presseticker

Skip to main content

Plankejens fra Fredrikstad lager plastløse byggesett til barn og voksne. Nå får selskapet utmerkelsen DOGA-merket.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære mer enn 400 000 elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Orker ikke. Har ikke tid. Klarer ikke holde orden på alle posene. Dette er blant favorittunnskyldningene når vi ikke kildesorterer avfallet vårt.
Oslo: Hele 86 prosent av oss tror brukt plastemballasje er et større miljøproblem enn matsvinn. Fasiten viser noe helt annet.
Norske stasjonskunder hindrer tusenvis av porsjoner med mat fra å ende opp i søpla. Hele 72 Circle K-stasjoner over hele landet kjemper mot matsvinn ved hjelp av Too Good To Go-konseptet.
Oslo: 109 privatpersoner, fem barnehager, fire skoler, et korps og et kulturhus deler på 1,6 millioner kroner fra årets Returkartonglotteri.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017.
Oslo: Om lag tre av ti nordmenn tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av ti synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Oslo: Minst én av tre nordmenn tar fri fra kildesortering når de er på hytta. – Miljøet tar ikke påskeferie, understreker Jaana Røine i Grønt Punkt Norge.
Oslo: Fra og med i år er det ikke lenger lov for bedrifter som produserer eller importerer emballerte varer å stå utenfor returordningen.
Oslo: Det er ikke bare artige dingser, stygge vaser og hjemmestrikkede sokker som skal pakkes opp 24. desember. Et forsiktig anslag fra Grønt Punkt Norge antyder at 60 000 tonn emballasje har funnet veien inn i norske hjem denne julen.
Teknisk løsning ZEVS AS