presseticker

Skip to main content

Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Troms fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i området.
Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Finnmark fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i området.
Denne uken står NAF og Circle K klare på Finnsnes for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Finnmark. Siden høsten 2020 har selskapet servert 39 711 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Porsanger, Sør-Varanger og Kautokeino.
I løpet av fem år har innbyggere i Finnmark reddet 5711 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 7,9 millioner ganger i Finnmark.
Denne uken står NAF og Circle K klare i Hesseng, Lakselv og Rypefjord for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
De har designet et klesmerke som kombinerer samisk identitet med urban mote. Nå belønnes Live Moen Johannessen og Hanna Moen Reinsnes fra Alta med DOGA-merket nykommer.  
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Troms. Siden høsten 2020 har selskapet servert 43 170 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Målselv.
I løpet av to år har innbyggere i Troms-området reddet 5974 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Harstad er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 15,4 millioner ganger i Troms.
Teknisk løsning ZEVS AS