presseticker

Skip to main content

Sopra Steria inngår ny driftsavtale med Trondheim kommune

  Publisert: 06.07.2017 07:28 -

Bjørn J Villa, IT-sjef Trondheim kommune (t.h.), og Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria Skandinavia, signerte ny driftsavtale i Trondheim 5. juli.

Oslo, 6. juli: Sopra Steria fortsetter sitt engasjement med drift av Trondheims kommunes IT-systemer, og utvider med ytterligere IT-sikkerhetstjenester fra Datametrix og Telenor Security Operation Center.

Sopra Steria har siden 2011 jobbet tett med Trondheim kommune for å forberede og modernisere IT-tjenestene til kommunen. Selskapet leverer trygg og stabil drift av virksomhetskritiske systemer til det beste for Trondheim kommune og dens innbyggere.

 

IT-sjef i Trondheim kommune, Bjørn Villa, sier at de nå har signert en ny applikasjonsdriftsavtale med Sopra Steria.

 

– En god leverandørrelasjon videreføres med nye tjenester, bedre pris og økt fokus på informasjonssikkerhet, sier han.

 

Vokser i Trondheim

Sopra Steria har de siste årene etablert seg som en ende-til-ende-leverandør i Trondheim. Selskapet har 40 medarbeidere i nye lokaler på Brattørkaia. Sopra Steria har nylig ansatt flere nye ledere i Trondheim og forventer sterk vekst i regionen. Selskapet har flere store offentlige og private virksomheter på kundelisten.

 

 

Bildetekst:

Bjørn J Villa, IT-sjef Trondheim kommune (t.h.), og Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria Skandinavia, signerte ny driftsavtale i Trondheim 5. juli.

 

 

Kontaktpersoner:

* Trondheim kommune, IT-sjef Bjørn J. Villa, mobil 416 73 686

* Sopra Steria, markeds -og kommunikasjonsdirektør Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616,

* Sopra Steria, Managing Director - Infrastructure Management Nordics, Odd Inge Bjørdal, mobil 975 24 118

 

 

Om Sopra Steria

 

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap med en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 40 000 medarbeidere i 20 land, og hadde omsetning på EURO 3.7 milliarder i 2016.

 

I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.

Sopra Steria har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser 10 år på rad.

 

Les mer på www.soprasteria.

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 06.07.2017 07:28
Teknisk løsning ZEVS AS