presseticker

Skip to main content

I en årrekke har Forsvarsbygg på Hamar rehabilitert og tilbakeført hundrevis av kvadratkilometer med gamle skytebaner og øvelsesfelt. Nå er selskapet nominert til selve DOGA Hedersmerket.
Totalt 18 heldige vinnere fra Hedmark og Oppland delte på 180 000 kroner fra Returkartonglotteriet 2019. Blant vinnerne finner vi to skoler, én barnehage, et servicesenter og en frivillighetssentral.
Oslo: Ifølge prognosene kommer innbyggere i Oppland til å handle for 2 milliarder kroner i julemåneden desember. Grønt Punkt Norge frykter at mye emballasje ender i peisen eller restavfallet.
Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Innlandet leveres 88 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Lillehammer, Gjøvik og Dombås om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Oppland.
Marie Bredesen er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. Nå drømmer hun om å lede sin egen stasjon – eller kanskje gjøre karriere på hovedkontoret.
I løpet av drøyt to år har Circle K-kunder i Oppland reddet 5991 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. Aller flest måltider berges på Circle K Raufoss.
Nesten 95 000 opplendinger drikker kaffe hver dag. Mange bruker såkalte kaffeavtalekopper.
De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Oppland samlet inn om lag 1,1 millioner kroner til brystkreftsaken. Best i fylket og tredje best på landsbasis i 2019: Circle K Dombås
Oslo: To søstre og gründere fra Lillehammer tar med seg en rekke av designproduktene til Paris. Her skal de representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet.
Oslo: Brav Norway fra Lillehammer vant prisen Årets merkevarebygger på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag.
Teknisk løsning ZEVS AS