presseticker

Skip to main content

De vil hjelpe kvinner med å ta eierskap til sin egen helse. Nå mottar oppstartsbedriften Preforma fra Bergen 600 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Torbjørn Afdal (1917-1999) fra Voss og bergensdesignerne Vera & Kyte, Stina Aas og Fredrik A. Kayser (1924-1968) er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Hordaland inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Vestland inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Sogn og Fjordane-distriktet solgt nesten 5000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
De har reist sitt nye hovedkvarter i Skostredet ved hjelp av gjenbruk og gjenskaping. Nå mottar Byantikvaren i Bergen DOGA-merket for design og arkitektur
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Hordaland-området for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn mer enn 1,5 millioner kroner til kreftsaken.
Lav pris er viktigst når sørlendinger inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Parallelt med at DOGA og Nordic Edge offentliggjør de beste løsningene fra årets runde av Gnist, går de nå i gang med å lete etter nye kommuner som vil jobbe innovativt med steds- og næringsutvikling.
Den unge arkitekten Sindre Kartvedt har storslåtte planer for det nedlagte bølgekraftverket på Toftestallen i Øygarden kommune. Nå mottar han DOGA-merket nykommer.
Selskapet fortsetter veksten i Norge og åpner nå kontor i Bergen.
Teknisk løsning ZEVS AS