presseticker

Skip to main content

Steria skal modernisere Hamburg

  Publisert: 21.02.2013 07:05 - av  Stefan Thorsteinsen

BEDRE OVERSIKT: Dagens komplekse it-løsninger som Hamburg benytter seg av skal erstattes av et mer transparent og brukervennlig system. Foto: San Andreas/Creative Commons

 

Oslo: It-konsulentselskapet Steria har inngått en treårig avtale om å modernisere byens kommunale budsjettsystemer.

Avtalen med Steria er del av Hamburgs moderniseringsplan for å skape bedre oversikt og økt effektivitet. Systemet skal være på plass innen 2015, og Steria skal stå for design, testing og integrering før styringen av systemet overleveres til Hamburg.

 

Budsjettsystemet skal brukes av byens 10 departementer, over sju forskjellige distrikter og i flere etater. Ifølge prosjektleder Michael Ritter i Steria Mummert skal dagens komplekse it-løsninger erstattes av et mer transparent og brukervennlig system tilpasset nye krav og behov.

 

Steria har siden 2004 levert konsulent- og it-tjenester til den nordtyske byen.

(Pressenytt)

BEDRE OVERSIKT: Dagens komplekse it-løsninger som Hamburg benytter seg av skal erstattes av et mer transparent og brukervennlig system. Foto: San Andreas/Creative Commons

Kontaktperson:

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller omkring 19 800 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre Tollvesenet, DNB, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 21.02.2013 07:05
Teknisk løsning ZEVS AS