presseticker

Skip to main content

Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Innlandet leveres 88 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
For andre år på rad har Circle K Elverum samlet inn mest av alle stasjonene i Norge til Rosa sløyfe-aksjonen. De tre siste årene har stasjonene i Hedmark samlet inn om lag 1,2 millioner kroner til brystkreftsaken.
Oslo: Magnor Glassverk tar med seg sine fineste glass og to lokale designere til Paris på fredag. De skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Alvdal, Kongsvinger, Hernes og Tangen for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Siw-Veronica Wolden fra Stange blitt håndplukket til årets kull.
Mer enn 6 av 10 østlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Men også en annen, langt mer kontinental kaffedrikk vinner fram på Østlandet.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Elverum, Hamar, Kongsvinger, Trysil og Furnes om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Hedmark.
Hele to av tre bileiere på Østlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Litt mer enn én av tre ledere og mellomledere i Hedmark mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er landets nest-laveste andel, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Elverum, Hamar, Brumunddal og Stange 2420 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 15 000 Hedmark-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Teknisk løsning ZEVS AS