presseticker

Skip to main content

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Hedmark samlet inn mer enn en halv million kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Årslønnen til en leder i Hedmark ligger i snitt på 601 000 kroner. Dette er nesten fire prosent mer enn hva ledere i Oppland tjener, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Om lag hver fjerde innbygger på Østlandet tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av ti synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Hele 88 prosent av østlendinger tror brukt plastemballasje er et større miljøproblem enn matsvinn. Fasiten viser noe helt annet.
Er bilen din klar til å kjøre deg og familien din trygt til hytta denne påsken? Fredag og lørdag står NAF og Circle K klare til å hjelpe og veilede bilister ved fem stasjoner i Hedmark.
Samtlige ansatte ved Circle K Norges servicekontor i Oslo blir denne uken utplassert på stasjoner over hele landet for å hjelpe til med en storstilt ombyggingsdugnad. I Hedmark kommer dugnadsgjengen til stasjoner i Kongsvinger, Furnes, Hamar og Elverum.
Oslo: Orker ikke. Familien følger ikke opp. Vi mangler et godt system for kildesortering. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Østlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Nesten 100 år etter at han ble født er Torbjørn Bekken fra Elverum nominert til prisen Årets produkt under Innovasjonskraft 2018, for en stol han designet for 58 år siden.
Oslo: Minst én av tre østlendinger tar fri fra kildesortering når de er på hytta. – Miljøet tar ikke påskeferie, understreker Jaana Røine i Grønt Punkt Norge.
Fem av fylkets Circle K-stasjoner – Brumunddal, Vangsveien, Elverum, Stange og Trysil – kjemper mot matsvinn ved hjelp av appen Too Good To Go. For en billig penge kan stasjonskundene sikre seg «forundringsposer» med bagetter og bakervarer.
Oslo: Seks av kubbene og kartongene som ble trukket ut i Returkartonglotteriet 2017 kommer fra Hedmark. En kvinne fra Hamar vant til og med årets siste hovedpremie på 100 000 kroner.
Teknisk løsning ZEVS AS