presseticker

Skip to main content

De vil gjøre norsk ull verdifull igjen. Nå mottar Løvli Naturull i Kåfjord 259 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Troms-distriktet for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn mer enn en million kroner til kreftsaken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Troms inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Et nordnorsk stjernelag innen designdrevet innovasjon ønsker å invitere verden til Lebesby ved hjelp av smarte modulhus og en digital møteplass. Nå går de til topps i det nasjonale innovasjonsprogrammet Gnist.
Oppstartsbedriften Heymat fra Mo i Rana har som første norske designbedrift gått til topps under den prestisjetunge NYCxDESIGN Awards.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Troms-distriktet solgt nesten 5000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Finnmark-distriktet for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 700 000 kroner til kreftsaken.
Lav pris er viktigst når finnmarkinger inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Kystverkets digitale fellesløsninger – der Tromsø-baserte BarentsWatch utgjør en viktig del – sørger for effektiv forvaltning av kyst og hav. Nå kan de vinne Digitaliseringsprisen 2021.
Lebesby vil bli Norges første digitale tilflyttingskommune, og inviterer nå kreative hoder, hjerter og hender til å komme med forslag til hvordan det kan gjøres.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Finnmark-distriktet solgt nesten 8000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
Teknisk løsning ZEVS AS