presseticker

Skip to main content

Furnes-stasjon får seks splitter nye elbilladere

  Publisert: 24.03.2021 08:46 - av  Henning Poulsen

NYE LADERE. Thomas Grauphaugen på Circle K E6 Furnes viser fram de flunkende nye elbilladerne. Foto: Circle K E6 Furnes

Langs E6 mellom Hamar og Brumunddal har Circle K satt opp seks nye hurtig- og lynladere. – Dette er det mange som er glade for, sier Trond Nyhus hos Circle K E6 Furnes.

Stasjonen kan nå tilby lading fra to 50 kW-ladere og fire 150 kW-ladere, og skal betjene både lokalmarkedet i Hamar-traktene så vel som trafikken langs E6.

 

– Vi er veldig fornøyde med å endelig få på plass et ladetilbud hos oss. Laderne er allerede godt i bruk, og kundene er fornøyde. Nå er jeg spent på hvordan bruken utvikler seg fremover, siden vi har en såpass strategisk beliggenhet langs E6, sier Trond Nyhus, som driver Circle K E6 Furnes.

 

Han forteller at det er mange elbiler rundt omkring i distriktet. I tillegg kommer det innom mange hytteeiere som stopper på Furnes på veien til og fra Sjusjøen

 

Firedobling av ladere

Nyhus understreker at de nye laderne er svært enkle i bruk, enten med appen Circle K Charge, ladebrikke eller ved skanning av QR-kode med mobilkameraet.

 

De nye laderne på Furnes er del av en stor nasjonal opprusting av ladetilbudet. I fjor sommer kunne Circle K Norge feire åpningen av hurtiglader nummer 500 i Norge. Laderne er fra Circle K samt samarbeidspartnerne IONITY, Tesla og Grønn Kontakt/Mer.

 

– I 2018 bestemte vi oss for å firedoble antall ladere innen sommeren 2020. Gjennom hardt arbeid, stor investeringsvilje fra selskapet og godt samarbeid med ladepartnerne våre har vi nådd målet vårt, sier produktsjef Maria Estenstad Friis.

 

Hun forteller at all strømmen som forbrukes og selges ved kjedens stasjoner kommer fra fornybare energikilder.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

NYE LADERE. Thomas Grauphaugen på Circle K E6 Furnes viser fram de flunkende nye elbilladerne. Foto: Circle K E6 Furnes

 

Kontaktpersoner:

* Circle K E6 Furnes, Trond Nyhus, mobil 97 54 38 75

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 24.03.2021 08:46
Teknisk løsning ZEVS AS