Hele to av tre bileiere på Østlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Steni fra Steinsholt i Larvik er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Bedriften Lundhs Real Stone og interiørpersonlighet Halvor Bakke fra Larvik skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet i Paris.
Oslo: Tradisjonsrike Lundhs fra Larvik vant prisen Årets produkt på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi Lundhs fra Larvik.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Sandefjord for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Teknisk løsning ZEVS AS