presseticker

Skip to main content

Mer enn 6 av 10 nordlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Det viser en ny undersøkelse.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 13 500 Troms-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. I Nord-Norge oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Troms samlet inn mer enn 300 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Oslo: Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere i Nord-Norge bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Oslo: Hver tredje innbygger i Nord-Norge tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av sju synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Circle K Breivika i Tromsø samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Troms. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Troms kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Breivika. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i Troms ligger i snitt på 633 000 kroner. Dette er om lag fire prosent mindre enn hva ledere i Nordland og Troms tjener, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Renate Alphous (40) begynte som tilkallingsvikar og jobbet seg oppover i gradene i Circle K Norge. Nå ha hun nettopp fullført selskapets krevende talentprogram.
Hele 86 prosent av folk i Nord-Norge tror brukt plastemballasje er et større miljøproblem enn matsvinn. Fasiten viser noe helt annet.
Teknisk løsning ZEVS AS