presseticker

Skip to main content

Sopra Steria vinner avtale med Norges Bank

  Publisert: 03.07.2020 07:00 - av  Henning Poulsen
Norges Bank har valgt Sopra Steria til å implementere en skybasert Enterprise Service Management-løsning. Anskaffelsen er et ledd i sentralbankens pågående digitaliseringssatsing og sourcingstrategi.

– Vi er svært glade over denne avtalen med Norges Bank. Vi ser fram til å bistå i moderniseringen av en ytterst viktig samfunnsfunksjon, sier Marte Hammer-Røijen, sektordirektør for bank og forsikring i Sopra Steria.

 

Det er i forbindelse med overgang til en ny leverandørmodell at Norges Bank nå anskaffer en skybasert Enterprise Service Management-løsning. Dette gjør de for å kunne styre flere leverandører og digitalisere interne prosesser. Avtalen som er inngått med Sopra Steria innebærer leveranse og implementering av løsningen samt forvaltning og rådgivning.

 

Avtalen mellom Norges Bank og Sopra Steria varer i fem år, og kan deretter fornyes med ett år av gangen.

 

Norges Bank fremmer økonomisk stabilitet i Norge. Banken forvalter landets valutareserver og Statens pensjonsfond utland, og skal bidra til robuste og effektive betalingssystem og finansmarkeder.

 

 

Kontaktpersoner:

* Sopra Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

 

 

Bildetekst:

Marte Hammer-Røijen, sektordirektør for bank og forsikring i Sopra Steria. Foto: Sopra Steria

 

 

 

 

 

Om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste tre årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap.

 

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

 

Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land, og hadde en omsetning på € 4,4 milliarder i 2019. I Norge sørger nesten 2000 medarbeidere for en årlig omsetning på 2,7 milliarder kroner i 2019.

 

The world is how we shape it.

 

Les mer på www.soprasteria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak røijen-hammer-marte.jpg 22,02 kB (440x325)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 03.07.2020 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS