presseticker

Skip to main content

Steria runder 1000 ansatte i Norge

  Publisert: 25.08.2014 07:30 - av  Henning Poulsen

– Vi vokser organisk og i takt med at vi vinner stadig flere store og krevende oppdrag både i privat og offentlig sektor, sier Kjell Rusti, administrerende direktør for Steria i Norge. Her omringet av noen hundre kolleger utenfor Oslo-kontorene. Foto: Hanne Kristine Fjellheim

Oslo: Denne uken tropper medarbeider nummer 1000 opp i lokalene til Steria Norge. Konsulentselskapet har doblet antall ansatte i løpet av tre år.

– Dette er selvfølgelig en betydelig milepæl for oss og stor stas for alle som jobber i Steria. Vi vokser organisk og i takt med at vi vinner stadig flere store og krevende oppdrag både i privat og offentlig sektor, sier Kjell Rusti, administrerende direktør for Steria i Norge.

 

I 2013 omsatte Steria for nærmere 1,2 milliarder kroner i Norge. Rusti bekrefter at selskapet ligger an til å vokse med omkring 20 prosent også i 2014.

 

– Vi regner med å omsette for nær 1,5 milliarder i år, sier Kjell Rusti, som har ledet Steria Norge siden 1998.

 

– Siden den gang har vi hatt jevn og sunn vekst, bygget oss opp på mange nye kompetanseområder og skaffet oss en svært solid kundeportefølje. Dette har vi klart takket være et solid faglig fundament, dyktige medarbeidere, et godt omdømme og gode referanser, sier Rusti.

 

Tidligere i år ble det klart at Steria og det franske konsulentselskapet Sopra er i fusjonssamtaler. Rusti bekrefter at prosessen rundt fusjonen går etter planen. Det sammenslåtte selskapet vil omsette for 3,1 milliarder euro og ha 36 000 medarbeidere.

 

– Sammenslåingen vil skape en betydelig aktør på det europeiske konsulentmarkedet. Vi berøres ikke direkte av fusjonen i Norge, siden Sopra ikke har aktivitet i Skandinavia. Imidlertid har de to selskapene komplementære tjenester og en sterk kompetansedelingskultur, noe som vil gagne også vår norske kunder, sier Rusti.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKS

Dette er Steria:

Steria er et internasjonalt konsulentselskap med 20 000 medarbeidere i 16 land som jobber med forretnings- og it-rådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. I Norge sørger 1000 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,2 milliarder kroner. Steria leverer tjenester til mange av Norges største virksomheter, deriblant, Avinor, Canal Digital, Det norske oljeselskap, DNB, Flytoget, Forsvaret, Helse Sør-Øst, Husbanken, Jernbaneverket, KLP, Kværner, Leger Uten Grenser, Lånekassen, NAV, NorgesGruppen, NSB, Oslo kommune, PGS, Politiet, Posten, Protector, Reitangruppen, Ruter, Schibsted, Skatteetaten, SpareBank 1, Statens innkrevingssentral, Statens Pensjonskasse, Statens vegvesen, Statkraft, Statnett, Storebrand, Sykehuspartner, Telenor, Tollvesenet, Trondheim kommune, UDI og Vinmonopolet.

Mer informasjon på www.steria.no

 

Dette er Sopra:

Sopra er et ledende, internasjonalt konsulentselskap som leverer rådgivning, it-tjenester og programvareutvikling. Selskapet omsatte for over 1,3 milliarder euro i 2013 og har omlag 16 000 medarbeidere i Europa. Hovedkontoret ligger i Frankrike.

Mer informasjon på www.sopra.com

 

 

Kontaktperson:

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

 

Bildetekst:

– Vi vokser organisk og i takt med at vi vinner stadig flere store og krevende oppdrag både i privat og offentlig sektor, sier Kjell Rusti, administrerende direktør for Steria i Norge. Her omringet av noen hundre kolleger utenfor Oslo-kontorene. Foto: Hanne Kristine Fjellheim

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Kjell Rusti blant Sterianerne.JPG 80,63 kB (5760x3840)

Last ned Sterias internasjonale halvårsrapport her.


Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 25.08.2014 07:30
Teknisk løsning ZEVS AS