presseticker

Skip to main content

Ida Wressel og Nikolina Søgnen fra Bergen jobber med å få byggebransjen til å velge lokale tresorter. Nå er de to unge arkitektene nominert til selve DOGA Hedersmerket.
I en årrekke har Forsvarsbygg med hjelp fra 3RW arkitekter rehabilitert og tilbakeført hundrevis av kvadratkilometer med gamle skytebaner og øvelsesfelt. Nå er de nominert til selve DOGA Hedersmerket.
I løpet av drøyt to år har Circle K-kunder i Hordaland reddet 8341 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. Aller flest måltider berges på Circle K Viken i Bergen.
Om lag 280 000 av innbyggerne i Hordaland drikker kaffe hver dag. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær.
De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Hordaland samlet inn mer enn en halv million kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Leirvik
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i og utenfor Bergen om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Hordaland.
Totalt 11 heldige vinnere fra Hordaland og Sogn og Fjordane delte på 110 000 kroner fra Returkartonglotteriet 2019.
Oslo: Ifølge prognosene kommer innbyggere i Hordaland til å handle for 5,8 milliarder kroner i julemåneden desember. Grønt Punkt Norge frykter at mye emballasje ender i peisen eller restavfallet.
Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Hordaland og Sogn og Fjordane leveres 89 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
Myobiotec fra Bømlo ønsker å fremstille frossenlaks med sashimikvalitet. Greenstat fra Bergen vil utvikle morgendagens energistasjon. Bergenserne i LifePlanner vil samle ditt digitale liv på ett sted. De tre Hordaland-prosjektene er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: En rekke produkter formgitt av bergensdesignerne Vera & Kyte skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet i Paris.
Teknisk løsning ZEVS AS