presseticker

Skip to main content

Denne påsken står NAF og Circle K klare i Harstad, Målselv og Senja for å gjøre påsketrafikken så trygg som mulig. – Vi har ingen å miste. Enkle grep gjør turen tryggere og hyggeligere, sier Kjetil Svenheim i Circle K.
I gamle dager traff du nesten bare menn på bensinstasjonene i Troms. I dag er 8 av 10 stasjonsledere ved Circle Ks stasjoner i fylket kvinner.
De aller fleste nordlendinger er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Visit Svalbard vil bruke designmetodikk for å få besøkende til å forlenge oppholdet. Nå får de 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
På lørdag troppet store og små altaværinger opp på Circle K Alta for å delta på Aktiv mot kreft-stafettens aller første etappe. Til sammen 128 kilometer ble tilbakelagt.
Lørdag 19. august skal altaværinger løpe og sykle for kreftsaken. Dette blir første etappe på en fem uker lang stafett som går hele landet på langs og tvers.
Mens stasjonene i Bardu og Balsfjord ligger på gjenbrukstoppen, er det på denne Tromsø-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i fylket.
Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Tromsø og Balsfjord plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
De siste 10 dagene har Aktiv mot kreft-stafetten dundret gjennom Nord-Norge, fra Alta i nord til Mosjøen i sør. Alle forhåndsuttalte mål ble grundig knust.
Mandag 20. august skal tromsværinger løpe og sykle for kreftsaken. Tromsø er andre etappe på en fem uker lang stafett som går hele landet på langs og tvers.
Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Troms fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i området.
Teknisk løsning ZEVS AS