presseticker

Skip to main content

I løpet av drøyt to år har Circle K-kunder i Telemark reddet 2076 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. Aller flest måltider berges på Circle K Telemarksporten.
Ifølge prognosene kommer innbyggere i Telemark til å handle for 1,9 milliarder kroner i julemåneden desember. Grønt Punkt Norge frykter at mye emballasje ender i peisen eller restavfallet.
Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Vestfold og Telemark leveres 93 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
I fjor duellerte Circle K-stasjoner i Porsgrunn og Skien om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Telemark.
Lindy Haukedal fra Vest-Bamble er uteksaminert som «Årets talent» fra Circle K Norges toårige talentprogram.
Hele to av tre bileiere på Østlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Om lag 86 000 telemarkinger drikker kaffe hver dag. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær.
De siste tre årene har Circle K-stasjonene i Telemark samlet inn om lag 545 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Jorkjend
Oslo: En glasserie fra Fyresdal-designer Kristine Bjaadal sendes til Paris på fredag. Den skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi et ekte designikon laget av Rjukan-fødte Øivind Iversen.
Oslo: To av fem ledere og mellomledere i Telemark mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Teknisk løsning ZEVS AS