presseticker

Skip to main content

Både Bybanen, Høgskolen i Bergen, Brødrene Aa i Gloppen og Hardanger Bestikk på Voss er tidligere vinnere av Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i Vestland.
Denne uken står NAF og Circle K klare i Florø, Jølster, Sande, Lavik og Nordfjordeid for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
Gjennom å vende tilbake til ubrent jord og leire, vil de betongavvenne byggebransjen. Nå belønnes Katarina Kierulf og Alvar Elias Ekhougen Larsen fra Bergen med DOGA-merket nykommer.  
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i gamle Sogn og Fjordane. Siden høsten 2020 har selskapet servert 26 643 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Jølster.
De har laget et vakkert kubbegulv av treavfall i DNBs kontorer ved Torgallmenningen. Nå hedres Bergen-kollektivet med DOGA-merket for design og arkitektur.
I løpet av fem år har innbyggere i Hordaland-området reddet 29 379 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Foruten Bergen reddes det mye mat på Stord og i Øygarden.
Han vil bygge et pilgrimanlegg på Selja som forener arkeologi, design, arkitektur, landbruk og pedagogikk. Nå belønnes Miguel Hernández Quintanilla med DOGA-merket nykommer.  
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Hordaland-området. Siden høsten 2020 har selskapet servert 41 856 pizzaenheter her.
Ved å kombinere ny og gammel byggeskikk har Sogndal-arkitektene reist et hus som kan brukes til turisme, dyrehold og formidling. Nå hedres Stiv Kuling med DOGA-merket for design og arkitektur.
Et verktøy som hjelper myndighetene med å spore opp koronasmitte. En termobag som redder nedkjølte pasienter. En visuell identitet som styres av lyd og stemning. En håndvekt som gjør treningen enklere og tryggere. Disse fire innovative prosjektene fra Vestland hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
I løpet av fem år har innbyggere i gamle Sogn og Fjordane fylke reddet 10 635 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Sogndal og Florø er det mange som redder mat.
Teknisk løsning ZEVS AS