presseticker

Skip to main content

Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Tromsø og Balsfjord plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
Visit Svalbard vil bruke designmetodikk for å få besøkende til å forlenge oppholdet. Nå får de 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
På lørdag troppet store og små altaværinger opp på Circle K Alta for å delta på Aktiv mot kreft-stafettens aller første etappe. Til sammen 128 kilometer ble tilbakelagt.
Lørdag 19. august skal altaværinger løpe og sykle for kreftsaken. Dette blir første etappe på en fem uker lang stafett som går hele landet på langs og tvers.
Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Finnmark fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i området.
Denne uken står NAF og Circle K klare på Finnsnes for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
De siste 10 dagene har Aktiv mot kreft-stafetten dundret gjennom Nord-Norge, fra Alta i nord til Mosjøen i sør. Alle forhåndsuttalte mål ble grundig knust.
Mandag 20. august skal tromsværinger løpe og sykle for kreftsaken. Tromsø er andre etappe på en fem uker lang stafett som går hele landet på langs og tvers.
Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Troms fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i området.
Denne uken står NAF og Circle K klare i Hesseng, Lakselv og Rypefjord for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
De har designet et klesmerke som kombinerer samisk identitet med urban mote. Nå belønnes Live Moen Johannessen og Hanna Moen Reinsnes fra Alta med DOGA-merket nykommer.  
Teknisk løsning ZEVS AS