presseticker

Skip to main content

De siste to årene har det gått med om lag 4,6 tonn kaffebønner på Circle K Ålgård. Det gjør stasjonen til Rogalands ukronede kaffekonge.
Hege D. Olsnes, Ine Cecilie Flateraaker og Heidi Ravndal utgjør konsulentkjempen Sopra Sterias nye ledertrio i Stavanger.
De vil hjelpe skoleungdom med å gjennomskue falske nyheter. Nå mottar oppstartsbedriften Factiverse i Stavanger 420 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Rogaland for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn mer enn 3 millioner kroner til kreftsaken.
De ønsker å rekruttere arbeidstakere til Lund ved å bygge en møteplass som kobler ungdom og hjørnesteinsbedrifter. Nå går de til topps i Gnist.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Rogaland solgt mer enn 13 000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
Circle K-stasjonene i Rogaland fikk inn 169 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Forus i Stavanger samlet inn aller mest i fylket.
Porselen fra Figgjo og møbelklassikere fra Eikund i Hellvik er med når et stjernelag av norske designprodusenter skal vise seg fram i London denne uken. Møbler av de to dyktige Stavanger-designerne Morten Skjærpe Knarrum og Lars Tornøe blir også med.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Rogaland inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Lund kommune ønsker å bygge bro mellom hjørnesteinsbedrifter og befolkningen, og inviterer nå kreative hoder, hjerter og hender til å komme med forslag til hvordan det kan gjøres.
Easee fra Sandnes står bak en robot som lader elbilen din når strømprisen er lav. Justify i Stavanger har laget en digital tjeneste som gjør enkle juridiske tjenester tilgjengelig for folk flest. Nå mottar de DOGA-merket for design og arkitektur
Teknisk løsning ZEVS AS