presseticker

Skip to main content

Hele to av tre bileiere på Østlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Alvdal, Kongsvinger, Hernes og Tangen for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Siw-Veronica Wolden fra Stange blitt håndplukket til årets kull.
Mer enn 6 av 10 østlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Men også en annen, langt mer kontinental kaffedrikk vinner fram på Østlandet.
Circle K Elverum samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Norge. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Hedmark kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Skarnes. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Oslo: Litt mer enn én av tre ledere og mellomledere i Hedmark mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er landets nest-laveste andel, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Elverum, Hamar, Brumunddal og Stange 2420 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 15 000 Hedmark-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. I Hedmark og Oppland oppgir nesten ni av ti at de kildesorterer metallemballasje, den høyeste andelen i landet.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Hedmark samlet inn mer enn en halv million kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Teknisk løsning ZEVS AS