presseticker

Skip to main content

Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Innlandet fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i fylket.
Den toneangivende møbelprodusenten Vestre hedres på designbransjens store dag. Samtidig feirer en samlet industri nyheten om en etterlengtet offentlig satsing på designeksport.
Hvem vinner designbransjens høythengende priser denne uken? Hadeland Glassverk, Alfa og Gudbrandsdalens Uldvarefabrik samt Thorbjørn Anderssen fra Gjøvik er blant de nominerte.
Denne uken står NAF og Circle K klare i Lillehammer, Gjøvik, Otta, Dombås, Vinstra, Bagn og Vågå for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
Vestre har bygget en ultramoderne, bærekraftig fabrikk i Eidskog kommune. Nå er de nominert til DOGA Hedersmerket.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Oppland-området. Siden høsten 2020 har selskapet servert hele 135 321 pizzaenheter her. Og ingen steder i Norge fortæres det mer pizza enn i Otta.
Alfa på Hadeland og Gudbrandsdalens Uldvarefabrik på Lillehammer hedres på designbransjens store dag. Samtidig feirer en samlet industri nyheten om en etterlengtet offentlig satsing på designeksport.
Hvem vinner designbransjens høythengende priser denne uken? Vestre, som nylig har bygget en hypermoderne møbelfabrikk i Eidskog, er blant de nominerte.
Denne uken står NAF og Circle K klare i Hernes, Furnes, Kongsvinger, Koppang og Tynset for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Hedmark-området. Siden høsten 2020 har selskapet servert 79 013 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Alvdal.
En universelt utformet sti og en oppsiktsvekkende gangbro styrker reiselivet i Lom, beskytter naturen og åpner høyfjellet for alle. Nå hedres Jotunheimens innfallsport med DOGA-merket for design og arkitektur.
Teknisk løsning ZEVS AS