presseticker

Skip to main content

Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Østfold leveres 91 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
De siste tre årene har Circle K-stasjonene i Østfold samlet inn om lag 583 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Storebaug E-6
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Rygge, Askim, Moss, Fredrikstad og Ørje om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Østfold.
Maren Karlsen og Katrin Gjerdrum er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. Nå drømmer begge om å lede sin egen stasjon.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi sarpingene Jonas Norheim og Bendt Winge.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg, Rygge og Askim for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Spine Rescue fra Fredrikstad er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Norske kommuner får endelig én nasjonal veiviser for smartbyer. Erfaringer og kompetanse fra Fredrikstad skal være med på å forme fremtidens smartbysatsinger over hele landet.
Oslo: Sarping Jones Norheim er sterkt delaktig i at Northern vant prisen Årets eksportbedrift på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag.
Hele sju av ti bileiere i Østfold har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Mer enn halvparten av ledere og mellomledere i Østfold mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Teknisk løsning ZEVS AS