presseticker

Skip to main content

Steria beregner belgisk skatt

  Publisert: 18.01.2007 07:00 - av  Henning Poulsen
Oslo: Finansdepartementet i Belgia har inngått en avtale med Steria om å levere et system for beregning og registrering av belgisk personskatt.

– Avtalen går over seks år, og er et ledd i en omfattende modernisering av det belgiske finansdepartementet. Den nåværende applikasjonen som brukes for beregning av personskatt er 20 år gammel, og overmoden for utskiftning, sier Anders Lindgren, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Steria Norge.

 

Steria i Belgia står som hovedleverandør, mens Deloitte og Software AG også er med på avtalen. Totalt er kontrakten verdt rundt 25 millioner kroner, og systemet vil være på plass fra og med skatteåret 2008.

 

– Den nye applikasjonen vil effektivisere den årlige gjennomgangen av innsendte selvangivelser. Dessuten vil den gjøre det lettere å forholde seg til eventuelle fremtidige skatteendringer, forteller Lindgren. I avtalen ligger også vedlikehold, opplæring og dokumentasjon.

(Pressenytt)

 

Kontaktperson:

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er et av de ledende europeiske it-konsulentselskapene, med rundt 10 000 medarbeidere i 14 land, og en omsetning på 9,4 milliarder kroner i 2005. Hovedkontoret ligger i Paris i Frankrike. Omsetningen i Norge ligger på 690 millioner kroner og antall medarbeidere er i dag 300. Bransjer hvor Steria står spesielt sterkt omfatter offentlig sektor, helse, justis og politi, bank/finans, telekom, transport, varehandel og servicevirksomheter. Tjenestetilbudet dekker hele verdikjeden i forhold til å planlegge, bygge og forvalte it-løsninger. Steria fungerer som en tverrfaglig partner for kundene, og bistår med alt fra idéutvikling og rådgivning til prosjektering og bygging av systemer, infrastruktur og løsninger, til driftsstøtte og delvis eller full outsourcing.

For mer informasjon: www.steria.no


Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 18.01.2007 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS