presseticker

Skip to main content

I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Stavanger, Sandnes, Haugesund, Gjesdal og Karmøy om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Rogaland.
Norske kommuner får endelig én nasjonal veiviser for smartbyer. Erfaringer og kompetanse fra Stavanger skal være med på å forme fremtidens smartbysatsinger over hele landet.
Oslo: Møbelbedriften Eikund på Hellvik vant Klassikerprisen på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag. Northern, der jærbuen Morten Skjærpe Knarrum er designsjef, vant eksportprisen.
I løpet av drøye to år har Sopra Steria bygget opp et av de største og bredeste konsulentmiljøene i Stavanger. Denne uken kom medarbeider nummer 100 på plass.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Ålgård, Vikeså, Ølensvåg og Egersund for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Ida Haraldseid fra Skjold og Renathe Baardsen fra Stavanger blitt håndplukket til årets kull.
Maren Karlsen er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. Nå drømmer den tidligere nattevakten om å lede sin egen stasjon.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi Eikund fra Hellvik og designeren Morten Skjærpe Knarrum fra Nærbø.
Hele tre av fem bileiere i Rogaland har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten tre av fem ledere og mellomledere i Rogaland mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er den høyeste andelen i landet, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Rogaland hele 12 131 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Det er mest i Norge – med god margin.
Teknisk løsning ZEVS AS