presseticker

Skip to main content

I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Lillehammer, Gjøvik og Dombås om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Oppland.
Oslo: To søstre og gründere fra Lillehammer tar med seg en rekke av designproduktene til Paris. Her skal de representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet.
Oslo: Brav Norway fra Lillehammer vant prisen Årets merkevarebygger på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag.
Hele to av tre bileiere på Østlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten halvparten av ledere og mellomledere i Oppland mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Mer enn 6 av 10 østlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Men også en annen, langt mer kontinental kaffedrikk vinner fram på Østlandet.
Marie Bredesen er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. Nå drømmer hun om å lede sin egen stasjon – eller kanskje gjøre karriere på hovedkontoret.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi Brav Norway på Lillehammer og en møbelklassiker fra Dokka-designer Hans Brattrud.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Gjøvik, Lunner, Lillehammer, Jevnaker, Brandbu, Otta, Dombås og Vinstra for å gi råd om tryggere påskeutfart.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Raufoss, Gjøvik, Otta, Øyer og Lillehammer 2694 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 15 000 Oppland-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Teknisk løsning ZEVS AS