presseticker

Skip to main content

Ingen i Norge drikker så mye kaffe på Circle K som kundene ved disse to Bergen-stasjonene.
Mens en Jølster-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Florø-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i nordre Vestland.
Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Bergen, Vaksdal og Vindafjord plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
Den spreke lokalbefolkningen i Skei sørger for at Aktiv mot kreft-stafetten rakk over 489 kilometer på sin ferd innom det nordlige Vestland. Dermed ble det satt ny stafettrekord.
På lørdag skal folk i Skei løpe og sykle for kreftsaken. De blir etappe nummer 17 på en fem uker lang stafett som går hele landet på langs og tvers.
Denne uken står NAF og Circle K klare i Florø, Jølster, Sande, Lavik og Nordfjordeid for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
De aller fleste vestlendinger er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Bano i Sandane vil bruke designmetodikk for å lage universelt utformede bad som både er pene og praktiske. Nå får de 600 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
På mandag og tirsdag til uken skal bergenserne løpe og sykle for kreftsaken. Byen huser etappe nummer 18 og 19 på en fem uker lang stafett som går hele landet på langs og tvers.
Både Bybanen, Høgskolen i Bergen, Brødrene Aa i Gloppen og Hardanger Bestikk på Voss er tidligere vinnere av Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i Vestland.
Han vil bygge et pilgrimanlegg på Selja som forener arkeologi, design, arkitektur, landbruk og pedagogikk. Nå belønnes Miguel Hernández Quintanilla med DOGA-merket nykommer.  
Teknisk løsning ZEVS AS