presseticker

Skip to main content

Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Vindafjord for å gjøre påsketrafikken så trygg som mulig. – Vi har ingen å miste. Enkle grep gjør turen tryggere og hyggeligere, sier Kjetil Svenheim i Circle K.
I gamle dager traff du nesten bare menn på Rogalands bensinstasjoner. I dag er 9 av 19 stasjonsledere ved Circle Ks stasjoner i fylket kvinner.
De aller fleste vestlendinger er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Ruten bypark har blitt et inkluderende nav i Sandnes. Nå mottar parken pris fra DOGA for sin arkitektur. Prosjektet, og dermed også byggherren Sandnes kommune, nomineres også til selve hovedprisen, Innovasjonsprisen for inkluderende design.
Møbelbedriften Eikund vil finne ut om de kan selge norske designikoner ved hjelp av virtuell virkelighet. Nå får de 500 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Den spreke lokalbefolkningen i Vindafjord sørger for at Aktiv mot kreft-stafetten rakk over 269 kilometer på sin ferd innom Rogaland på onsdag.
Mens en Gjesdal-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Sandnes-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Rogaland.
De har designet en juridisk tjeneste som tar vekk alt det vanskelige ved jussen. Nå mottar Justify pris når DOGA kårer Norges mest inkluderende design og arkitektur.
Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Stavanger og Jæren plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Blant disse finner vi Agnieszka Kawka (31) fra Haugesund og Lene Sele (23) fra Klepp.
Onsdag denne skal folk i Vindafjord og omegn løpe og sykle for kreftsaken. Ølensvåg huser etappe nummer 20 av en fem uker lang stafett som går hele landet på langs og tvers.
Teknisk løsning ZEVS AS