presseticker

Skip to main content

Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved fire stasjoner i den nordlige delen av Vestland.
Den erkebergenske «Lilje»-serien til sølvverkstedet Arven har mottatt Designindustriens høythengende klassikerpris.
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal produkter fra designtrioen Ytre samt Fredrik A. Kayser (1924-1968) og Torbjørn Afdal (1917-1999) innta New York. Og i natt vant Ytre en høythengende studentdesignpris i USA.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 30 000 softiser i Hordaland-området. Og ingen stasjon i regionen serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Husnes.
Fredag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp på Circle K Haukås og Circle K Husnes. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
I løpet av ett år har de fire Circle K-stasjonene i gamle Sogn og Fjordane reddet mer enn 3100 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go.
Onsdag 8. juni blir det klart hvem som mottar de høythengende bransjeprisene. Sølvvareverkstedet Arven og bergenseren Trygve Eriksen er blant de nominerte:
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 25 000 softiser i den nordlige delen av Vestland fylke. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Skei.
Fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i nordlige Vestland. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
I løpet av ett år har 13 Circle K-stasjoner i Hordaland-området reddet totalt 6500 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Stord kommune redder aller mest mat.
– Endelig er vi på ladekartet. Dette er en milepæl for oss, disse lynladerne har vi ventet på og blir et kjærkomment tilbud for mange elbil-kunder.
Teknisk løsning ZEVS AS