presseticker

Skip to main content

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Troms samlet inn mer enn 300 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Årslønnen til en leder i Troms ligger i snitt på 633 000 kroner. Dette er om lag fire prosent mindre enn hva ledere i Nordland og Troms tjener, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Renate Alphous (40) begynte som tilkallingsvikar og jobbet seg oppover i gradene i Circle K Norge. Nå ha hun nettopp fullført selskapets krevende talentprogram.
Hele 86 prosent av folk i Nord-Norge tror brukt plastemballasje er et større miljøproblem enn matsvinn. Fasiten viser noe helt annet.
Er bilen din klar til å kjøre deg og familien din trygt til hytta denne påsken? Fredag står NAF og Circle K klare til å hjelpe og veilede bilister ved fem stasjoner i Troms.
Samtlige ansatte ved Circle K Norges servicekontor i Oslo blir denne uken utplassert på stasjoner over hele landet for å hjelpe til med en storstilt ombyggingsdugnad. I Troms kommer dugnadsgjengen til stasjonen på Storslett.
Oslo: Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere i Nord-Norge bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Oslo: Hver tredje innbygger i Nord-Norge tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av sju synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Oslo: Om lag én av tre innbyggere i Nord-Norge tar fri fra kildesortering når de er på hytta. – Miljøet tar ikke påskeferie, understreker Jaana Røine i Grønt Punkt Norge.
Circle L Bardufoss kjemper mot matsvinn ved hjelp av appen Too Good To Go. For en billig penge kan stasjonskundene sikre seg «forundringsposer» med bagetter og bakervarer.
Oslo: Så mange som 160 000 husholdninger i de tre fylkene nordpå sender til tider tilgriset plastemballasje til gjenvinning, viser en ny måling. Uvanen truer med å sause det til for den norske gjenvinningsinnsatsen.
Teknisk løsning ZEVS AS