presseticker

Skip to main content

Oslo: Stolen «Krysset» vant Klassikerprisen på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag. Designikonet ble tegnet av bergenseren Fredrik A. Kayser i 1955.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Den ikoniske loungestolen «Krysset», designet av bergensfødte Fredrik A. Kayser, er nominert til Klassikerprisen.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare på Haukås og Husnes for å gi råd om tryggere påskeutfart.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjoner i Bergen, Stord og Fjell 3540 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Kleppestø-produsenten Swantech har designet et futuristisk spylerunivers. Sbanken i Bergen har vært igjennom en modig redesignprosess. Fangstselskapet til Rødal-mannen Tommy Sandal fått et grafisk uttrykk i norgestoppen. Nå får alle utmerkelsen DOGA-merket.
Oslo: Næringsklyngen Maritime CleanTech, med tyngdepunkt i regionen mellom Bergen og Stavanger, mottar 580 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å gjøre cruisenæringen grønnere og smartere.
Hele tre av fem bileiere i Hordaland har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Mer enn halvparten av ledere og mellomledere i Hordaland mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Circle K slipper løs sitt nye butikk- og matkonsept ved ikke mindre enn tre stasjoner i Bergen denne måneden.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 44 000 Hordaland-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K Helleveien i Bergen samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Hordaland. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Teknisk løsning ZEVS AS