presseticker

Skip to main content

De siste 15 årene har 19 bedrifter i Vestland mottatt innovasjonsmidler fra DOGA. Nå skal ytterligere 11 millioner kroner sprøytes inn i norske bedrifter som vil bruke designdrevet innovasjon til å tenke nytt og forstå brukerne sine bedre.  
Den imponerende Arkivserien til Hadeland Glassverk vant Klassikerprisen under Designindustrikonferansen i ettermiddag. En av seriens sentrale designere er Jonas Hilde fra Stryn.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Florø, Høyanger, Kvinnherad, Sunnfjord, Stad og Sogndal for å gjøre påskeutfarten så trygg som mulig. – Vi har ingen å miste. Enkle grep gjør turen tryggere og hyggeligere, sier Kjetil Svenheim i Circle K.
Han har skapt en flytende badstudestinasjon i Bergen sentrum. Hun har utforsket stedsidentitet og funnet ny bruk for ukurant ull fra villsau. Nå mottar Bjørnar Skaar Haveland og Miriam Sleire, begge fra Bergen, den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
Da NRK nylig oppdaterte sin visuelle profil, valgte de å beholde den velkjente logoen som bergenskunstneren Ingolf Holme lagde på slutten av 60-tallet. Nå belønnes de med DOGA-merket for design og arkitektur.
Ingen i Norge drikker så mye kaffe på Circle K som kundene ved disse to Bergen-stasjonene.
For en mannsalder siden skapte Jonas Hidle fra Innvik i Stryn en serie vakre glasslamper. Nå er disse nominert til Norsk Industri Designindustriens høythengende klassikerpris.
En ung arkitekt med Sunnfjord-aner har med pengehjelp fra Sparebankstiftinga Sogn og Fjordane skapt en flytende badstudestinasjon i Bergen sentrum. Nå mottar Bjørnar Skaar Haveland den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
I gamle dager traff du nesten bare menn på Vestlands bensinstasjoner. I dag er 9 av 18 stasjonsledere ved Circle Ks stasjoner i fylket kvinner.
De står bak Bergens første underjordiske holdeplass – en katedral under fjellet. Nå mottar aktørene bak Bybane-stoppet på Haukeland DOGA-merket for design og arkitektur.
Mens en Jølster-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Florø-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i nordre Vestland.
Teknisk løsning ZEVS AS