presseticker

Skip to main content

Sopra Steria satser på Google Cloud

  Publisert: 24.06.2019 11:51 - av  Henning Poulsen

SKYSATSING. Odd Inge Bjørdal, direktør for Digital Platform Services i Sopra Steria, her avbildet med Trond Pedersen, salgsdirektør for infrastruktur og drift, i Sopra Steria. Foto: Sopra Steria

Konsulentselskapet Sopra Steria blir premiumpartner for Google Cloud Managed Service Provider (MSP).

Kunngjøringen skjedde under Google Cloud-toppmøtet i Paris denne uken. Kunder av skykonseptet Sopra Steria RightCloud, deriblant norske Aker BP, har allerede begynt å ta i bruk Google Cloud-teknologi.

 

– Som Google Cloud MSP-partner er vi i stand til å tilby kundene våre modne og skalerbare ende-til-ende-løsninger innen en rekke områder. Statusen som premiumpartner er en viktig milepæl i samarbeidet vårt med Google Cloud, sier Odd Inge Bjørdal, direktør for Digital Platform Services i Sopra Steria.

 

Google Cloud-løsningen inngår i Sopra Steria-tjenesten RightCloud, som omfatter Microsoft Azure, Amazon Web Services og Google Cloud. RightCloud-konsept er utviklet for å hjelpe offentlig og private virksomheter til å ta i bruk skyplattformene på en rask og effektiv måte. I tillegg tilbyr Sopra Steria SolidCloud som løsning for private skytjenester.

 

Bruno Hesse, som leder Alliances and Channel EMEA i Google Cloud, forteller at Sopra Steria er blitt håndplukket som én av bare 12 MSP-tilbydere på grunn av selskapets betydelige europeiske fotavtrykk.

 

– Sopra Steria har et omfattende tjenestetilbud innen både konsulentvirksomhet, system- og applikasjonsutvikling og forvaltning. Dette er svært viktige ingredienser for å lykkes med transformasjonsprosjekter i særlig store virksomheter, sier han.

 

 

Kontaktperson:

* Sopra Steria, Director Marketing and Communication Scandinavia, Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

 

 

Bildetekst:

SKYSATSING. Odd Inge Bjørdal, direktør for Digital Platform Services i Sopra Steria, her avbildet med Trond Pedersen, salgsdirektør for infrastruktur og drift, i Sopra Steria. Foto: Sopra Steria

 

 

 

Om Sopra Steria

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap med en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 44 000 medarbeidere i over 20 land, og hadde en omsetning på 4,1 milliarder euro i 2018.

 

I Skandinavia sørger 2100 medarbeidere for en årlig omsetning på 2,9 milliarder kroner.

 

Les mer på www.soprasteria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 24.06.2019 11:51
Teknisk løsning ZEVS AS