presseticker

Skip to main content

Sopra Steria satser i Bergen

  Publisert: 09.03.2021 07:54 - av  Henning Poulsen

TIL BERGEN. Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria Skandinavia, gleder seg over konsulentselskapets satsing i Bergen. Foto: Sopra Steria

Selskapet fortsetter veksten i Norge og åpner nå kontor i Bergen.

– Bergen har et sterkt og ekspansivt næringsliv. Vi ser store muligheter innen handel, finans, energi, industri og ikke minst havbruk. Da er det naturlig at vi etablerer et nærvær her, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria.

 

Skal ha inn de beste i vest

Konsulentselskapet forhandler nå om kontorlokaler sentralt i Bergen. Samtidig er rekrutteringsarbeidet av dyktige konsulenter allerede godt i gang. Den første lederen er alt ansatt og flere nøkkelpersoner er på vei inn. Rusti forteller at målet er å ansette 50 konsulenter i Bergen i 2021.

 

– Lokal forankring er en viktig del av strategien vår, og da må vi få inn folk som kjenner forholdene og som brenner for byen og landsdelen. Skal vi være best i Bergen, må vi ansette de beste konsulentene i Bergen og omegn, fastslår han.

 

Størst på digitalisering

Samtidig som Sopra Steria jobber med å bygge opp en organisasjon i Bergen, er planen å trekke på kompetansen selskapet sitter på både nasjonalt og internasjonalt. Sopra Steria har 46 000 ansatte fordelt på 25 land. 2000 av dem jobber i Norge.

 

– Vi har landets største fagmiljø innen digitalisering, og 2020 ble vårt beste år noensinne. I en årrekke har vi bistått offentlige og private aktører med å akselerere den digitale strategien og optimalisere deres IT-transformasjon. Dette gir oss tyngde og kapasitet til å konkurrere om de mest innovative og krevende digitaliseringsprosjektene også i Bergen, sier Rusti.

 

Sopra Steria leverer allerede en rekke tjenester til kunder i Bergen og i regionen og leverer i hele verdikjeden, fra forretningsrådgivning til systemutvikling, infrastruktur og drift.

 

– Nå gleder vi oss til å komme ordentlig på plass her i Vestlandets hovedstad. Dette blir et spennende, nytt kapittel i Sopra Sterias historie, sier Rusti.

 

 

Bildetekst:

TIL BERGEN. Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria Skandinavia, gleder seg over konsulentselskapets satsing i Bergen. Foto: Sopra Steria

 

 

Kontaktperson:

* Sopra Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

 

 

 

 

Om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste fire årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap.

 

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

 

Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land, og hadde en omsetning på € 4,3 milliarder i 2020. I Norge sørger 2000 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020.

 

“The world is how we shape it.”

Les mer på www.soprasteria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 09.03.2021 07:54
Teknisk løsning ZEVS AS