presseticker

Skip to main content

De siste to årene har det gått med om lag fem tonn kaffebønner på Circle K Breivika i Tromsø. Det gjør stasjonen til kaffekonge i Troms-området.
De siste to årene har det gått med tre tonn kaffebønner på Circle K Alta. Det gjør Anne Valborg Haugland til Finnmark-områdets kaffedronning.
Circle K-stasjonene i Finnmark-området fikk inn 65 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. To Alta-stasjoner samlet inn aller mest i distriktet.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Troms-distriktet for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn mer enn en million kroner til kreftsaken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Troms inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Et nordnorsk stjernelag innen designdrevet innovasjon ønsker å invitere verden til Lebesby ved hjelp av smarte modulhus og en digital møteplass. Nå går de til topps i det nasjonale innovasjonsprogrammet Gnist.
Circle K-stasjonene i Troms-området fikk inn 95 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Tromsø-stasjonen Circle K Breivika samlet inn aller mest i distriktet.
De vil gjøre norsk ull verdifull igjen. Nå mottar Løvli Naturull i Kåfjord 259 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Finnmark-distriktet for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 700 000 kroner til kreftsaken.
Lav pris er viktigst når finnmarkinger inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Kystverkets digitale fellesløsninger – der Tromsø-baserte BarentsWatch utgjør en viktig del – sørger for effektiv forvaltning av kyst og hav. Nå kan de vinne Digitaliseringsprisen 2021.
Teknisk løsning ZEVS AS