presseticker

Skip to main content

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Rogaland samlet inn om lag 650 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Årslønnen til en leder i Rogaland ligger i snitt på 829 000 kroner. Dette er nesten 10 prosent mer enn neste fylke på lønnstoppen, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Vestlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Som 17-åring tok Solveig Montgomery deltidsjobb på stasjon for å ha råd til hybel i Ålgård. Nå har hun nettopp fullført Circle K Norges krevende talentprogram og har en lysende fremtid i selskapet.
Oslo: Hele tre av ti innbygger på Vestlandet tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av åtte synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Designerne Lars Tornøe fra Stavanger og Morten Skjærpe Knarrum fra Nærbø er representert når det beste av Norge skal vises fram på en av verdens fremste designmesser neste uke.
Automatstasjonene 123 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Rogaland. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, under en felles merkevare Circle K Automat.
Som tenåring lovet Anita Berge (34) seg selv å aldri mer jobbe på bensinstasjon. Nå er hun daglig leder for Circle K Ølensvåg og har nylig fullført en krevende talentutdanning i selskapet.
Circle K Vikeså er kåret til årets beste stasjon på Øst- og Sørlandet. Stasjonen har gjennom tung satsing på mat og drikke blitt belønnet med en kraftig salgsoppgang.
Nystartede Eikund fra Hellvik er nominert til prisen Årets produkt for stolen «Veng» under Innovasjonskraft 2018.
Hele 86 prosent av vestlendinger tror brukt plastemballasje er et større miljøproblem enn matsvinn. Fasiten viser noe helt annet.
Teknisk løsning ZEVS AS