presseticker

Skip to main content

Den spreke lokalbefolkningen i Skei sørger for at Aktiv mot kreft-stafetten rakk over 489 kilometer på sin ferd innom det nordlige Vestland. Dermed ble det satt ny stafettrekord.
På mandag og tirsdag til uken skal bergenserne løpe og sykle for kreftsaken. Byen huser etappe nummer 18 og 19 på en fem uker lang stafett som går hele landet på langs og tvers.
Både Bybanen, Høgskolen i Bergen, Brødrene Aa i Gloppen og Hardanger Bestikk på Voss er tidligere vinnere av Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i Vestland.
Han vil bygge et pilgrimanlegg på Selja som forener arkeologi, design, arkitektur, landbruk og pedagogikk. Nå belønnes Miguel Hernández Quintanilla med DOGA-merket nykommer.  
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Hordaland-området. Siden høsten 2020 har selskapet servert 41 856 pizzaenheter her.
Ved å kombinere ny og gammel byggeskikk har Sogndal-arkitektene reist et hus som kan brukes til turisme, dyrehold og formidling. Nå hedres Stiv Kuling med DOGA-merket for design og arkitektur.
På lørdag skal folk i Skei løpe og sykle for kreftsaken. De blir etappe nummer 17 på en fem uker lang stafett som går hele landet på langs og tvers.
Denne uken står NAF og Circle K klare i Florø, Jølster, Sande, Lavik og Nordfjordeid for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
Gjennom å vende tilbake til ubrent jord og leire, vil de betongavvenne byggebransjen. Nå belønnes Katarina Kierulf og Alvar Elias Ekhougen Larsen fra Bergen med DOGA-merket nykommer.  
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i gamle Sogn og Fjordane. Siden høsten 2020 har selskapet servert 26 643 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Jølster.
De har laget et vakkert kubbegulv av treavfall i DNBs kontorer ved Torgallmenningen. Nå hedres Bergen-kollektivet med DOGA-merket for design og arkitektur.
Teknisk løsning ZEVS AS