presseticker

Skip to main content

De har i løpet av noen måneder etablert bærekraftig produksjon av designmøbler på Torpa i Nordre Land. Nå er Lunnheim på plass i New York sammen med landets fremste designbedrifter for å vise seg fram på gigantmessen ICFF.
De siste 15 årene har 10 bedrifter i Innlandet mottatt 3,8 millioner kroner i innovasjonsmidler fra DOGA. Nå skal ytterligere 11 millioner kroner sprøytes inn i norske bedrifter som vil bruke designdrevet innovasjon til å tenke nytt og forstå brukerne sine bedre.  
Lillehamringen Amar Bokhari står bak en storsatsing på rettferdige tekstiler. Jaren-produsenten Hapro har en nøkkelrolle i en norsk podkastsuksess. Nå vanker det DOGA-merket for design og arkitektur.
Mens en Lillehammer-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Ringebu-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i gamle Oppland fylke.
De aller fleste østlendinger er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Henrik Trøen i Alvdal og elverumsingen Karianne Nystuen på Hamar har fått plass i talentprogrammet til Circle K Norge. Nå skal begge igjennom en krevende toårig lederutdanning.
Denne påsken står NAF og Circle K klare i Kongsvinger, Elverum, Lillehammer, Bagn, Tynset, Vinstra, Otta og Dombås for å gjøre utfarten så trygg som mulig. – Vi har ingen å miste. Enkle grep gjør turen tryggere og hyggeligere, sier Kjetil Svenheim i Circle K.
På denne Alvdal-stasjonen kvernes det mest kaffe i Hedmark-området. Her får også folk flest mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge.
M8 Design i Kapp på Toten har bidratt med grafisk design til den spektakulære nye turstien Tretoppvegen i Fyresdal. Nå får prosjektet hederlig omtale fra DOGAs Innovasjonspris for inkluderende design.
Mjøsparken har blitt en inkluderende folkepark for hele Innlandet. Nå mottar prosjektet pris fra DOGA for sin landskapsarkitektur. Samtidig nomineres parken til selve hovedprisen, Innovasjonsprisen for inkluderende design.
Valdrisen Martin Sørensen har fått plass i talentprogrammet til Circle K Norge. Nå skal han igjennom en krevende toårig lederutdanning.
Teknisk løsning ZEVS AS