presseticker

Skip to main content

Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Gjøvik, Lillehammer, Nord-Fron og Vågå plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Kongsvinger, Odalen, Ringsaker og Stange plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
Fremtidens Grue trenger et attraktivt kommunesenter og et bærekraftig arbeidsmarked. Et innovasjonsteam skal hjelpe kommunen med å finne nye løsninger.
Den spreke lokalbefolkningen på Otta og Vinstra sørger for at Aktiv mot kreft-stafetten rakk over 816 kilometer på sin vei gjennom Innlandet. To sterke rekorder ble satt.
Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Innlandet fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i fylket.
Alfa på Hadeland og Gudbrandsdalens Uldvarefabrik på Lillehammer hedres på designbransjens store dag. Samtidig feirer en samlet industri nyheten om en etterlengtet offentlig satsing på designeksport.
IDT Solutions fra Toten og Klosser Innovasjon på Hamar går sammen om å utvikle morgendagens operatørsentral. Nå får de 300 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Blant disse finner vi Jon Kristian Sagdalen (24), som allerede leder to stasjoner ved Lillehammer og Øyer.
Onsdag og torsdag denne uken skal folk i Otta og Vinstra løpe og sykle for kreftsaken. Dette er etappe nummer 15 og 16 på en fem uker lang stafett som går hele landet på langs og tvers.
Den toneangivende møbelprodusenten Vestre hedres på designbransjens store dag. Samtidig feirer en samlet industri nyheten om en etterlengtet offentlig satsing på designeksport.
Hvem vinner designbransjens høythengende priser denne uken? Hadeland Glassverk, Alfa og Gudbrandsdalens Uldvarefabrik samt Thorbjørn Anderssen fra Gjøvik er blant de nominerte.
Teknisk løsning ZEVS AS