presseticker

Skip to main content

Vekst for Steria

  Publisert: 29.10.2007 07:00 - av  Henning Poulsen
Oslo: Det europeiske it-konsulentselskapet Steria har en omsetningsvekst på 5,4 prosent i årets tre første kvartaler. Totalt har konsernet omsatt for nærmere 7,4 milliarder kroner hittil i år.

– I Norge leverer vi de beste resultatene i selskapets historie, og vi har heller aldri rekruttert så mange mennesker før, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Steria AS. Omsetningen økte med sterke 15 prosent i løpet årets første 9 måneder, og bunnlinjen viser svært gode takter. Totalt har selskapet rekruttert mer enn 100 nye medarbeidere, og virksomheten teller i dag 355 mennesker i Norge.

 

Internasjonalt er det Tyskland som driver mye av veksten - der har selskapet opplevd en organisk omsetningsvekst på 14,6 prosent sammenliknet med tilsvarende periode i fjor. Blant de resterende landene er økningen størst i Norge, Danmark og Belgia.

 

Den største veksten skjer i forretningsområdene for systemintegrasjons- og konsulenttjenester, som har økt med 6,9 prosent hittil i år for Steria Group. Selskapets drifts - og outsourcingstjenester fikk en omsetningsvekst på 3,5 prosent.

 

Etter oppkjøpet av det britiske outsourcingselskapet Xansa har Steria med et jafs blitt nesten dobbelt så store, og med Xansas 5000 medarbeidere i India er selskapet også blitt en av de virkelig store aktørene innenfor offshoring.

 

Totalt teller i dag Steria mer enn 18 000 ansatte fordelt på 16 land.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, administrerende direktør Kjell Rusti, mobil 908 26 026

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er et av de ledende europeiske it-konsulentselskapene, nå med mer enn 18 000 medarbeidere i 16 land, inkludert 355 medarbeidere i Norge. Selskapet hadde en konsolidert omsetning på 14,6 milliarder kroner i 2006. Bransjer hvor Steria står spesielt sterkt omfatter offentlig sektor, forsvar og politi, finans, telekom, transport og varehandel. Hovedtjenester er: rådgivning, systemintegrasjon og drift.

Det betyr at vi bistår med alt fra forretnings- og it-rådgivning til prosjektledelse, systemutvikling og infrastrukturleveranser til driftsstøtte og vedlikeholdsservice. For mer informasjon: www.steria.no


Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.10.2007 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS