presseticker

Skip to main content

Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 44 000 Hordaland-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Næringsklyngen Maritime CleanTech, med tyngdepunkt i regionen mellom Bergen og Stavanger, mottar 580 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å gjøre cruisenæringen grønnere og smartere.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Vestlandet oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
Oslo: I seks år har Åsane-mannen vært en ustoppelig innovasjonspådriver i Kværner ASA. Nå er Frode Strand kåret til Årets IT-direktør.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Hordaland samlet inn mer enn 400 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Oslo: Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Vestlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Circle K Helleveien i Bergen samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Hordaland. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Hordaland kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Haukås i Bergen. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Automatstasjonene 1-2-3 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Hordaland. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, Circle K Automat.
Årslønnen til en leder i Hordaland ligger i snitt på 756 000 kroner. Bare ledere i Rogaland tjener mer, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Hele tre av ti innbygger på Vestlandet tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av åtte synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Teknisk løsning ZEVS AS