presseticker

Skip to main content

Lund kommune ønsker å bygge bro mellom hjørnesteinsbedrifter og befolkningen, og inviterer nå kreative hoder, hjerter og hender til å komme med forslag til hvordan det kan gjøres.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Rogaland solgt mer enn 13 000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
– Vi drar ikke noen steder, konstaterer Gerd Turid Ørsland hos Circle K Egersund. I stedet blir det utvidet meny og nye kolleger.
De siste 12 månedene har kunder ved 14 Circle K-stasjoner i Rogaland kjøpt om lag 16 000 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller mest mat reddes på Circle K Forus.
Den tradisjonsrike Stavanger-produsenten Figgjo er nominert til Årets produkt for sitt bidrag til «Porselen for alle»-forskningen.
Kunder ved 21 Circle K-stasjoner i Rogaland har bidratt med om lag 275 000 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen i år. Circle K Lura i Sandnes samlet inn aller mest.
Easee fra Sandnes står bak en robot som lader elbilen din når strømprisen er lav. Justify i Stavanger har laget en digital tjeneste som gjør enkle juridiske tjenester tilgjengelig for folk flest. Nå mottar de DOGA-merket for design og arkitektur
Det nyskapende bofellesskapet Vindmøllebakken i Stavanger vinner Innovasjonsprisen for universell utforming i kategorien arkitektur.
Figgjo mottok i dag prisen Årets produkt fra Designindustrien for sin inkluderende porselensatsing, «Porselen for alle».
For to år siden la Linda Tysland ned skjønnhetssalongen sin i Vikeså og tok seg jobb på den lokale Circle K-stasjonen. Nå har 35-åringen blitt håndplukket til selskapets attraktive talentprogram.
Talentprogrammet til Circle K Norge fortsetter å kverne ut lovende lederspirer. I årets avgangskull på 10 finner vi Ida Haraldseid fra Skjold og Stavanger-baserte Renathe Baardsen.
Teknisk løsning ZEVS AS