presseticker

Skip to main content

I fjor kjempet Circle K-stasjoner i og utenfor Bergen om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Hordaland.
Oslo: En rekke produkter formgitt av bergensdesignerne Vera & Kyte skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet i Paris.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Den ikoniske loungestolen «Krysset», designet av bergensfødte Fredrik A. Kayser, er nominert til Klassikerprisen.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare på Haukås og Husnes for å gi råd om tryggere påskeutfart.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjoner i Bergen, Stord og Fjell 3540 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Kleppestø-produsenten Swantech har designet et futuristisk spylerunivers. Sbanken i Bergen har vært igjennom en modig redesignprosess. Fangstselskapet til Rødal-mannen Tommy Sandal fått et grafisk uttrykk i norgestoppen. Nå får alle utmerkelsen DOGA-merket.
Oslo: Stolen «Krysset» vant Klassikerprisen på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag. Designikonet ble tegnet av bergenseren Fredrik A. Kayser i 1955.
Hele tre av fem bileiere i Hordaland har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Mer enn halvparten av ledere og mellomledere i Hordaland mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Circle K slipper løs sitt nye butikk- og matkonsept ved ikke mindre enn tre stasjoner i Bergen denne måneden.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 44 000 Hordaland-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Teknisk løsning ZEVS AS