presseticker

Skip to main content

I løpet av fem år har innbyggere i gamle Oppland fylke reddet 24 206 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Raufoss og Lillehammer er det mange som redder mat.
I løpet av fem år har innbyggere i gamle Hedmark fylke reddet 18 646 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Hamar, Stange, Brumunddal og Elverum er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 29,7 millioner ganger i Oppland-området.
Stasjoner i Furnes, Hamar, Kongsvinger og Elverum samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Hedmark.
Hun begynte som ringevakt på den lokale bensinstasjonen samme dag hun ble konfirmert. Han tok nattevakter mens han gikk på håndverkslinja. Nå har Annikken Thommesen (20) fra Sør-Odal og Christian Bergseteren (23) fra Eidskog og Sør-Odal fått plass på Circle K Norges ettertraktede talentprogram.
I løpet av sju måneder har innbyggere i Hedmark hentet mer enn 21 000 pakker på Circle K-stasjonene i området. Aller mest populært er tilbudet i Trysil.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 20,6 millioner ganger i Hedmark-området.
Stasjoner i Lillehammer og Otta samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Oppland.
Victoria Granås ble headhuntet fra vaskejobb til stasjonskarriere. Nå har 22-åringen fra Bagn fått plass på Circle K Norges ettertraktede talentprogram.
Den prisvinnende Gran-designeren Ingrid Brandth får en sentral rolle i et innovasjonsprosjekt som vil erstatte skolær med fiskeskinn. Nå får prosjektet støtte fra DOGA.
I løpet av sju måneder har innbyggere i Oppland hentet mer enn 36 000 pakker på Circle K-stasjonene i området. Aller mest populært er tilbudet i Lillehammer og Sør-Fron.
Teknisk løsning ZEVS AS