presseticker

Skip to main content

Steria gir førstehjelp til Trondheim kommune

  Publisert: 23.04.2012 07:30 - av  Henning Poulsen

– Vi har levert to anbud og har vunnet begge. Den nye kontrakten blir viktig for utviklingen av kundesenteret i Steria, sier Trygve Solem, direktør for forretningsutvikling i Steria. Foto: John Hughes

Oslo: Steria har vunnet nok en kontrakt med Trondheim kommune. It-konsulentselskapet skal levere førstelinjesupport til en anslått verdi av 40 millioner kroner.

– Vi skal yte førstelinjesupport for 13 500 sluttbrukere på applikasjoner, desktoptjenester, kommunikasjonstjenester og telefoni, sier Trygve Solem, direktør for forretningsutvikling i Steria.

 

– Steria var en tydelig vinner på denne kontrakten, og vi skal nå flytte servicedesken over til Steria før påske. Det blir spennende å se hvor godt Steria får til samarbeidet mellom sine ansatte i Trondheim og Oslo. Dovrefjell har i mange sammenhenger vist seg å være en barriere. Jeg tror de klarer det, uttaler Harald Moe, it-sjef i Trondheim kommune.

 

Kontrakten varer i to år med opsjon på to års forlengelse. Trygve Solem understreker at Steria ikke bare skal være en tradisjonell helpdesk, men også levere fortløpende styringsinformasjon til it-ledelsen i kommunen.

 

Satser i Trondheim

I løpet av 2011 har Steria bygget opp et sterkt miljø i Trondheim, og Solem er fornøyd med uttellingen selskapet har hatt på anbud til kommunen. – Vi har levert to anbud og har vunnet begge. Den nye kontrakten blir viktig for utviklingen av kundesenteret i Steria, forteller han.

 

I fjor vår vant selskapet en applikasjonsavtale for drift av kommunens omkring 250 fagprogrammer de neste fem årene – til en verdi av omkring 155 millioner kroner. Datoen for å flytte applikasjonene ble satt til 15. desember i fjor, en såpass tøff frist at kommunen lovet å kjøpe blomster til it-konsulentene dersom den ble overholdt. Det gjorde den, og buketten ble overrukket Steria på nyåret.

(Pressenytt)

 

 

 

Mer informasjon i it-bloggen til Harald Moe:

http://blogg.trondheim.kommune.no/it-sjefen/2012/01/13/flytting-av-var-applikasjonsdrift-til-steria/

http://blogg.trondheim.kommune.no/it-sjefen/2012/01/12/vi-har-valgt-leverandorer-pa-2-nye-kontrakter/

 

 

Kontaktpersoner:

* Steria, direktør for forretningsutvikling Trygve Solem, mobil 917 27 000

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Bildetekst:

– Vi har levert to anbud og har vunnet begge. Den nye kontrakten blir viktig for utviklingen av kundesenteret i Steria, sier Trygve Solem, direktør for forretningsutvikling i Steria. Foto: John Hughes

 

Dette er Steria:

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller omkring 20 000 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre Tollvesenet, DNB, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Trygve Solem Steria AS_12.JPG 2,52 MB (2848x4288)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 23.04.2012 07:30
Teknisk løsning ZEVS AS