presseticker

Skip to main content

Tre nye Forsvaret-avtaler til Sopra Steria

  Publisert: 05.12.2016 07:20 - av  Henning Poulsen

TREFFSIKKER. Ragnhild Hauge konstaterer at Sopra Steria har demonstrert evne til å levere ende-til-ende-tjenester innen forsvarssektoren. Foto: Hanne Kristine Fjellheim

Oslo: Forsvaret har inngått tre rammeavtaler med konsulentselskapet Sopra Steria.

De tre avtalene omhandler strategisk rådgivning, strategisk IKT og prosjektledelse og -støtte. Brukere av rammeavtalen er Forsvarsdepartementet med alle underliggende etater, inkludert Forsvaret.

 

Flere selskaper har kvalifisert seg til å levere på de tre rammeavtalene, men Sopra Steria ble innstilt på førsteplass på de to strategiske avtalene, og på andreplass på avtalen om prosjektledelse og prosjektstøtte.

 

– Forsvaret gjennomfører til enhver tid prosjekter med til dels høy kompleksitet og stor variasjon. Vi har vunnet disse avtalene fordi vi har klart å demonstrere at vi har kunnskap og erfaring på en rekke områder, deriblant innen strategisk omstilling og etablering av sourcingstrategier, sier Ragnhild Hauge, direktør for forretningsutvikling i Sopra Steria.

 

Samarbeidet mellom forsvarssektoren og Sopra Steria har nå strukket seg over mer enn 10 år og en rekke fagfelt. I fjor vant konsulentselskapet for tredje gang på rad en kontrakt om å levere utviklingstjenester til forvaltning av Forsvarets sikre IKT-plattformer.

 

– Gjennom vårt langsiktige samarbeid har vi bygget opp omfattende kjennskap til Forsvarets teknologi, prosesser og organisasjon – og ikke minst innsikt og forståelse for deres særpreg og kultur. Det gir oss betydelig tyngde i forsvarsindustrien, sier Hauge.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

TREFFSIKKER. Ragnhild Hauge konstaterer at Sopra Steria har demonstrert evne til å levere ende-til-ende-tjenester innen forsvarssektoren. Foto: Hanne Kristine Fjellheim

 

 

Kontaktpersoner:

* Sopra Steria, Director Marketing and Communication Scandinavia, Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

* Sopra Steria, Director Business Development, Defence Sector Scandinavia, Ragnhild Hauge, mobil 911 65 016

 

 

Om Sopra Steria

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap med en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 39 000 medarbeidere i 20 land, og hadde proformaomsetning på 34 milliarder kroner i 2015.

 

I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.

 

Les mer på www.soprasteria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 05.12.2016 07:20
Teknisk løsning ZEVS AS