presseticker

Skip to main content

Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Vestfold og Telemark leveres 93 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
De siste tre årene har Circle K-stasjonene i Telemark samlet inn om lag 545 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Jorkjend
Oslo: En glasserie fra Fyresdal-designer Kristine Bjaadal sendes til Paris på fredag. Den skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi et ekte designikon laget av Rjukan-fødte Øivind Iversen.
Oslo: To av fem ledere og mellomledere i Telemark mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K Telemarksporten, Circle K Skjelsvik og Circle K Seljord 666 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere Telemark-stasjoner i kampen mot matsvinn.
I fjor duellerte Circle K-stasjoner i Porsgrunn og Skien om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Telemark.
Lindy Haukedal fra Vest-Bamble er uteksaminert som «Årets talent» fra Circle K Norges toårige talentprogram.
Hele to av tre bileiere på Østlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Jeanette Skoland fra Seljord blitt håndplukket til årets kull.
Erlend Grimeland og Elias Olderbakk fra Notodden har skapt en løsning for å integrere gange i Ruters kollektivsystemer. I dag mottar de utmerkelsen DOGA-merket Nykommer. Vinner de også kveldens hovedpris?
Teknisk løsning ZEVS AS