presseticker

Skip to main content

Steria styrker seg på marked

  Publisert: 22.01.2014 07:30 - av  Henning Poulsen

Kristin Blix-Elton går inn i Sterias ledergruppe og får hele Skandinavia som ansvarsområde i sin rolle som markeds- og kommunikasjonsdirektør. Foto: Hanne Kristine Fjellheim

Oslo: Kristin Blix-Elton (46) skal gi markedsarbeidet i Steria et nytt løft. Hun har bakgrunn fra Tandberg og REC, og blir markeds- og kommunikasjonsdirektør for hele Skandinavia.

– Kristin har vært en viktig del av Tandbergs reise fra et lite, norsk teknologiselskap til en verdensledende aktør, og har også spennende erfaring fra REC. Hun skal hjelpe oss med å realisere vår strategi fram mot 2017, som innebærer styrking av merkevaren og økt satsing på privatmarkedet, sier administrerende direktør Kjell Rusti.

 

Kristin Blix-Elton får hele Skandinavia som ansvarsområde i sin rolle som markeds- og kommunikasjonsdirektør, og blir del av selskapets ledergruppe. Hun overtar stillingen etter Anders Lindgren, som fortsetter som markedssjef i Steria.

 

Kultur for kunnskapsdeling

– Dette er en utfordring jeg gleder meg til å ta tak i. Steria har oppnådd solid vekst i Norge de siste ti årene, og er inne på en rekke komplekse og krevende transformasjonsprosjekter av stor samfunnsbetydning. Bedriften har stort potensial for videre vekst, både i offentlig og privat sektor i Norge og spesielt Sverige og Danmark. Vi skal oppnå synergier på tvers av landegrensene og styrke merkevaren i alle land. Det ligger enorme mengder kompetanse og erfaring i organisasjonen, med en uttalt kultur for å dele kunnskap, sier Blix-Elton.

 

Hun har jobbet med markedsføring, kommunikasjon og forretningsutvikling i en årrekke. Både i REC og Tandberg hadde Blix-Elton internasjonalt lederansvar.

(Pressenytt)

 

Kontaktperson:

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

 

 

Bildetekst:

Kristin Blix-Elton går inn i Sterias ledergruppe og får hele Skandinavia som ansvarsområde i sin rolle som markeds- og kommunikasjonsdirektør. Foto: Hanne Kristine Fjellheim

 

Dette er Steria:

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer transformasjonstjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 15 land og teller mer enn 20 000 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre Tollvesenet, DNB, Statens Pensjonskasse, NAV, Skatteetaten, Posten, Statens vegvesen, Telenor og Forsvaret.

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak _MG_1799 copy.JPG 42,99 kB (3888x2592)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 22.01.2014 07:30
Teknisk løsning ZEVS AS