presseticker

Skip to main content

I Gjøvik, langs riksvei 4, har Circle K satt opp fire nye hurtig- og lynladere. – Dette er det mange som er glade for, sier Thomas Hovda på Circle K Kallerud.
Vang kommune ønsker å få mer liv i sentrum, og inviterer nå kreative hoder, hjerter og hender til å komme med forslag til hvordan det kan gjøres.
Den kalles en ledestjerne blant studentbyer. Nå har Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim vunnet selveste DOGA Hedersmerket.
En studentby bygget av Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim har blitt et nasjonalt og internasjonalt foregangsprosjekt. Nå nomineres den til DOGA Hedersmerket.
De siste 12 månedene har kunder ved ni Circle K-stasjoner i Hedmark-distriktet kjøpt om lag 2600 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller mest mat reddes på Hamar.
Gudbrandsdalens Uldvarefabrik er nominert til Klassikerprisen for det ikoniske møbeltekstilet Hallingdal.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Oppland-distriktet solgt om lag 12 000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
Elias Olderbakk fra Hamar har designet 10 forslag til digitale tjenester for norske kommuner. Nå mottar han DOGA-merket nykommer.
Stovnertårnet i Oslo står på pilarer laget av bærekraftig limtre fra Moelven. Nå vinner landets lengste tårn Innovasjonsprisen for universell utforming i kategorien landskapsarkitektur.
De siste 12 månedene har kunder ved ni Circle K-stasjoner i Oppland-distriktet kjøpt om lag 3500 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller mest mat reddes i Raufoss.
Designindustrien har nominert glassverket i Magnor til Årets merkevarebygger. I tillegg er Vestre, som er i gang med å bygge en storslått fabrikk i Magnor-området, nominert til to priser.
Teknisk løsning ZEVS AS