presseticker

Skip to main content

I løpet av drøyt to år har Circle K-kunder i Hedmark reddet 5441 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. Aller flest måltider berges på Circle K Elverum.
Oslo: Ifølge prognosene kommer innbyggere i Hedmark til å handle for 2 milliarder kroner i julemåneden desember. Grønt Punkt Norge frykter at mye emballasje ender i peisen eller restavfallet.
Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Innlandet leveres 88 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Elverum, Hamar, Kongsvinger, Trysil og Furnes om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Hedmark.
Hele to av tre bileiere på Østlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Litt mer enn én av tre ledere og mellomledere i Hedmark mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er landets nest-laveste andel, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Nesten 100 000 hedmarkinger drikker kaffe hver dag. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær.
For andre år på rad har Circle K Elverum samlet inn mest av alle stasjonene i Norge til Rosa sløyfe-aksjonen. De tre siste årene har stasjonene i Hedmark samlet inn om lag 1,2 millioner kroner til brystkreftsaken.
Oslo: Magnor Glassverk tar med seg sine fineste glass og to lokale designere til Paris på fredag. De skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Alvdal, Kongsvinger, Hernes og Tangen for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Siw-Veronica Wolden fra Stange blitt håndplukket til årets kull.
Teknisk løsning ZEVS AS