presseticker

Skip to main content

Hadeland Glassverk er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
Flere av møbelikonene til Torbjørn Bekken (1919-2009) er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Oppland inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Et stjernelag av innovatører fra Valdres ønsker å revitalisere Vang ved å bygge en kraftfull sentrumsklynge på Klokkarhaugen. Nå går de til topps i Gnist.
I Gjøvik, langs riksvei 4, har Circle K satt opp fire nye hurtig- og lynladere. – Dette er det mange som er glade for, sier Thomas Hovda på Circle K Kallerud.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Oppland-distriktet solgt om lag 12 000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Oppland-distriktet for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 2,1 millioner kroner til kreftsaken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Hedmark inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Oslo: Magnor Glassverk mottok i går kveld en av designbransjens høyeste utmerkelser: Årets merkevarebygger. Samtidig gikk Klassikerprisen til møbelikonet Scandia, designet av Dokka-mannen Hans Brattrud (1933-2017).
Vang kommune ønsker å få mer liv i sentrum, og inviterer nå kreative hoder, hjerter og hender til å komme med forslag til hvordan det kan gjøres.
Den kalles en ledestjerne blant studentbyer. Nå har Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim vunnet selveste DOGA Hedersmerket.
Teknisk løsning ZEVS AS