presseticker

Skip to main content

Mens en Holmestrand-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Andebu-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Vestfold.
De aller fleste vestfoldinger er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Larvik, Tønsberg, Horten, Holmestrand og Færder plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
Kragerø kommune ønsker å få alle innbyggerne med i byutviklingsarbeidet. Et innovasjonsteam skal nå hjelpe kommunen med å få dette til.
Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Blant disse finner vi Sandefjord-kvinnen Anette Heum Andreassen (26), som jobber på Circle K E18 Horten.
På mandag skal folk i Tønsberg og omegn løpe og sykle for kreftsaken. Dette er en av de siste etappene av en fem uker lang stafett som går hele landet på langs og tvers.
Krister Stalsberg fra Larvik og Horten har fått plass i talentprogrammet til Circle K Norge. Nå skal han igjennom en krevende toårig lederutdanning.
Forfatter og gründer Ingrid Bergtun fra Sandefjord vil bruke designmetodikk for å lære deg å sy dine egne klær. Nå får satsingen 570 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Den spreke lokalbefolkningen i Tønsberg sørger for at Aktiv mot kreft-stafetten rakk over 329 kilometer på sin ferd innom Vestfold på mandag.
Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Blant disse finner vi Caroline Sandkjenn Nordhaug (37) fra Skien og Astrid Bolette Lauritsen (30) fra Bamble.
I to uker fremover skal telemarkinger løpe og sykle for kreftsaken. Aktiv mot kreft-stafetten kommer til Seljord og Bø i Telemark denne uken, og besøker Porsgrunn og Bamble neste uke.
Teknisk løsning ZEVS AS