presseticker

Skip to main content

Steria får gull i samhandling

  Publisert: 01.06.2011 07:20 - av  Henning Poulsen

STRATEGISK: – Dette er ekstremt viktig for vår satsing på samhandling i Norge, sier Erlend Johannessen, fagansvarlig og faggruppeleder for Unified Communications i Steria. Foto: Steria

Oslo: It-konsulentselskapet Steria er nå den ene av kun to aktører i Norge som har mottatt de ettertraktede Microsoft-sertifiseringene ”UC Gold Competency Partner” og ”Certified Voice Partner”.

– Dette er ekstremt viktig for vår satsing på samhandling i Norge. Det har hele tiden vært et viktig strategisk mål for oss å motta disse sertifiseringene, sier Erlend Johannessen, fagansvarlig og faggruppeleder for Unified Communications i Steria.

 

Som sertifisert partner får Steria blant annet tilgang på salgs-, markeds- og tekniske ressurser fra Microsoft, samt tilgang til verktøyet ”Unified Communications Learning” og intern bruksrett til relaterte Microsoft-løsninger.

 

Johannessen forteller at sertifiseringene er viktige for Steria på flere områder: – I kundeforespørsler kan det være krav til spesifikk kompetanse hos leverandør, og vi viser nå ovenfor kundene at vi er en Microsoft partner som er godkjent og sertifisert for å implementere deres samhandlingsløsninger. Dessuten er det ikke minst viktig for oss å synliggjøre vår satsing på Unified Communication overfor Microsoft, sier han.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, fagansvarlig/faggruppeleder Erlend Johannessen, mobil 982 18 628

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller omkring 19 800 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre Tollvesenet, DnB NOR, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Erlend Johannessen.jpg 13,96 kB (2848x4139)
Bilde - vedlegg til sak Microsoft UC_Gold_Logo.jpg 1,67 kB (2179x738)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 01.06.2011 07:20
Teknisk løsning ZEVS AS