presseticker

Skip to main content

Mer enn 6 av 10 østlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Men også en annen, langt mer kontinental kaffedrikk vinner fram på Østlandet.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 25 000 Østfold-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Østlandet oppgir flere enn fire av fem at de kildesorterer metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Østfold samlet inn om lag 300 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Automatstasjonene 123 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Østfold. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, under en felles merkevare Circle K Automat.
Karoline Star tok ekstravakter på stasjon fordi hun tvilte på hva hun skulle bli. Nå har 23-åringen fullført Circle K Norges krevende talentprogram og fått lederstilling i selskapet.
Circle K E6-Rygge samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Østfold. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Østfold kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K E6-Rygge. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i Østfold ligger i snitt på 629 000 kroner, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Orker ikke. Familien følger ikke opp. Vi mangler et godt system for kildesortering. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Østlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
For åtte år siden satt Naveed Khalid Mahmood (28) på NAV og kunne ikke ett ord norsk. Nå har han nettopp fullført det krevende talentprogrammet til Circle K Norge og fått jobb som assisterende daglig leder.
Teknisk løsning ZEVS AS