presseticker

Skip to main content

Sopra Steria vant Cloud Innovation-pris

  Publisert: 09.03.2016 07:30 - av  Henning Poulsen

PRISMOTTAKERE. En delegasjon fra Sopra Steria på scenen under prisutdelingen på Interconnect i Las Vegas. Foto: Sopra Steria

Paris: Sopra Steria Gruppen har blitt tildelt prisen «Cloud Innovation» av IBM under konferansen Interconnect i Las Vegas.

Prisen hedrer Sopra Sterias bruk av IBM Cloud Services for å utvikle nyskapende kundeløsninger basert på kognitiv Watson-teknologi og den digitale innovasjonsplattformen Bluemix.

 

Sopra Steria har kombinert denne plattformen med selskapets domenekompetanse for å utvikle banebrytende løsninger for kunder innen finansielle tjenester, transport, produksjon og helse.

 

Sopra Steria er det første IT-tjenesteselskapet som har blitt partner i det cloud-baserte økosystemet til IBM Watson. Sopra Steria bygger nå opp et europeisk senter for kognitiv teknologi.

 

Prisen ble delt ut 24. februar i Las Vegas under Interconnect, en ukelang IBM-konferanse som handler om cloud-teknologi og mobilitet.

(Pressenytt)

 

Bildetekst:

PRISMOTTAKERE. En delegasjon fra Sopra Steria på scenen under prisutdelingen på Interconnect i Las Vegas. Foto: Sopra Steria

 

Kontaktperson:

* Sopra Steria, Director Marketing and Communication Scandinavia, Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

 

FAKTABOKSER

Om IBM Watson

IBM Watson er en teknologiplattform som bruker naturlig språkprosessering og maskinlæring for å levere informasjon basert på store mengder ustrukturert data.

Om Sopra Steria

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap med en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 38 000 medarbeidere i 20 land, og hadde proformaomsetning på 34 milliarder kroner i 2015.

 

I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.

 

Les mer på www.soprasteria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak ibm interconnect 2016.jpg 11,33 kB (1200x900)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 09.03.2016 07:30
Teknisk løsning ZEVS AS