presseticker

Skip to main content

De siste to årene har det gått med om lag fem tonn kaffebønner på Circle K Helleveien i Bergen. Det gjør Eirin Landro Angeltveit til hele Vestlands kaffedronning.
De siste to årene har det gått med 2,6 tonn kaffebønner på Circle K Skei i Sunnfjord. Det gjør stasjonen til Sogn og Fjordanes ukronede kaffekonge.
Circle K-stasjonene i Hordaland-området fikk inn 89 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Leirvik samlet inn aller mest i distriktet.
Torbjørn Afdal (1917-1999) fra Voss og bergensdesignerne Vera & Kyte, Stina Aas og Fredrik A. Kayser (1924-1968) er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Hordaland inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Vestland inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Circle K-stasjonene i det gamle fylket Sogn og Fjordane fikk inn 15 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Florø samlet inn aller mest i distriktet.
De vil hjelpe kvinner med å ta eierskap til sin egen helse. Nå mottar oppstartsbedriften Preforma fra Bergen 600 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Hordaland-området for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn mer enn 1,5 millioner kroner til kreftsaken.
Lav pris er viktigst når sørlendinger inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Parallelt med at DOGA og Nordic Edge offentliggjør de beste løsningene fra årets runde av Gnist, går de nå i gang med å lete etter nye kommuner som vil jobbe innovativt med steds- og næringsutvikling.
Teknisk løsning ZEVS AS