presseticker

Skip to main content

Sopra Steria vant storavtale i EU-systemet

  Publisert: 25.03.2022 12:25 - av  Henning Poulsen

Lillian Røstad leder Business Consulting hos Sopra Steria i Skandinavia. Foto: Sopra Steria

Sammen med PwC har Sopra Steria vunnet en stor rammeavtale hos EU.

De nærmeste fire årene skal de to selskapene levere rådgivnings- og konsulenttjenester til EUs institusjoner og organisasjoner over hele Europa.

 

– Dette er en betydelig og strategisk viktig avtale for Sopra Steria, sier Lillian Røstad, direktør for Business Consulting i Sopra Steria Norge.

 

Hun forteller at Sopra Steria vil trekke på konsulenter med relevant erfaring fra samtlige land selskapet har tilstedeværelse i.

 

Avtalen ligger innenfor feltet informasjons- og kommunikasjonsteknologi, og innbefatter alt fra e-forvaltning og felleseuropeiske systemer til cybersikkerhet og implementering av EU-direktiver inn i IT-prosjekter.

 

– Vi vil også bistå med rådgivning knyttet til ny og innovativ bruk av teknologi, som kunstig intelligens, block-chain, tingenes internett og stordata, for å nevne noe, sier Røstad.

 

 

Bildetekst:

Lillian Røstad leder Business Consulting hos Sopra Steria i Skandinavia. Foto: Sopra Steria

 

 

Kontaktperson:

* Sopra Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

 

Om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste fire årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap.

 

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

 

Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land, og hadde en omsetning på € 4,3 milliarder i 2020. I Norge sørget 2000 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020.

 

“The world is how we shape it.”

Les mer på www.soprasteria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Lillian Røstad.jpg 43,81 kB (440x325)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 25.03.2022 12:25
Teknisk løsning ZEVS AS