presseticker

Skip to main content

I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Tromsø, Harstad, Finnsnes og Målselv om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Troms.
Mer enn tre av fem bileiere i Nord-Norge har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Mer enn to av fem ledere og mellomledere i Troms mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Ved hjelp av Tromsø-byrået Tank Design har Svalbard Fangst fått et grafisk uttrykk i norgestoppen. Nå får familievirksomheten utmerkelsen DOGA-merket.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 13 500 Troms-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. I Nord-Norge oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Finnsnes, Buktamo og Nordkjosbotn for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Christine Brattli Molund fra Målselv og Ida Haraldseid fra Nordreisa blitt håndplukket til årets kull.
Mer enn 6 av 10 nordlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Det viser en ny undersøkelse.
Circle K Breivika i Tromsø samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Troms. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Troms kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Breivika. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Teknisk løsning ZEVS AS