presseticker

Skip to main content

Totalt sju heldige vinnere fra Alta, Hammerfest, Harstad, Kautokeino, Kåfjord, Skjervøy og Tromsø delte på 160 000 kroner fra Returkartonglotteriet 2019.
Ifølge prognosene kommer innbyggere i Troms til å handle for 2 milliarder kroner i julemåneden desember. Grønt Punkt Norge frykter at mye emballasje ender i peisen eller restavfallet.
Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Nord-Norge leveres 85 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
Et tiltak for å gjenbruke bygninger og materialer på Svalbard er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Mer enn tre av fem bileiere i Nord-Norge har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Mer enn to av fem ledere og mellomledere i Troms mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Om lag 97 000 tromsværinger drikker kaffe hver dag. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær.
De siste tre årene har Circle K-stasjonene i Troms samlet inn om lag 335 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Breivika.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Tromsø, Harstad, Finnsnes og Målselv om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Troms.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Finnsnes, Buktamo og Nordkjosbotn for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Christine Brattli Molund fra Målselv og Ida Haraldseid fra Nordreisa blitt håndplukket til årets kull.
Teknisk løsning ZEVS AS