presseticker

Skip to main content

Pakkevolumet opp med 30 prosent i koronatiden:
Hele 11 Circle K-stasjoner i Innlandet har inngått en pakkeavtale med logistikkaktøren Helthjem. Samtidig bestiller hjembundne nordmenn stadig flere pakker.
De siste seks årene har nyskapingsprosjekter i Innlandet mottatt mer enn 2,7 millioner kroner i støtte fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP). Nå kan virksomheter i fylket igjen søke om innovasjonsmidler.
Kulturdepartementet og Design og arkitektur Norge ønsker flere kandidater fra Innlandet til Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå utvider de nominasjonsfristen med én måned.
På Østlandet er oppslutningen rundt kildesortering av plastemballasje rekordhøy, viser en ny måling.
Holmen Crisp har skapt en serie med glutenfritt mel som er både nostalgisk og moderne. Forsvarsbygg på Hamar jobber med å rehabilitere tusenvis av hektar med gamle militærområder. Nå får begge utmerkelsen DOGA-merket.
Totalt 18 heldige vinnere fra Hedmark og Oppland delte på 180 000 kroner fra Returkartonglotteriet 2019. Blant vinnerne finner vi to skoler, én barnehage, et servicesenter og en frivillighetssentral.
En avtale mellom Circle K Norge og DHL Express gjør at privatpersoner nå kan hente pakker ved stasjoner over hele landet. Sju stasjoner på Innlandet er med på avtalen.
Ni år etter at Innovasjonsprisen for universell utforming ble delt ut for første gang, står Innlandet fremdeles uten en eneste pris. Nå etterlyser Kulturdepartementet og Design og arkitektur Norge (DOGA) flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, bygg og omgivelser fra Innlandet.
DOGA Hedersmerket 2020 går til det vidstrakte landskapsprosjektet til Forsvarsbygg.
I en årrekke har Forsvarsbygg på Hamar rehabilitert og tilbakeført hundrevis av kvadratkilometer med gamle skytebaner og øvelsesfelt. Nå er selskapet nominert til selve DOGA Hedersmerket.
I løpet av drøyt to år har Circle K-kunder i Oppland reddet 5991 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. Aller flest måltider berges på Circle K Raufoss.
Teknisk løsning ZEVS AS