presseticker

Skip to main content

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Telemark samlet inn om lag 300 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Årslønnen til en leder i Telemark ligger i snitt på 635 000 kroner, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Orker ikke. Familien følger ikke opp. Vi mangler et godt system for kildesortering. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Østlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
«City»-stolen som interiørarkitekten Øivind Iversen fra Rjukan tegnet under studietiden på midten av 1950-tallet er nominert til Klassikerprisen under Innovasjonskraft 2018.
Oslo: Minst én av tre østlendinger tar fri fra kildesortering når de er på hytta. – Miljøet tar ikke påskeferie, understreker Jaana Røine i Grønt Punkt Norge.
Tre av fylkets Circle K-stasjoner – Seljord, Skjelsvik og Drangedal – kjemper mot matsvinn ved hjelp av appen Too Good To Go. For en billig penge kan stasjonskundene sikre seg «forundringsposer» med bagetter og bakervarer.
Automatstasjonene 123 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Telemark. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, under en felles merkevare Circle K Automat.
Oslo: Om lag hver fjerde innbygger på Østlandet tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av ti synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Hele 88 prosent av østlendinger tror brukt plastemballasje er et større miljøproblem enn matsvinn. Fasiten viser noe helt annet.
Er bilen din klar til å kjøre deg og familien din trygt til hytta denne påsken? Fredag står NAF og Circle K klare til å hjelpe og veilede bilister ved stasjonen i Heddal utenfor Notodden.
Samtlige ansatte ved Circle K Norges servicekontor i Oslo blir denne uken utplassert på stasjoner over hele landet for å hjelpe til med en storstilt ombyggingsdugnad. I Telemark kommer dugnadsgjengen til stasjoner i Heddal, Bø og Skien.
Teknisk løsning ZEVS AS