presseticker

Skip to main content

De siste to årene har det gått med nesten fire tonn kaffebønner på Circle K Arkoveien i Kongsvinger. Det gjør Madeleine Ruud Rustad til Hedmark-traktenes kaffedronning.
Mens Circle K E6 Dombås har kvernet fem tonn kaffe de siste to årene, har mer enn seks tonn gått igjennom kverna på Circle K Strandtorget.
Circle K-stasjonene i Hedmark-området fikk inn 150 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Hamar-stasjonen Circle K Vangsveien samlet inn aller mest i distriktet.
Hadeland Glassverk er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Oppland-distriktet for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 2,1 millioner kroner til kreftsaken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Hedmark inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Circle K-stasjonene i Oppland-området fikk inn 190 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K E6 Dombås samlet inn aller mest i distriktet.
Circle K-stasjonene i Buskerud-området fikk inn 255 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Vik i Hole kommune samlet inn aller mest i Norge.
Flere av møbelikonene til Torbjørn Bekken (1919-2009) er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Oppland inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Et stjernelag av innovatører fra Valdres ønsker å revitalisere Vang ved å bygge en kraftfull sentrumsklynge på Klokkarhaugen. Nå går de til topps i Gnist.
Teknisk løsning ZEVS AS