presseticker

Skip to main content

Sopra Steria vant gjev bransjepris: Nytt styringssystem

  Publisert: 27.09.2022 06:00 -

TIL TOPPS. Stor jubel og solid heder i Oslo Spektrum torsdag kveld, da prosjektleder Bernt Gillestad og leder for risiko og styring, Iselin Songe-Møller i Sopra Steria fikk prisen for «Årets konsulentoppdrag» i Virke Arena torsdag kveld. Til høyre, fra juryen: Prodekan Tale Skjølsvik fra OsloMet og juryformann Svein Stavelin. Foto: Kjetil Grude Flekkøy, Sopra Steria

– Det har vært vellykket. Det nye styringssystemet vi har vært med å implementere hos Aker BP sikrer at de ansatte får informasjonen de trenger for å jobbe trygt og effektivt både offshore og på land.

Det sier Bernt Gjellestad, som har vært Sopra Sterias prosjektleder for innføring av nytt styringssystem hos selskapet Aker BP.

 

– Superfornøyd

Torsdag 22. september mottok han og hans kollega Iselin Songe-Møller bransjeprisen for «Årets konsulentoppdrag» på Virke Arena i Oslo Spektrum. Prisen gjelder selve innføringen av systemet, hvor Sopra Steria har vært en sentral bidragsyter.

 

– Teamet fra Sopra Steria har jobbet tett med Aker BP. Prosjektet har vektlagt opplæring og god kommunikasjon, sier Gjellestad.

 

Konsulentguiden har delt ut priser til de beste konsulentselskapene siden 2008. Juryformann Svein Stavelin oppsummerte det slik da han forklarte hvorfor Sopra Steria fortjener denne prisen:

 

– Selskapet får oppdragsprisen fordi de har lykkes så godt med å implementere et svært viktig system i en kompleks organisasjon med mange nivåer, der samarbeid og prosesser må gå riktig for seg, samtidig som kunden er superfornøyd.

 

Viktig for sikkerheten

Systemet inneholder styringsinformasjon brukt av alle forretningsenheter og gjør det mulig å delegere ansvar for forvaltning og kontinuerlig forbedring ned til prosesseiere.

 

Som operatør er Aker BP pålagt å ha et styringssystem etablert. Dette er et viktig verktøy for å ivareta sikkerheten til alle ansatte og kontraktører, forhindre uønskede hendelser og utslipp til miljøet.

Sopra Steria stilte med en gruppe fagfolk med lang erfaring fra planlegging og gjennomføring av slike oppgaver i store, komplekse virksomheter. De har vært med på alt fra å redefinere modelleringsstandard og arbeid med roller og ansvar - til planlegging av migrering av innhold til nytt system, implementering, kommunikasjon og interessenthåndtering. 

 

LES mer: Sopra Steria nominert til to konsulentpriser

 

Bildetekst:

Stor jubel og solid heder i Oslo Spektrum torsdag kveld, da prosjektleder Bernt Gillestad og leder for risiko og styring, Iselin Songe-Møller i Sopra Steria fikk prisen for «Årets konsulentoppdrag» i Virke Arena torsdag kveld. Til høyre, fra juryen: Prodekan Tale Skjølsvik fra OsloMet og juryformann Svein Stavelin. Foto: Kjetil Grude Flekkøy, Sopra Steria

 

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste seks årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Sopra Steria har 47 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 4,7 milliarder i 2021. I Norge sørger 2800 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2021. Selskapet har kontorer i Oslo, Fredrikstad, Stavanger, Trondheim, Drammen, Bergen, Kristiansand og Tromsø.

 

Les mer på www.soprasteria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak konsulentpris_7213.jpg 2,80 MB (3998x2569)
Bilde - vedlegg til sak konsulentpris_7219.jpg 3,34 MB (3997x2665)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 27.09.2022 06:00
Teknisk løsning ZEVS AS