presseticker

Skip to main content

Oslo: Arkitekten bak Paris-avtalen, Tom Rivett-Carnac, er i Norge for å advare mot klimakynisme og dommedagstenking. Han kaller seg selv en sta optimist og peker på konkrete tiltak vi kan gjøre for å lykkes.
Disse fire bærekraftige prosjektene deler på mer enn to millioner kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Den norske teknologibedriften Bewi Energy har funnet en måte å spare olje- og gassindustrien for 100 000 tonn plastavfall årlig. Nå mottar de DOGA-merket for design og arkitektur
En barnesko som varer evig. Et kjøkken som kutter i matavfallet. En alge som du kan pakke maten i. Disse tre miljøprosjektene mottar nå om lag 1,5 millioner kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Ida Wressel og Nikolina Søgnen vil at byggebransjen skal velge lokalt tre. Atdhe Illyrian Belegu ønsker å transformere nedlagte kjøpesentre. Aurora Bratli Brunvoll har laget rasjoneringskort for å konkretisere klimakrisen. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
I en årrekke har Forsvarsbygg jobber med å rehabilitere tusenvis av hektar med gamle militærområder. Nå belønnes de med utmerkelsen DOGA-merket.
Høvik: Hvordan kan en storstilt nordisk satsing på offshorevind gjøres på naturens premisser? De neste månedene skal DNV finne svar på dette.
Høvik: DNV GL slår sammen forretningsområdene olje, gass og fornybar energi. Resultatet er verdens ledende uavhengige aktør innen energirådgiving og sertifisering.
Oslo: Aldri har oppslutningen rundt kildesortering av plastemballasje vært høyere enn de to siste månedene, viser en ny måling.
Designerne Ida Wressel og Nikolina Søgnen vil at byggebransjen skal velge lokalt tre. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
I en årrekke har Forsvarsbygg rehabilitert og tilbakeført hundrevis av kvadratkilometer med gamle skytebaner og øvelsesfelt. Nå er selskapet nominert til selve DOGA Hedersmerket.
Teknisk løsning ZEVS AS