presseticker

Skip to main content

Stor bærekraftsrangering: Sopra Steria i toppsjiktet

  Publisert: 06.02.2023 11:08 -

BEST I KLASSEN: Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria, er svært fornøyd med anerkjennelsen fra PAC Innovation Radar. Foto: Sopra Steria

Sopra Steria er kåret til «best i klassen» i Europa på konsulenttjenester innen bærekraft.

«PAC Innovation Radar» står bak kåringen, som vurderer IT-service- og softwareselskaper over hele Europa. Sopra Steria er kåret som best i klassen innen bærekraftsrelaterte konsulenttjenester.

 

– Dette gjør oss stolte, og vi vil fortsette å kjempe for en bærekraftig, digital utvikling. Det er avgjørende at digitalisering og grønn omstilling går hånd i hånd, sier administrerende direktør i Sopra Steria, Kjell Rusti.

 

– Denne anerkjennelsen fra PAC Innovation Radar bekrefter at vi er i toppsjiktet innen innovasjon, bærekraft og digitalisering.

 

Markedet vil ha dobbel omstilling

Rangeringen bygger på at Sopra Steria har markert seg positivt ved å ha

* påvirket grønn omstilling i hele Europa

* et internasjonal ende-til-ende tjenestetilbud tverrfaglig kompetanse

* intelligente verktøy, modeller og rammeverk

* betydelige og viktige referanser

 

Sopra Steria har de siste årene tatt en rekke grep for å bli en enda sterkere partner for sine kunder innen bærekraftsaspektet. I 2022 ble blant annet Footprint, et selskap bestående av noen av Norges fremste rådgivere innen bærekraft og grønn omstilling, en del av Sopra Steria. Det har akselerert tjenestetilbudet betraktelig.

 

– Vi ser at markedet har behov for det vi kaller «dobbel omstilling». Det vil si at de skal dekke ESG-spekteret, med spesielt fokus på grønn omstilling, samtidig som de skal gjøre virksomheten digital. Vi har ledende ekspertise innen begge felt, og dette gjør oss unike i markedet, sier Rusti.

 

Blant de best posisjonerte

PAC Innovation Radar bekrefter det Rusti sier, da de skriver i sin begrunnelse fra rangeringen at selskaper som utvikler digitale løsninger spiller en sentral rolle i avkarboniseringen av hele økonomien.

 

Dina Capelle, senior markedsanalytiker i PAC, sier at Sopra Steria nå er svært godt posisjonert:

 

– Ved å være rangert som "Best in Class", er Sopra Steria blant de best posisjonerte til å hjelpe europeiske selskaper. Det vil minske kundenes miljøpåvirkning og integrere en bærekraftig utvikling i driftsmodellene deres.

 

 

Bildetekst:

BEST I KLASSEN: Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria, er svært fornøyd med anerkjennelsen fra PAC Innovation Radar. Foto: Sopra Steria

 

 

Kontaktperson:

* Sopra Steria i Norge, markeds- og kommunikasjonsdirektør Kristin Blix-Elton, mobil 97 02 86 16, epost kristin.blix-elton@soprasteria.com

 

Om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste seks årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap.

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Sopra Steria har 50 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 4,7 milliarder i 2021.

I Norge sørger 3000 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2021.

I Norge har Sopra Steria kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Drammen, Bergen, Kristiansand, Fredrikstad, Hamar og Tromsø.

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Kjell Rusti_liggende format.jpg 4,16 MB (5532x3688)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 06.02.2023 11:08
Teknisk løsning ZEVS AS