presseticker

Skip to main content

Oslo: Orker ikke. Har ikke tid. Klarer ikke holde orden på alle posene. Dette er blant favorittunnskyldningene når vi ikke kildesorterer avfallet vårt.
Oslo: Om lag tre av ti nordmenn tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av ti synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Oslo: Minst én av tre nordmenn tar fri fra kildesortering når de er på hytta. – Miljøet tar ikke påskeferie, understreker Jaana Røine i Grønt Punkt Norge.
Oslo: Fra og med i år er det ikke lenger lov for bedrifter som produserer eller importerer emballerte varer å stå utenfor returordningen.
Oslo: Det er ikke bare artige dingser, stygge vaser og hjemmestrikkede sokker som skal pakkes opp 24. desember. Et forsiktig anslag fra Grønt Punkt Norge antyder at 60 000 tonn emballasje har funnet veien inn i norske hjem denne julen.
Oslo: Norske vareprodusenter sliter med tilliten hos nesten halvparten av befolkningen, viser en ny måling. Eldre menn er de største emballasjeskeptikerne.
Oslo: Hele 86 prosent av oss tror brukt plastemballasje er et større miljøproblem enn matsvinn. Fasiten viser noe helt annet.
Norske stasjonskunder hindrer tusenvis av porsjoner med mat fra å ende opp i søpla. Hele 72 Circle K-stasjoner over hele landet kjemper mot matsvinn ved hjelp av Too Good To Go-konseptet.
Oslo: 109 privatpersoner, fem barnehager, fire skoler, et korps og et kulturhus deler på 1,6 millioner kroner fra årets Returkartonglotteri.
Oslo: Så mange som 1,8 millioner husholdninger sender til tider tilgriset plastemballasje til gjenvinning, viser en ny måling. Uvanen truer med å sause det til for den norske gjenvinningsinnsatsen.
Mens Handverk Forlag vil lære oss å bruke sansene våre for å kaste mindre mat, setter Oslos renovasjonsetat en ny standard for gjenbruksstasjoner i boligområder. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Teknisk løsning ZEVS AS