presseticker

Skip to main content

Stor it-avtale i Sverige

  Publisert: 30.01.2009 07:00 - av  Henning Poulsen
Den statseide svenske virksomheten ALMI Företagspartner setter ut all it-virksomhet til Steria. Verdien på kontrakten er i overkant av 60 millioner norske kroner.

Avtalen går over en treårsperiode og omfatter 450 brukere, og skal øke driftsikkerheten og tilgjengeligheten i ALMI.

 

Steria får et helhetsansvar for hele ALMIs it-behov, og dekker alt fra forvaltning til drift og support og it-utviklingsprosjekter. Den sentrale infrastrukturen skal gjøres om for å bli mer effektiv, og samtlige brukere på ALMIs 43 kontorer rundt omkring i Sverige får en ny standardisert arbeidsplasstjeneste.

 

– Vi gjør dette for å redusere sårbarheten og sikre kostnadseffektivitet. Vi regner med at virksomheten vil få tilpasset, brukervennlig og kostnadseffektiv støtte både på kort og lang sikt, sier Anna Hallberg, viseadministrerende direktør for ALMI.

 

ALMI er et statseid selskap som fremmer utviklingen av konkurransedyktige små og mellomstore bedrifter i Sverige.

(Pressenytt)

 

Kontaktperson:

* Steria Sverige, informasjonssjef Ingrid Reinli, tlf. (+46) 08-622 42 25

 

 

Dette er Steria:

Steria er blant de 10 største it-konsulentselskapene i Europa, med 20 000 medarbeidere i 16 land, inkludert 385 medarbeidere i Norge. Hovedtjenester er rådgivning, systemintegrasjon og drift. For mer informasjon: www.steria.no

 


Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.01.2009 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS