presseticker

Skip to main content

I løpet av fem år har innbyggere i Hordaland-området reddet 29 379 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Foruten Bergen reddes det mye mat på Stord og i Øygarden.
I løpet av fem år har innbyggere i gamle Sogn og Fjordane fylke reddet 10 635 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Sogndal og Florø er det mange som redder mat.
Stasjoner i Sogndal og Florø samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Sogn og Fjordane-området.
Kaibosh vil finne en effektiv og rimelig metode for spesialtilpassing av briller til idrettsutøvere. Nå får bergenserne innovasjonsmidler fra DOGA.
I løpet av sju måneder har folk i Florø og Sogndal hentet mer enn 5000 pakker på lokale Circle K-stasjoner.
De vil henvise uleselige innholdsfortegnelser til historiens skraphaug. Nå mottar bergensbaserte CCE og Kolbrun retorikk designstøtte fra DOGA.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 21,2 millioner ganger i det som i dag er Vestland fylke.
Stasjonene i Bergen samlet inn aller mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i den sørlige delen av Vestland.
I løpet av sju måneder har innbyggere i den sørlige delen av Vestland hentet nesten 15 000 pakker på Circle K-stasjonene i området. Aller mest populært er tilbudet i Øygarden.
Sogndal, Luster og Aurland vil satse på turisme som tar hensyn til natur og lokalbefolkning. Nå mottar de tre kommunene støtte fra DOGA.
Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved 13 stasjoner i Bergen og resten av Hordaland-området.
Teknisk løsning ZEVS AS