presseticker

Skip to main content

Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Sogn og Fjordane-distriktet solgt nesten 5000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
Den unge arkitekten Sindre Kartvedt har storslåtte planer for det nedlagte bølgekraftverket på Toftestallen i Øygarden kommune. Nå mottar han DOGA-merket nykommer.
Selskapet fortsetter veksten i Norge og åpner nå kontor i Bergen.
NRK TV vinner Innovasjonsprisen for universell utforming sin kategori for informasjons- og interaksjonsdesign. Det har designleder Tony Jøsendal fra Odda mye av æren for.
De siste 12 månedene har kunder ved fire Circle K-stasjoner i Sogn og Fjordane-distriktet kjøpt om lag 2700 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go.
Kunder ved fem Circle K-stasjoner i Sogn og Fjordane-området har bidratt med mer enn 25 000 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen i år. Circle K Florø samlet inn aller mest.
De har reist sitt nye hovedkvarter i Skostredet ved hjelp av gjenbruk og gjenskaping. Nå mottar Byantikvaren i Bergen DOGA-merket for design og arkitektur
Tre historiske hus i Vågsbunnen har blitt til et oppsiktsvekkende hovedkvarter for Byantikvaren i Bergen. Et studentprosjekt som vil blåse nytt liv i det nedlagte bølgekraftverket på Toftestallen. Disse to prosjektene nomineres nå til DOGA Hedersmerket.
De siste 12 månedene har kunder ved ni Circle K-stasjoner i Hordaland-distriktet kjøpt om lag 4000 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller mest mat reddes på Stord.
Det elegante bestikkmønsteret Lilje fra Bergens velkjente sølvvareverksted Arven er nominert til Klassikerprisen.
Kunder ved 14 Circle K-stasjoner i Hordaland-området har bidratt med mer enn 140 000 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen i år. Circle K Leirvik på Stord samlet inn aller mest.
Teknisk løsning ZEVS AS