presseticker

Skip to main content

Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Hordaland og Sogn og Fjordane leveres 89 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Hordaland samlet inn mer enn en halv million kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Leirvik
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i og utenfor Bergen om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Hordaland.
Oslo: Stolen «Krysset» vant Klassikerprisen på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag. Designikonet ble tegnet av bergenseren Fredrik A. Kayser i 1955.
Hele tre av fem bileiere i Hordaland har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Mer enn halvparten av ledere og mellomledere i Hordaland mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Myobiotec fra Bømlo ønsker å fremstille frossenlaks med sashimikvalitet. Greenstat fra Bergen vil utvikle morgendagens energistasjon. Bergenserne i LifePlanner vil samle ditt digitale liv på ett sted. De tre Hordaland-prosjektene er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: En rekke produkter formgitt av bergensdesignerne Vera & Kyte skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet i Paris.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Den ikoniske loungestolen «Krysset», designet av bergensfødte Fredrik A. Kayser, er nominert til Klassikerprisen.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare på Haukås og Husnes for å gi råd om tryggere påskeutfart.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjoner i Bergen, Stord og Fjell 3540 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Teknisk løsning ZEVS AS