presseticker

Skip to main content

Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Nord-Norge leveres 85 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Finnmark samlet inn om lag 307 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Hesseng
Mer enn tre av fem bileiere i Nord-Norge har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten to av fem ledere og mellomledere i Finnmark mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Ramona Salo Myrseth har designet en kleskolleksjon som setter samisk kultur i en moderne og global kontekst. Nå får hun utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 6000 Finnmark-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Vadsø, Alta, Lakselv og Hesseng om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Finnmark.
Denne torsdagen og fredagen står NAF og Circle K klare i Alta, Karasjok, Rypefjord, Lakselv og Hesseng for å gi råd om tryggere påskeutfart.
I 2018 reddet kunder ved Circle K Alta 391 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere Finnmark-stasjoner i kampen mot matsvinn.
Mer enn 6 av 10 nordlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Det viser en ny undersøkelse.
Circle K Hesseng samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Finnmark. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Teknisk løsning ZEVS AS