presseticker

Skip to main content

Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Innlandet leveres 88 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Oppland samlet inn om lag 1,1 millioner kroner til brystkreftsaken. Best i fylket og tredje best på landsbasis i 2019: Circle K Dombås
Oslo: To søstre og gründere fra Lillehammer tar med seg en rekke av designproduktene til Paris. Her skal de representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet.
Oslo: Brav Norway fra Lillehammer vant prisen Årets merkevarebygger på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag.
Hele to av tre bileiere på Østlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten halvparten av ledere og mellomledere i Oppland mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Lillehammer, Gjøvik og Dombås om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Oppland.
Marie Bredesen er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. Nå drømmer hun om å lede sin egen stasjon – eller kanskje gjøre karriere på hovedkontoret.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi Brav Norway på Lillehammer og en møbelklassiker fra Dokka-designer Hans Brattrud.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Gjøvik, Lunner, Lillehammer, Jevnaker, Brandbu, Otta, Dombås og Vinstra for å gi råd om tryggere påskeutfart.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Raufoss, Gjøvik, Otta, Øyer og Lillehammer 2694 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Teknisk løsning ZEVS AS