presseticker

Skip to main content

Mer enn 6 av 10 østlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Men også en annen, langt mer kontinental kaffedrikk vinner fram på Østlandet.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 14 000 Telemark-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Østlandet oppgir flere enn fire av fem at de kildesorterer metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Telemark samlet inn om lag 300 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Automatstasjonene 123 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Telemark. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, under en felles merkevare Circle K Automat.
Oslo: Om lag hver fjerde innbygger på Østlandet tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av ti synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Circle K Porsgrunn samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Telemark. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Telemark kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Telemarksporten. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i Telemark ligger i snitt på 635 000 kroner, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Orker ikke. Familien følger ikke opp. Vi mangler et godt system for kildesortering. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Østlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
«City»-stolen som interiørarkitekten Øivind Iversen fra Rjukan tegnet under studietiden på midten av 1950-tallet er nominert til Klassikerprisen under Innovasjonskraft 2018.
Teknisk løsning ZEVS AS